Zene o malim zenama

To vazi samo za muskarce, znas one predraude da su niski muskarci iskompleksirani isl. gluposti.

Ako je jedinica iz matematike to je zaato sto je profesor nizak a ucenik visok i zgodan ako je staresina u vojsci mali rastom visok zgodan vojnik ce krv proplakati...

Ljudi kao ljudi, Ima ih svakakvih i medju malim i medju velikim.

Ne želim da me samo neko pogrešno shvati.....ja sam visoka....najmanje deset izrazito malih žena znam i sa kojima sam u O.K. odnosima.....
1. sve za muževe imaju dvometraše...
2. usta ne zatvaraju...
3. uvek su u pravu...
4.svađalice i psovačice prvog reda
5.hvalisave...ja pa ja...
6.uvek, ali uvek mi predoče onu glupu frazu...ja mogu ooovooolke štikle, a ti ne možeš....mogu sa 177cm...
7. obavezno tvrde da imaju muški mozak
8.deru se na muževe...gromade...jedna je čak.. nisam videla svojim očima...svog muža bila cipelom po glavi, zbog pijanstva...ajd opravdano
U principu....kurčevite...nijednu malu ženu ne znam, a da nije glasna i smerna...ona koja sve ćutke posmatra sa strane....u zadnje vreme se pitam..kako je to moguće da ih toliko znam i redovno srećem.

Ne želim da me samo neko pogrešno shvati.....ja sam visoka....najmanje deset izrazito malih žena znam i sa kojima sam u O.K. odnosima.....
2. usta ne zatvaraju...
3. uvek su u pravu...
6.uvek, ali uvek mi predoče onu glupu frazu...ja mogu ooovooolke štikle, a ti ne možeš....mogu sa 177cm...
8.deru se na muževe...gromade...jedna je čak.. nisam videla svojim očima...svog muža bila cipelom po glavi, zbog pijanstva...ajd opravdano
U principu....kurčevite...nijednu malu ženu ne znam, a da nije glasna i smerna...ona koja sve ćutke posmatra sa strane....u zadnje vreme se pitam..kako je to moguće da ih toliko znam i redovno srećem.
to ti kazem jos kad pocnu vrckaju dupetima ko da su na modnoj pisti

2. usta ne zatvaraju...
3. uvek su u pravu...

:lol:
nemam pojma... iz mog ugla, posto sam prilicno visoka, uvek gledam da se bar ponasanjem utopim u masu, jer imam utisak da strcim stalno i svuda zbog visine... ako se iz toga uopste moze izvuci neki zakljucak onda moze biti da ima neceg u tome sto pricas

to ti kazem jos kad pocnu vrckaju dupetima ko da su na modnoj pisti

Ma O.K....među njima ima jako zgodnjikavih, nema to baš veze sa visinom toliko...ali brate ima ih i grdnih...kratkonogih, kratkorukih...debelih i zdepastih...u, a debeljuce su posebna priča...
I kada one počnu da tupe o sexu..i kako su zavodljive i kako su privlačne...iiii koliko su ih imale do sada...jer su zavodnice parexelans...sjati Bože....i posle će mi neko reći maaa neee nije kompleks u pitanju..

Back