tuc muc
Poznat
- Poruka
- 9.006
Ova je buraz prikladnija za neki lokal, to je sad IN, kao da je pravljeno od paleta.nasla sam divka, nije kao ona lijepa
al ce nas izaci duplo manje
i drvo je isto
Pogledajte prilog 580910
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ova je buraz prikladnija za neki lokal, to je sad IN, kao da je pravljeno od paleta.nasla sam divka, nije kao ona lijepa
al ce nas izaci duplo manje
i drvo je isto
Pogledajte prilog 580910
e, nisam ja izabrala model od paletaOva je buraz prikladnija za neki lokal, to je sad IN, kao da je pravljeno od paleta.
Da te prosvetlim, to su EU paleteNemoj me pogrešno razumeti, nameštaj od paleta je sad moderan, i neke vrste paleta se izrađuju od kvalitetnog drveta, u zavisnosti od njihove namene, tako da stolari dobro znaju zašto ih koriste.
A svi modeli su zaista lepi, neće biti lako donošenje odluke, slatke muke.![]()
Želeo bih da mi budeš učiteljica.Da te prosvetlim, to su EU palete![]()
Želeo bih da mi budeš učiteljica.![]()
Ali budući da sam ljubomorko pre toga se moraš odlučiti - ili Čola ili ja.
Malo ko ovo zna, pre dvanaest godina došao sam na Krstu zbog neke američke elektronske knjige o paletizaciji, posle dosta peripetija uspela je da mi to nabavi jedna naša curica iz Čikaga, prava ljudina. Može se reći da su paletizacija i paletizeri obeležili jedan deo mog života.![]()
U tom slučaju rad bih bio da ja postanem tvoja učiteljica.
Kakav Cola, to je proslost
Ne pratis desavanja I promene, sad prelazim kod Brnabe u taborod sad samo dugine boje, samo veselo
![]()
Jeste li nekada vodili evidenciju kucevnih troskova na mesecnom nivou?
NikadJeste li nekada vodili evidenciju kucevnih troskova na mesecnom nivou?
Jel ovo?da li moze neko da mi da link ka temi Forumska biblija za pocetnike
hvala unapred
a kako znas koliko mozes da se siris ako nemas evidenciju koliko para imas?Nikad
Nikad ne znam koliko para imam, samo otprilike a nekad ni to... bitno mi je da imam i uvek imam...
Troskove ne racunam jer nema smisla.
Siris se koliko mozes i nema problema.
Pa moja licno ekonomija je da para uvek moras da imas, znaci, kad vidis da se stanjuje novcanik prikocis do priliva. Velika naukaa kako znas koliko mozes da se siris ako nemas evidenciju koliko para imas?
Pa stanji se ako ne mislis glavomI onda ti se dvajes dana pre priliva stanji novcanik na 5000 hiljada din, pa sad razvlaci...![]()
Ne treba ti evidencija, zato imas glavua kako da mislis glavom ako trosis kako hoces jer nemas evidenciju?
kontradiktorna si ..sto i nije prvi put![]()
nema to veze s glavom već s prilivom ...količinom istog...kad obaviš rashode saldo ostaje da trajePa stanji se ako ne mislis glavom
nekad do priliva ne prikočiš nego se parkiraš i sediš tako parkiran dok ne stigne priliv.Pa moja licno ekonomija je da para uvek moras da imas, znaci, kad vidis da se stanjuje novcanik prikocis do priliva. Velika nauka