Žene pitaju 2

Ova je buraz prikladnija za neki lokal, to je sad IN, kao da je pravljeno od paleta.
e, nisam ja izabrala model od paleta
nego ovakav, al ugaona bez stranica
smedji bajs, jastuci kao na ovom prvom gore boje, ali oblik kao na ovom
to je samo drvo, nisu palete

580917

Nemoj me pogrešno razumeti, nameštaj od paleta je sad moderan, i neke vrste paleta se izrađuju od kvalitetnog drveta, u zavisnosti od njihove namene, tako da stolari dobro znaju zašto ih koriste.

A svi modeli su zaista lepi, neće biti lako donošenje odluke, slatke muke. :)

i to nove
drvo tretirano
al sve okej
ja sam uzela obican bor kao na zadnoj slici konstrukciju ugaone
samo bez rukohvata
smedji bajc i tamnosive sundjere
to mi se uklapa sa svim jastucima koje cu dodati i eventualnim prekrivacima
kao i sa stolom i stolicama koje imamo
tako da sve okej

Da te prosvetlim, to su EU palete :)
Želeo bih da mi budeš učiteljica. :rumenka: :heart: Ali budući da sam ljubomorko pre toga se moraš odlučiti - ili Čola ili ja. :namcor:

Malo ko ovo zna, pre dvanaest godina došao sam na Krstu zbog neke američke elektronske knjige o paletizaciji, posle dosta peripetija uspela je da mi to nabavi jedna naša curica iz Čikaga, prava ljudina. Može se reći da su paletizacija i paletizeri obeležili jedan deo mog života. :)

Želeo bih da mi budeš učiteljica. :rumenka: :heart: Ali budući da sam ljubomorko pre toga se moraš odlučiti - ili Čola ili ja. :namcor:

Malo ko ovo zna, pre dvanaest godina došao sam na Krstu zbog neke američke elektronske knjige o paletizaciji, posle dosta peripetija uspela je da mi to nabavi jedna naša curica iz Čikaga, prava ljudina. Može se reći da su paletizacija i paletizeri obeležili jedan deo mog života. :)
:lol:
Kakav Cola, to je proslost
Ne pratis desavanja I promene, sad prelazim kod Brnabe u tabor :heart: od sad samo dugine boje, samo veselo :)

Jeste li nekada vodili evidenciju kucevnih troskova na mesecnom nivou?

Vodim je u glavi...i s vremena na vreme izvadim tefter i podvucem crtu...cisto da vidim koliko se namnozilo....:lol:
Konacno stanje uvek mora da se zna....i na sta se trosilo i zasto i kada i koliko...
...i da objavim za dnevnik, da se grozzozim raspikuca, koji ne znaju s novcem..

Чиле, моје и твоје поимање стањивања новчаника нешто не могу да се сретну :lol:

Pa stanji se ako ne mislis glavom
nema to veze s glavom već s prilivom ...količinom istog...kad obaviš rashode saldo ostaje da traje
većinom saldo nema šanse da pokrije ceo mesec...možeš biti dobar knjigovođa koliko hoćeš ako ako ti priliv malecak
to je kao onaj klinac koji je za 3 meseca od plate od 42-3 hiljade uštedeo 1000 eura, kako?
pa lepo, živi s devojkom koja plaća stan, roditelji pomažu s klopom i parama kad zaškripi i eto on pametan..
haujesnou

Back