Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.679
Dive je pisala da ga koristi.Znaci niko jeo,niko nema pojma ...Samo lokalne saljivdzije
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dive je pisala da ga koristi.Znaci niko jeo,niko nema pojma ...Samo lokalne saljivdzije
Kutija je narandzastaИ мој пиринач је наранџаст кад ставим кари, цврц...
И кутију могу да намажем каријемKutija je narandzastapirinac je beo
uncle ben'sKutija je narandzastapirinac je beo
Znaci niko jeo,niko nema pojma ...Samo lokalne saljivdzije
"Jasmin pirinač je posebno fini pirinač srednje veličine zrna.Kada se skuva prijatno miriše
I ja sam mislila, ali je ona kupila basmati, (koji joj se ne sviđa) a to valjda nije isto.cini mi se da je bokica nedavno uzela taj pirinac u lidlu misleci da je obican![]()
Žene ne vole taj u prezervativu.ala vi komplikujete
ja samo odem u prodavnicu zdrave hrane, trazim integralni..dobijem neki u zrnu, neki u prezervatiivu neociscen valjda..sta ti ja znam..uglavnom..ukusno je kad se napravi
bitnije je kako ga napravite![]()
ala vi komplikujete
ja samo odem u prodavnicu zdrave hrane, trazim integralni..dobijem neki u zrnu, neki u prezervatiivu neociscen valjda..sta ti ja znam..uglavnom..ukusno je kad se napravi
bitnije je kako ga napravite![]()
ima specifican miris i aromu tj ima je u odnosu na regularni pirinacZnaci niko jeo,niko nema pojma ...Samo lokalne saljivdzije
ovo bas i nije potpuno tocnoPaaa, trudnice nemaju menstruaciju, pa samim tim ni menstrualne bolove.![]()
Dobro.ovo bas i nije potpuno tocno
meni ima najdivniji ukus jer ima specificnu aromuNikad nisam probala jasmin pirinac,nisam ga nikad ni primetila po radnjama.Sad ce uci u redovnu ponudu u Lidlu,pa me interesuje kakva je razlika izmedju njega i obicnog.