žene odgovorite

Novosađanin

Obećava
Banovan
Poruka
56
ja da pitam nešto ove žene ođe

ne razumem šta se priča borba neka za ženska prava a svaki trenutak koriste žene za reklamiranje svojih sisa il dupeta

kažu emancipacija a žene žele da ih mi muški gledamo samo kao robu

zašto želite da vas gledamo kao robu?

šta je ovoj đevojci trebalo ovo?

ima dobre sise i želi da ih vidi ceo svet

ja ne pamtim da se neki muški snima da ima veliku onu stvar

Svako nudi ono sto ima.

Videvsi da je zivot lepsi onima sto imadu sise, one sto imadu mozak prave se da ga nemaju sve u nadi da ce i njima zivot u veselju proci. I uspeva im. Lako je biti glup.
Sto bi neko bio pametan i nesrecan kad moze biti ogranicen i srecan?

A sto sise iskljucuju mozak, misa mu njegovog?
Mozda imade zemske i sa sisu i su mozgu.
A vi kako te?

ova zena sa snimka bi trebalo sebi da nabavi neki ozbiljan sportski brus jer ce joj ako nastavi ovako sise uskoro biti do kolena :neutral: najezim se svaki put kad vidim sisatu zenu koja trci maltretirajuci svoje sise neodgovarajucom opremom :neutral: ne znam da li mi je gore to ili one zenske sto vezbaju pod punom sminkom :neutral:

ova zena sa snimka bi trebalo sebi da nabavi neki ozbiljan sportski brus jer ce joj ako nastavi ovako sise uskoro biti do kolena :neutral: najezim se svaki put kad vidim sisatu zenu koja trci maltretirajuci svoje sise neodgovarajucom opremom :neutral: ne znam da li mi je gore to ili one zenske sto vezbaju pod punom sminkom :neutral:

Кад гледам тако кад им млате, мене некако заболи, све мислим сад ће да се откине.

Na forumu postoje dve vrste zena, forumasice i one koje nisu pametne a fino izgledaju : )))

:lol::lol:

Ja, kao i vecina muskaraca, sam pogledao video zbog njenih velikih grudi koje veselo skakucu dok ona trci.
Tu je psihologija jasna, ona hoce preglede, i ima skoro 40 000 pregleda za 4 dana, nije to malo, moze i ok parice da se uzmu.
Muskarci vole grudi, seksi devojke = pregledi = zarada.

Opet, drzim se onog da ko nema u glavi ima u medju nogama, i ovo je samo jeftin trik za skretanje paznje.
Sto se pokazivanja atributa tice, neke zene verovatno hoce paznju, zele da im se digne samopouzdanje (kada prodju ulicom a primete da ih muskarci snimaju).
A najeftiniji trik je definitivno pokazi grudi ili sta vec imas, jer priroda je to, a mi vizuelna stvorenja, primeti se to prvo.

Ja nisam pomislio da ova devojka voli setanje na plazi, da ima smisla za humor, da voli poeziju 18 veka ili sta vec. Jok, bio sam okupiran onim sto vidim.
A isto bi bilo da neki nabildovani macan bez majice se tako sepuri, bilo bi pogleda od zenskog sveta "uh ala bi ga pojela" :zper:.

Jednostavno, ko pokazuje samo svoje telo i samo to, tesko je ne videti samo telo, sto ne znaci da nema ni drugih osobina, ali sad cu ja dok imam krupan plan velikih grudi kako skakucu da mislim kako ona voli zivotinje ili sta znam.
Slaba vajda.

Treba se imati mere, ne mozes ko na Bliskom Istoku, samo oci, ali moze i drugi nacini da to nije samo za skretanje paznje. Otkud znam, verovatno zene ne vide to tako, "joj dekolte, ima da balave za mnom i 70% me nece ni slusati sta pricam, gledace mi u grudi", vec misle kako je slatka ta majica. A opet, mozda i znaju i nisu toliko naivne, mada uvek sam se bolje slagao sa onima koji me skrenu paznju necim drugim (ponasanjem, nacinom razmisljanja, izgledom) i koje se ne fokusiraju na svoje grudi i druge atribute.

Opet znam devojke koje beze kao djavo o krsta sto se dekoltea tice i smatraju to, jeftinim trikom za privlacenje paznje.

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: Tol
Svako nudi ono sto ima.
Videvsi da je zivot lepsi onima sto imadu sise, one sto imadu mozak prave se da ga nemaju sve u nadi da ce i njima zivot u veselju proci. I uspeva im. Lako je biti glup.
Sto bi neko bio pametan i nesrecan kad moze biti ogranicen i srecan?
Volim.janu :zag:
A sto sise iskljucuju mozak, misa mu njegovog?
Mozda imade zemske i sa sisu i su mozgu.
A vi kako te?
A ne ne...
evo su meni danas objasnili da sam rodila da bi narasle sise.pa.da.imam cime.da se.falim po forumu I selu...
a ja tupava... nisam.skontala da je jeftinije ugraditi silikone... :aha:

sve će to Ameri čipovanjem da srede :)
ima da bude roblje za hebanje i roblje za rad..
džaba vam atributi i namere plitke za posebnošću, nema toga više-čovek je postao najjeftinija roba, tj rob

Back