zene,odgovarajte hitno sta da radim

• Začetnik teme Začetnik teme mala velika dilema
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Stani bre malo decko !Jel ti mozda palo na pamet da bas kao sto ti mislis da je odlepila za tobom i da ce STRASNO patiti ako je ti ostavis ,mozda ali samo mozda - ona isto tako misli i radoznala je da vidi kakav bi sex bio da je sve bilo OK i da ozbiljno razmislja o tome da te sutne odmah posle toga. :!: I to se desava :wink:

ja necu da ti pretim ni da te kritikujem!
samo cu reci da u vasoj vezi uloge imaju dva idiota.
prvi si ti, jer si mogao nakon nedelju dana veze da joj kazes da imas ozbiljne namere i da prica price o braku.
drugi je ona, jer se na iste price primila i nakon nedelju i po dana istu vezu isto tako "ozbiljno shvatila".

ma kresni je boli te dupe. kako bi se inace kreteni kresali.
muskarac dobije uz obecanje za brak, a ona da u nadi za brak. i tako dok debilka ne zatrudni sa nekim debilom i onda se brak desi. i onda se rode neki novi debili koji ce ponovo da zatrpavaju forum ovakvim debilastim pitanjima.

eto opet sam se iznervirao :twisted, a sto puta sam sebi obecao da cu ignorisati ovakve slucajeve.

Prosto je divno videti sa koliko zara je krenulo odgovaranje na ovu temu. Odavno nisam primetio toliko zustrine na jednom mestu...bravo za forumase...a posredno bravo i za onog ko je postavio pitanje, napravio je dobru provokaciju... jedino sto mi nije jasno - da li iko, zaista, postavlja takva pitanja da bi dobio odgovor koji ce ga usmeriti u zivotu i radu ili se igramo ciste retorike? U tom slucaju, moja varijanta resenja bi bila: "Duso, jos smo mladi da se vezujemo, ali moze da nam bude lepo...ja bih te vrlo rado "poznao u biblijskom znacenju te reci"...i nadaj se najboljem... :lol:

dreadnot:
Prosto je divno videti sa koliko zara je krenulo odgovaranje na ovu temu. Odavno nisam primetio toliko zustrine na jednom mestu...bravo za forumase...a posredno bravo i za onog ko je postavio pitanje, napravio je dobru provokaciju... jedino sto mi nije jasno - da li iko, zaista, postavlja takva pitanja da bi dobio odgovor koji ce ga usmeriti u zivotu i radu ili se igramo ciste retorike? U tom slucaju, moja varijanta resenja bi bila: "Duso, jos smo mladi da se vezujemo, ali moze da nam bude lepo...ja bih te vrlo rado "poznao u biblijskom znacenju te reci"...i nadaj se najboljem... :lol:

sumnjam da je u pitanju provokacija. veruj mi, na hiljade ovakvih pacijenata je svuda oko nas. okruzeni smo emotivno i intelektualno nezrelim ljudima. dzaba njima saveti, dzaba retorika, debili ostaju debili.

mala velika dilema:
Oko mesec dana sam u vezi,jos se nismo kresnuli zbog objektivnih okolnosti*prve dve nedelje smatram da je prerano pa ja i ne pokusavam da odem daleko,kasnije je imala mecu,a kasnije nijedno nije imalo slobodnu gajbu,ali idece nedelje bi imali sve okolnosti za to.Problem je u tome sto sam posle prvih 5,6 dana u momentu euforije ja pricao kako cu da se za godinu dve ja i ozenim s njom,ali sada vise nisam spreman na to,jer postoje kod nje neke stvari koje mi mnogo smetaju i kasnije ili pre cu da raskinem.I sad se pitam da li da je opalim kad unapred znam da cu da raskinem,a ona mene posmatra na jako duge staze i voli?Meni savrseno odgovara da imam sex,ali nisam siguran koliko ce se ona osecati povređenom ako neko vreme budemo imali sex,pa onda raskinuli, a sa druge strane,ona ce sve jedno biti povređena kad budemo raskidali,pa mislim da je glupo onda da nemamo sex,vec i da je cak bolje da uzivamo u tome kad smo vec dosli do ovde.Meni licno je uvek bila i ostala upecatljivija u secanju ona veza u kojoj sam imao sex nego,recimo,jedna u kojoj nije doslo do toga.Pitanje za zene je
STA DA RADIM,BRE :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!:
I jos nesto: necu savete tipa,priznaj joj da ces raskinuti,jer to znaci automatsko ne sexu,jer ce se ona odmah osetiti povredenom i nece hteti.A ovak,dok ne zna,sigurno ce uzivati.Sad ja malo sam dajem odgovor sebi,a u stvari zanima me zensko misljenje:STA DA RADIM ???
Ako je iskoristis za sex i posle ostavis mrzece te celog zivota. Bolje odmah raskini sa njom ako si siguran da ona nije osoba za tebe. Osim toga, ona ce taj sex pamtiti kao nesto izuzetno ruzno i svima ce pricati kako si los u krevetu. To je ono sto ti najmanje treba u zivotu. Kao sto vidis, itekako mozes imati stete od te prljave igrice. :cry:

posmatrac:
ja necu da ti pretim ni da te kritikujem!
samo cu reci da u vasoj vezi uloge imaju dva idiota.
prvi si ti, jer si mogao nakon nedelju dana veze da joj kazes da imas ozbiljne namere i da prica price o braku.
drugi je ona, jer se na iste price primila i nakon nedelju i po dana istu vezu isto tako "ozbiljno shvatila".

ma kresni je boli te dupe. kako bi se inace kreteni kresali.
muskarac dobije uz obecanje za brak, a ona da u nadi za brak. i tako dok debilka ne zatrudni sa nekim debilom i onda se brak desi. i onda se rode neki novi debili koji ce ponovo da zatrpavaju forum ovakvim debilastim pitanjima.

eto opet sam se iznervirao :twisted, a sto puta sam sebi obecao da cu ignorisati ovakve slucajeve.
Tebi mora da je mnogo tesko u zivotu. Izgleda da si strasno nastran. :x

mala velika dilema:
Oko mesec dana sam u vezi,jos se nismo kresnuli zbog objektivnih okolnosti*prve dve nedelje smatram da je prerano pa ja i ne pokusavam da odem daleko,kasnije je imala mecu,a kasnije nijedno nije imalo slobodnu gajbu,ali idece nedelje bi imali sve okolnosti za to.Problem je u tome sto sam posle prvih 5,6 dana u momentu euforije ja pricao kako cu da se za godinu dve ja i ozenim s njom,ali sada vise nisam spreman na to,jer postoje kod nje neke stvari koje mi mnogo smetaju i kasnije ili pre cu da raskinem.I sad se pitam da li da je opalim kad unapred znam da cu da raskinem,a ona mene posmatra na jako duge staze i voli?Meni savrseno odgovara da imam sex,ali nisam siguran koliko ce se ona osecati povređenom ako neko vreme budemo imali sex,pa onda raskinuli, a sa druge strane,ona ce sve jedno biti povređena kad budemo raskidali,pa mislim da je glupo onda da nemamo sex,vec i da je cak bolje da uzivamo u tome kad smo vec dosli do ovde.Meni licno je uvek bila i ostala upecatljivija u secanju ona veza u kojoj sam imao sex nego,recimo,jedna u kojoj nije doslo do toga.Pitanje za zene je
STA DA RADIM,BRE :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!:
I jos nesto: necu savete tipa,priznaj joj da ces raskinuti,jer to znaci automatsko ne sexu,jer ce se ona odmah osetiti povredenom i nece hteti.A ovak,dok ne zna,sigurno ce uzivati.Sad ja malo sam dajem odgovor sebi,a u stvari zanima me zensko misljenje:STA DA RADIM ???

Ti bi da je opalis posto ce svejedno biti povredjena pa onda nije ni vazno...Vazno je da tebi ostane upecatljiva...
J*bote,kakvih kretena ima! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

mala velika dilema:
Incognito:
Nisam zena, ali evo ti savet: Ubij se!
Tupane,znam dobro sta je" kres kombinacija",ali ovo od samog pocetka nije bilo to i nema sanse da bude i nije mi cilj da povredim nekog da bi samo ja uzivao :!:
Upravo u ovim tvojim recima lezi i odgovor na tvoje pitanje. Ako si covek, mirno je ostavi bez uvlacenja u nesto sto nema buducnost i eventualnog povredjivanja devojke ako se ona u medjuvremenu veze. I ja sam zensko i ne bih volela da mislim da sam u vezi sa skotom koji samo hoce da me krese neko vreme. Zene to vrlo ozbiljno i bolno prezivljavaju. Ako budes bio iskren prema njoj trebalo bi da u svojim ocima izgledas i kao bolji covek. Ima puno devojaka koje su samo za kres semu i pokusaj da nadjes takvu

nije, tu je on jos, samo sad krstari Krstaricom i proziva one sto su ga napali ovde :shock: . Kaze nista on tako lose nije uradio a mi ga isprozivali
wink.gif
. Sram me bilo, za vas ostale ne znam ali evo ja se stidim svojih postupaka
shy.gif
wink.gif

stvarno je bre ovaj musku rod ponekad tako usvinjen...
pored toga sto ti se vise ne dopada, pa sta ako mesec dana nije bilo kresa? pa normalno je da normalnim devojkama treba vremena za taj prvi korak u vezi...
Ali kada si vec smoren sa njom, ostavi je, ali nemoj da ispadnes sebicno djubre, mada cemu uopste pisanje na tu temu kada razmisljas o tome i jos gore, to delis sa nama! PUJS!

nisi morao da obecavas brak u prvih 5 dana veze!! to bi sad trebalo da znas za ubuduce.
necu da te pljujem. ajde ljudi, da li ste bas svaki put, kod svakog sexa i sa svakim misili da cete sa tom osobom provesti ceo svoj zivot???
mozda je bas ona mislila tako, a vi ste je otkacili.
ovaj tip bar zna dve stvari: hoce da je kresne, nece da je zeni. zar je to toliko neuobicajeno???? :lol:

svako ima prava da promeni misljenje u hodu!
mislim da je ipak bolje da nadjes novu devojku oko koje neces ovoliko lupati glavu i koja ce ti vise odgovarati. ipak je lepse kad raskidi prodju sa manje stete (bice manje stete ako ne spavate, sigurna sam, po nju! misli malo i na nju, prijatelju, nemoj biti kao gomila muskaraca koji ovu klasiku ponavljaju u nedogled).

Back