gost 423947
Elita
- Poruka
- 21.449
A ja sve kažem sebi vidi se da je ovaj zoki gospodin jedanDa, da Doki!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ja sve kažem sebi vidi se da je ovaj zoki gospodin jedanDa, da Doki!
Ti mislis da one sto se profesionalno bave seksom nikada nista ne osecaju vec sve gledaju kroz novac? GRESIS!
Na protiv.
Ja sam u zivotu ostvario sve sto sam hteo.
Jedino nisam mogao da postenem moderator na Krstarici.
Por ahora.
To je zato što misliš da je zoki a zapravo je trooki!A ja sve kažem sebi vidi se da je ovaj zoki gospodin jedan
super...jer i da oće kod mene ne može da traje
jedino da probam ove šljive vijagre i to
Kako znaš kad je predigra završena i počeo konkretan sex? oONe znam za druge, ali ja ne volim kad predigra predugo traje. Tj nije u srazmeri sa „konkretnim“ sexom.
Trenutno mi nedostaje bolja rec, pa zato „konkretno“ pod navodnicima.
a kad kratka predigra zavrsi, kolko minuta otprilike volis 'konkretno'?Ne znam za druge, ali ja ne volim kad predigra predugo traje. Tj nije u srazmeri sa „konkretnim“ sexom.
Trenutno mi nedostaje bolja rec, pa zato „konkretno“ pod navodnicima.
verovatno kad on kaze: a sacu da te karamKako znaš kad je predigra završena i počeo konkretan sex? oO
Ja sam cuo da je od tih godina i ***** narasto jedno 5 cm kod muskarcina....Blajbi,ovo je anketa iz 1970 'e,nauka,tehnika,životni vek,sve je napredovalo od tada...
Moraš malo da se updejtuješ.Tih 5 minuta je verovatno tebi bilo dovoljno pre petnaestak godina,sada je uspeh i ako te pogleda u oči jednom godišnje.
Konkretno? oOverovatno kad on kaze: a sacu da te karam
Kad je do yaya ubutra.Konkretno? oO
To "ubutra" je rec sa pogresnim slovom...Izgleda da tebi odavno nije bilo nista unutra?Šta je to ubutra?
Nkada moze da traje i celu noc pa nista...Pricamo o normalnim situacijama.Meni odgovara da traje duže. Sorry.Ne uvek, ali često mi treba vremena... i vremena.
znaci jos ni jedna ti nije rekla: "volela bih da mi je stalno unutra" ?Muskarci se (uzaludno) upinju da seks traje sto duze, ne znajuci da zene to bas i ne vole mnogo....Nisam nikada cuo da zena voli da seks traje pola sata ili sat ili vise....Pet minuta je sasvim dovoljno (ako se predigra ne racuna).
Kod zena koje se profesionalno bave seksom ne treje ni dva minuta.
Ne privlace me bolesne perverznjakuse.znaci jos ni jedna ti nije rekla: "volela bih da mi je stalno unutra" ?
pobresito![]()
A ti znas sta znaci "pobrecito"?hahaha
A ti znas sta znaci "pobrecito"?