Šta žene traže kod muškaraca koji nemaju mnogo novca?

Колико мушкараца знате да "имају паре"?

Тек, можда, сваки десети.

Да је истина да жене траже мушкарце са парама, то би значило да 10-15 % мушкараца имају жене уз себе, а да је 85-90 % људи који птичку нису видели у животу.

Осим ако под "имати пара" не мислите на неку просечну (+-) плату, просечан ауто и просечну некретнину.

Trebalo bi da ima jaku ličnost i da je frajer. Ako dobro sexa i nije neki lenština, ima prosečne prihode, dobro će da se kotira kod mnogih. To je jedna strana, da je stvarno dobar frajer, da ume sa ženama.

Druga je da je pouzdan. Iako nema puno ali je pouzdan kao osoba , može se na njega osloniti, možeš reći ok ako ulazim sa njim u ozbiljno neće se desiti nikakav kuršlus, neće pobeći, biti neodgovoran i sl.

Mnogi gore opisani su u brakovima.

Samo šta za tebe znači da nema mnogo,koliki je to mesečni prihod?
Kolko skapiro ako je normalan i da nema puno kesa ti si skromna ,,al ne ume da lepo ebe ne vredi ni da ima milione :lol:
Sad me muci radoznalost kako ces ga provaliti dok ga ne povalis ?

Kolko skapiro ako je normalan i da nema puno kesa ti si skromna ,,al ne ume da lepo ebe ne vredi ni da ima milione :lol:
Pa šta treba pored njega da tražim drugog za sex? 😃 Imam dovoljno za sebe, ne treba mi tatica za novac. Prosečna primanja, stan, auto. Ne treba da je bogat.

Sad me muci radoznalost kako ces ga provaliti dok ga ne povalis ?

Fino izgleda, fino se ponaša, deluje da ima iskustva sa ženama, i proba se miris, ukus, sve. Ako ne valja on meni ili ja njemu - ništa.

Dok on skapira sta luk,paskanat,sargarepa ,paradajz ,tikvice preotece ga komsinice..Opste poznato da napumpani nemaju nesto specijalno u gacama,,biraj drvosecu to ti Hero kaze..on zna i u basti a i prirodna snaga ..

Ovaj nije napumpan. Ne pratiš ga, sve radi u prirodi .. outdoor je tip, više kao drvoseča.

Ok, nisam mu zavirivala u gaćice. Ali! Znam nekog ko i lepo izgleda i ima u gaćkama šta treba 🤣..

Jao, haos.😂
Dakle, da, kao što sam već rekla, muškarac je prvo tu da se sa njim miriše i ima telesan kontakt, kasnije kad se oladimo da opet lepo miriše da možemo da spavamo zagrljeni. Naravno, da bude dobar prijatelj. Pa sve ostalo ,😊

Ovaj nije napumpan. Ne pratiš ga, sve radi u prirodi .. outdoor je tip, više kao drvoseča.

Ok, nisam mu zavirivala u gaćice. Ali! Znam nekog ko i lepo izgleda i ima u gaćkama šta treba 🤣..

Jao, haos.😂
Dakle, da, kao što sam već rekla, muškarac je prvo tu da se sa njim miriše i ima telesan kontakt, kasnije kad se oladimo da opet lepo miriše da možemo da spavamo zagrljeni. Naravno, da bude dobar prijatelj. Pa sve ostalo ,😊
Aha ,,ne pratim muske osim Stong mena mada mislim da je samo prica jaka a iskreno mnogo se uobrazio cim stigao do jake love a i deformisano mu telo dok drugina sloli pamet i uzima 400 eu mescno za on line terapiju ..

Lepo opisano -Slicna energija,
Zagrljaj koji govori 1000 reci..
Tla se prepoznaju..Svidja mi se nacin na koji razmisljas.
Nek je Srecnooo !!:okok:

Ajmo ovako.. to mnogo novca ne znači da je baš neki "goljo", nego je ispod nekih minimuma koje se danas preferiraju.
Danas za mnoge te iznad, džaba sve, džaba neka ljepota, šarm, romantičnost, iskrenost.. ako ne može da priušti putovanja na neke egzotične destinacije, nema "pristojno" auto, sopstvenu nekretninu bez "smetnji", i naravno da je sposoban da ispunjava sve hirove tj želje.

Ako to podvučemo kao nešto poželjno i što se traži, šta može ispod toga da prodje?
Fizički primamljiv, školovan, kulturan, romantičan, zabavan i pun razumijevanja.. ? Šta od toga, ili.. ništa bez..? :roll:

P.S.
naravno, to nije neki (ne)standardni kliše, ima ipak i normalnog, romantičnog i reealnog svijeta. :rtfm:
Ako si papak koji vlastitu validaciju nalazi u ispunjavanju ocekivanja koje namece drustvo i neko ko mora da kako kazes ispunjava hirove i zelje
Onda ti na prvom mestu i nisi muskarac.

Ako si papak koji vlastitu validaciju nalazi u ispunjavanju ocekivanja koje namece drustvo i neko ko mora da kako kazes ispunjava hirove i zelje
Onda ti na prvom mestu i nisi muskarac.
Ne. Ne radi se o tome. To nije tema.
@Paula i @Hero su takodje malo zalutali..
Šta bi vas na prvi pogled privuklo muškarcu koji vozi auto ispod nekog prosjeka, zaradjuje mjesečni minimalac ili tu negdje, a i po garderobi koju nosi, samo potvrdjuje da vjerovatno ima samo za neke osnovne potrebe? Da li bi vam na prvi pogled uopšte bio i zanimljiv i vrijedan neke pažnje, pogleda..?
Dakle, šta bi vas na tom muškarcu privuklo a i zadržalo?
Da li bi baš zbog toga što su finansijski tanki ti muškarci bili bolji, pažljiviji, vjerniji.. ?

Šta bi vas na prvi pogled privuklo muškarcu koji vozi auto ispod nekog prosjeka, zaradjuje mjesečni minimalac ili tu negdje, a i po garderobi koju nosi, samo potvrdjuje da vjerovatno ima samo za neke osnovne potrebe? Da li bi vam na prvi pogled uopšte bio i zanimljiv i vrijedan neke pažnje, pogleda..?
Da li bi baš zbog toga što su finansijski tanki ti muškarci bili bolji, pažljiviji, vjerniji.. ?

Po garderobi koju neko nosi možeš samo zaključiti da li je neko zgodan ili ne, a ne i finansijsko stanje!

Ima ljudi sa skupim satovima i markiranim skupim odelima koji su do guše u dugovima. Moj jedan bivši ima xy stanova, ali je svuda išao na džoging i po gradu sa pocepanim majicama i najobičnijim šorcevima ili pantalonama, papuče sa bivšeg buvljaka.

Finansijski tanak a sposoban može biti neko ko je puno izgubio na nekom poslu rizikujući. Svi ostali finansijski tanki što kažeš žive na minimalcu od 400 eura, su nesposobni. Ili nisu imali pamet da profitiraju od nje, ili su bili lenštine ili nesposobni fizički. U svakom od tih slučajeva to je neko za koga ne možeš tako vidljivo da otkriješ stanje, uvek je nužno upoznati nekog.

Iskustvo govori da su bolji, pažljiviji, verniji obično oni koji su i sposobniji.

Pa šta treba pored njega da tražim drugog za sex? 😃 Imam dovoljno za sebe, ne treba mi tatica za novac. Prosečna primanja, stan, auto. Ne treba da je bogat.
Не бих рекао да се просечна примања за ово подручје крећу у рангу од 1,000 до 2,000 евра. Пре ће бити нешто типа 700 до 1,000е.

Али с обзиром да ти тражиш бесплатног жигола, колико зарађује не би требало уопште да те интересује докле год су услови за добар секс испуњени :cool:

Не бих рекао да се просечна примања за ово подручје крећу у рангу од 1,000 до 2,000 евра. Пре ће бити нешто типа 700 до 1,000е.

Али с обзиром да ти тражиш бесплатног жигола, колико зарађује не би требало уопште да те интересује докле год су услови за добар секс испуњени :cool:

Na nbgdu su i veća primanja. Sve zavisi gde živiš. Dođe mi majstor, uvek izgleda poderano, kaže žena me ubi ako nema bar 3000 eura mesečno

Ajmo ovako.. to mnogo novca ne znači da je baš neki "goljo", nego je ispod nekih minimuma koje se danas preferiraju.
Danas za mnoge te iznad, džaba sve, džaba neka ljepota, šarm, romantičnost, iskrenost.. ako ne može da priušti putovanja na neke egzotične destinacije, nema "pristojno" auto, sopstvenu nekretninu bez "smetnji", i naravno da je sposoban da ispunjava sve hirove tj želje.

Ako to podvučemo kao nešto poželjno i što se traži, šta može ispod toga da prodje?
Fizički primamljiv, školovan, kulturan, romantičan, zabavan i pun razumijevanja.. ? Šta od toga, ili.. ništa bez..? :roll:

P.S.
naravno, to nije neki (ne)standardni kliše, ima ipak i normalnog, romantičnog i reealnog svijeta. :rtfm:
POPULARNOLST

Na muskarcu nista..

Back