Zak
Iskusan
- Poruka
- 6.408
----------------------------------------------------sanja:zak, obozavam te, mame mi.
(pozdrav za tvoju devojku... zna ona da je ovo zezanje, jel da...)
Ne znam ali videcete po mom licu... 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
----------------------------------------------------sanja:zak, obozavam te, mame mi.
(pozdrav za tvoju devojku... zna ona da je ovo zezanje, jel da...)
rastamann:Lorde, u po dana i po noci ti mozesh da budesh i HR Manager, ali kad ti je toliko zapalo za oko to PR, nema frke....
rastamann:Heheheh....ljubi tebe tvoj bata...
Lord of Chaos:Govorim tiho i nosim Pcelicu sa sobom.....A Sanja ce morati da nosi nas oboje.... 8)
Lord of Chaos:Hihihihi....Samo kuma da ocisti virus.... 8)
sanja:Lord of Chaos:Hihihihi....Samo kuma da ocisti virus.... 8)
zar je ovde neko sumnjao u moje carobnjacke sposobnosti?
kume, pa ja bih pristala na jos bar jedan virus, samo da te vidim od jutra tako nasmejanog!!!
Apsolutno se slazem... Jedan topic za utiske sa zurke, sasvim je dovoljan...blondi:eto kako svi videsmo žurka uspela 100%... lepo lepo... možda vam neki i zavide ali bi stvarno bilo fer ako bi za utiske sa žurke koristili jedan topic a ne da se "ganjate" po tuđim topicima... mislim da nije fer prema onima koji su postavili topic a ni prema učesnicima na tim temama kao i prema svim userima... znači ovde i još gde čete raspravljati??? ostalo zaključavamo ili povratite teme ... hvala na razumevanju, pozdrav
rastamann:E pa ne moze, respect
Lord of Chaos:rastamann:E pa ne moze, respect
Rassssssssssssssta, my man.........Respect, bre, a bogami i kissic, batice.... 8)
Lens:Nemojte samo na haubi![]()
rastamann:AAaaaa to je novi par....