Žene pitaju 2

Gavez (Symphytum officinale) i ruzmarin.:D A možda bi prošlo i samo od sebe, ko zna.:lol:

A šta i zašto mažeš, ja sam taj deo propustila? :lol:
Mene muž juče masirao i mazao onom crvenom, ništa, sve isto.
Ni B ne pomaže.
Moraću do kraja kod fizijatra pa da mi roknu blokadu, da prodišem na par nedelja pa onda ispočetka :sad2:

Ni B ne pomaže.
Moraću do kraja kod fizijatra pa da mi roknu blokadu, da prodišem na par nedelja pa onda ispočetka :sad2:

Preterala sam sa radom u bašti pa me uhvatilo u krstima, ukočila sam se. :deda2:Sad je već malo bolje

- - - - - - - - - -

A šta je tebi?

Preterala sam sa radom u bašti pa me uhvatilo u krstima, ukočila sam se. :deda2:Sad je već malo bolje

- - - - - - - - - -

A šta je tebi?

Imam uklještenje nekog od brahijalnih nerava ako ne i celog pleksusa, leva ruka mi je kao oduzeta, upotrebljiva je samo uz telo, ni iza ni odručena ni podignuta ne fukcioniše a o bolu ne bih.
Iduće nedelje idem na g.o. pa po lekarima da to saniram, juče sam umalo crkla, da oteram zolju sa kose i napravim nagli pokret na gore, samo mi se oduzela cela leva gornja polovina :roll:

Gavez je hepatoksican, jeste da ga ne pijes, ali svejedno...nije tacno da priroda i biljke ne mogu da stete...
...ipak bih se zadrzala na konjskoj vise puta dnevno, dok bol ne popusti...

Znala sam za gavez, na uputstvu kreme piše da se može koristiti samo 2 nedelje godišnje. Vodim računa o tome, nadam se da mi neće često trebati.:sad2:

Ne sećam se gde je bila reč o oblogama od kupusa, pa ću utiske napisati ovde. Meni nisu ništa pomogle, samo su me nervirale i smetale mi. Kupila sam zelenu konjsku mast, mažem je, bolje sam, ali mažem još 2 kreme, tako da ne znam koja pomaže.

Ја сам писала, али не за кичму, него за болне гузове од инјекција :lol:

После 24 сата сам могла и да седим и да лежим...

Imam uklještenje nekog od brahijalnih nerava ako ne i celog pleksusa, leva ruka mi je kao oduzeta, upotrebljiva je samo uz telo, ni iza ni odručena ni podignuta ne fukcioniše a o bolu ne bih.
Iduće nedelje idem na g.o. pa po lekarima da to saniram, juče sam umalo crkla, da oteram zolju sa kose i napravim nagli pokret na gore, samo mi se oduzela cela leva gornja polovina :roll:

Ni to tvoje ne zvuči prijatno.:sad2:

- - - - - - - - - -

Ја сам писала, али не за кичму, него за болне гузове од инјекција :lol:

После 24 сата сам могла и да седим и да лежим...

Rekli su da je kupus dobar za sve!:rtfm:

Е, па то сам пропустила..додуше, и она мед.сестра носи на колену, каже помаже.

Znala sam za gavez, na uputstvu kreme piše da se može koristiti samo 2 nedelje godišnje. Vodim računa o tome, nadam se da mi neće često trebati.:sad2:

Postoji toliko bezbednijih krema koje uspesno sluze svrsi, da je zbilja bespotrebno mazati se time...jedino ako si dosla do zakljucka da ti fenomenalno pomaze, ali onda ti ostale kreme nisu ni potrebne....

tebi treba fizikalna th jer verujem da nije samo u pitanju to sto je nerv ukljesten, nego postoji i otok na nervu zbog toga sto je iritiran
trnjenje-u-levoj-ruci.jpg

Postoji toliko bezbednijih krema koje uspesno sluze svrsi, da je zbilja bespotrebno mazati se time...jedino ako si dosla do zakljucka da ti fenomenalno pomaze, ali onda ti ostale kreme nisu ni potrebne....

Dobro, ubedila si me. :telefon: Sada nastavljam bez gaveza, bolje mi je, vidim da će proći.Uvek me je strah prvih nekoliko dana, dok ne vidim da li će se pogoršati stanje, ili ne.

Dobro, ubedila si me. :telefon: Sada nastavljam bez gaveza, bolje mi je, vidim da će proći.Uvek me je strah prvih nekoliko dana, dok ne vidim da li će se pogoršati stanje, ili ne.

Ne, plis...nije mi namera da te ubedim u prestanak koristenja, samo razmisli o iznesenoj info...
..takodje razmisli o tens aparatu...to je super investicija ako ga smes koristiti...

Ne, plis...nije mi namera da te ubedim u prestanak koristenja, samo razmisli o iznesenoj info...
..takodje razmisli o tens aparatu...to je super investicija ako ga smes koristiti...

Ne znam da li smem ili ne , ukočim se kad ne pazim, a to bude 1-2x godišnje, još je podnošljivo i mrzi me da idem kod lekara dok baš ne moram.

ja sma samo hvalospeve cula za taj gavez, zasto je sporan?

I ja sam ih cula za lsd....:lol:
Danas zbilja ima toliko odabira, koji pritom nije stetan...ali ok, kako ko voli...

ako ne sme i ako ga u pogresnoj kolicini primeni moze da izazove kardio problme

Ako je upotreba tensa dovzvoljena od strane lekara, fizioterapeuta (niko ovde nema uvid u neciju kartoteku) i pravilno se koristi, nema nuspojava.
Nije to cudesna sprava, ali moze efikasno ublaziti bol...nije da imam neke koristi od njega, ali ponekad ga koristim i po sat i po, ali meni nije bitno ni sta ce biti sa mnom sutra, a kamoli sta moze da izazove...

Ni B ne pomaže.

sta te boli? ja sma ekspert za bolove kicme. :lol:

- - - - - - - - - -

tebi treba jedan dobar kostolomac da te izlomi i razmesti kicmu, ima da budes ko nova. uradi magnetnu prethodno.

- - - - - - - - - -

ja sma samo hvalospeve cula za taj gavez, zasto je sporan?

ja koliko znam on dovodi do zarastanja, tako da u duzem vremenu izaziva okostavanje.

meni se za moj problem najbolje pokazala sportska krema.

Ajoj luno
Pa mlada si za takve probleme.
Kako se snalazis sa malenim kad ne mozes rukom?
Nadam se da ce te brzo proci

Back