gost 360768
Buduća legenda
- Poruka
- 27.369
Koje 2 jos i zasto i njih? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koje 2 jos i zasto i njih?![]()
Gavez (Symphytum officinale) i ruzmarin.A možda bi prošlo i samo od sebe, ko zna.
![]()
A šta i zašto mažeš, ja sam taj deo propustila?
Mene muž juče masirao i mazao onom crvenom, ništa, sve isto.
Ni B ne pomaže.
Moraću do kraja kod fizijatra pa da mi roknu blokadu, da prodišem na par nedelja pa onda ispočetka![]()
Gavez (Symphytum officinale) i ruzmarin.A možda bi prošlo i samo od sebe, ko zna.
![]()
Preterala sam sa radom u bašti pa me uhvatilo u krstima, ukočila sam se.Sad je već malo bolje
- - - - - - - - - -
A šta je tebi?
Gavez je hepatoksican, jeste da ga ne pijes, ali svejedno...nije tacno da priroda i biljke ne mogu da stete...
...ipak bih se zadrzala na konjskoj vise puta dnevno, dok bol ne popusti...
Ne sećam se gde je bila reč o oblogama od kupusa, pa ću utiske napisati ovde. Meni nisu ništa pomogle, samo su me nervirale i smetale mi. Kupila sam zelenu konjsku mast, mažem je, bolje sam, ali mažem još 2 kreme, tako da ne znam koja pomaže.
Imam uklještenje nekog od brahijalnih nerava ako ne i celog pleksusa, leva ruka mi je kao oduzeta, upotrebljiva je samo uz telo, ni iza ni odručena ni podignuta ne fukcioniše a o bolu ne bih.
Iduće nedelje idem na g.o. pa po lekarima da to saniram, juče sam umalo crkla, da oteram zolju sa kose i napravim nagli pokret na gore, samo mi se oduzela cela leva gornja polovina![]()
Ја сам писала, али не за кичму, него за болне гузове од инјекција
После 24 сата сам могла и да седим и да лежим...
Znala sam za gavez, na uputstvu kreme piše da se može koristiti samo 2 nedelje godišnje. Vodim računa o tome, nadam se da mi neće često trebati.![]()
Imam uklještenje nekog od brahijalnih nerava ako ne i celog pleksusa, leva ruka mi je kao oduzeta, upotrebljiva je samo uz telo, ni iza ni odručena ni podignuta ne fukcioniše a o bolu ne bih.
Iduće nedelje idem na g.o. pa po lekarima da to saniram, juče sam umalo crkla, da oteram zolju sa kose i napravim nagli pokret na gore, samo mi se oduzela cela leva gornja polovina![]()
Postoji toliko bezbednijih krema koje uspesno sluze svrsi, da je zbilja bespotrebno mazati se time...jedino ako si dosla do zakljucka da ti fenomenalno pomaze, ali onda ti ostale kreme nisu ni potrebne....
Dobro, ubedila si me.Sada nastavljam bez gaveza, bolje mi je, vidim da će proći.Uvek me je strah prvih nekoliko dana, dok ne vidim da li će se pogoršati stanje, ili ne.
Ne, plis...nije mi namera da te ubedim u prestanak koristenja, samo razmisli o iznesenoj info...
..takodje razmisli o tens aparatu...to je super investicija ako ga smes koristiti...
Postoji toliko bezbednijih krema koje uspesno sluze svrsi, da je zbilja bespotrebno mazati se time...jedino ako si dosla do zakljucka da ti fenomenalno pomaze, ali onda ti ostale kreme nisu ni potrebne....
ja sma samo hvalospeve cula za taj gavez, zasto je sporan?
Ne, plis...nije mi namera da te ubedim u prestanak koristenja, samo razmisli o iznesenoj info...
..takodje razmisli o tens aparatu...to je super investicija ako ga smes koristiti...
ako ne sme i ako ga u pogresnoj kolicini primeni moze da izazove kardio problme
A šta i zašto mažeš, ja sam taj deo propustila?
Mene muž juče masirao i mazao onom crvenom, ništa, sve isto.
Ni B ne pomaže.
Moraću do kraja kod fizijatra pa da mi roknu blokadu, da prodišem na par nedelja pa onda ispočetka![]()
Ajoj lunoImam uklještenje nekog od brahijalnih nerava ako ne i celog pleksusa, leva ruka mi je kao oduzeta, upotrebljiva je samo uz telo, ni iza ni odručena ni podignuta ne fukcioniše a o bolu ne bih.
kake veze imaju godine s tim čile ?
Kupi za te pare apple macbookJe l neko kupovao skoro laptop?
Koji je rang cena, šta se gleda, zna li neko koji su sada trendovi?
Ne preterano skup, oko 50.000. Ima li za te novce nešto solidno?