Dionys
Iskusan
- Poruka
- 5.135
Bas me zanima da li zene koje su vece fizickim rastom primjecuju kod malih neke razlike u karakteru...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja primecujem da su male samo glasnije i drcnije arogantnije ne bi li nadomestile koji cm
Male,velike,ko gleda visinu?Imaju one odredjene ekstremitete cija je velicina manje ili vise interesantna.
to ti kazem jos kad pocnu vrckaju dupetima ko da su na modnoj pistiNe želim da me samo neko pogrešno shvati.....ja sam visoka....najmanje deset izrazito malih žena znam i sa kojima sam u O.K. odnosima.....
1. sve za muževe imaju dvometraše...
2. usta ne zatvaraju...
3. uvek su u pravu...
4.svađalice i psovačice prvog reda
5.hvalisave...ja pa ja...
6.uvek, ali uvek mi predoče onu glupu frazu...ja mogu ooovooolke štikle, a ti ne možeš....mogu sa 177cm...
7. obavezno tvrde da imaju muški mozak
8.deru se na muževe...gromade...jedna je čak.. nisam videla svojim očima...svog muža bila cipelom po glavi, zbog pijanstva...ajd opravdano
U principu....kurčevite...nijednu malu ženu ne znam, a da nije glasna i smerna...ona koja sve ćutke posmatra sa strane....u zadnje vreme se pitam..kako je to moguće da ih toliko znam i redovno srećem.
Ne želim da me samo neko pogrešno shvati.....ja sam visoka....najmanje deset izrazito malih žena znam i sa kojima sam u O.K. odnosima.....
1. sve za muževe imaju dvometraše...
2. usta ne zatvaraju...
3. uvek su u pravu...
4.svađalice i psovačice prvog reda
5.hvalisave...ja pa ja...
6.uvek, ali uvek mi predoče onu glupu frazu...ja mogu ooovooolke štikle, a ti ne možeš....mogu sa 177cm...
7. obavezno tvrde da imaju muški mozak
8.deru se na muževe...gromade...jedna je čak.. nisam videla svojim očima...svog muža bila cipelom po glavi, zbog pijanstva...ajd opravdano
U principu....kurčevite...nijednu malu ženu ne znam, a da nije glasna i smerna...ona koja sve ćutke posmatra sa strane....u zadnje vreme se pitam..kako je to moguće da ih toliko znam i redovno srećem.
to ti kazem jos kad pocnu vrckaju dupetima ko da su na modnoj pisti
Pazi..može biti da si ti sklon drčnim i kurčevitim ženama...pa ti se čini da su sve takve....
Gotika
Tako kako si ti opisala te niže žene, manje-vise se moze reci za svaku ženu. Bez obzira na visinu i težinu, ili boju kose..![]()
Mislim, banalan primer ali šta je ženstvenije? Stopalo broj 39 ili 42?![]()
Mislim, banalan primer ali šta je ženstvenije? Stopalo broj 39 ili 42?![]()
ja sam mala žena
i imam samo visoke drugarice
za koje baš ne bih mogla reći da su tihe, smerne i da ne nose štikle![]()