Ja, kao i vecina muskaraca, sam pogledao video zbog njenih velikih grudi koje veselo skakucu dok ona trci.
Tu je psihologija jasna, ona hoce preglede, i ima skoro 40 000 pregleda za 4 dana, nije to malo, moze i ok parice da se uzmu.
Muskarci vole grudi, seksi devojke = pregledi = zarada.
Opet, drzim se onog da ko nema u glavi ima u medju nogama, i ovo je samo jeftin trik za skretanje paznje.
Sto se pokazivanja atributa tice, neke zene verovatno hoce paznju, zele da im se digne samopouzdanje (kada prodju ulicom a primete da ih muskarci snimaju).
A najeftiniji trik je definitivno pokazi grudi ili sta vec imas, jer priroda je to, a mi vizuelna stvorenja, primeti se to prvo.
Ja nisam pomislio da ova devojka voli setanje na plazi, da ima smisla za humor, da voli poeziju 18 veka ili sta vec. Jok, bio sam okupiran onim sto vidim.
A isto bi bilo da neki nabildovani macan bez majice se tako sepuri, bilo bi pogleda od zenskog sveta "uh ala bi ga pojela"

.
Jednostavno, ko pokazuje samo svoje telo i samo to, tesko je ne videti samo telo, sto ne znaci da nema ni drugih osobina, ali sad cu ja dok imam krupan plan velikih grudi kako skakucu da mislim kako ona voli zivotinje ili sta znam.
Slaba vajda.
Treba se imati mere, ne mozes ko na Bliskom Istoku, samo oci, ali moze i drugi nacini da to nije samo za skretanje paznje. Otkud znam, verovatno zene ne vide to tako, "joj dekolte, ima da balave za mnom i 70% me nece ni slusati sta pricam, gledace mi u grudi", vec misle kako je slatka ta majica. A opet, mozda i znaju i nisu toliko naivne, mada uvek sam se bolje slagao sa onima koji me skrenu paznju necim drugim (ponasanjem, nacinom razmisljanja, izgledom) i koje se ne fokusiraju na svoje grudi i druge atribute.
Opet znam devojke koje beze kao djavo o krsta sto se dekoltea tice i smatraju to, jeftinim trikom za privlacenje paznje.