martta
Aktivan član
- Poruka
- 1.186
DavajA ima nesto sto nisi u seksu probala pa ja da ti dajem predloge![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
DavajA ima nesto sto nisi u seksu probala pa ja da ti dajem predloge![]()
To nesto duhovno ,povezivanje sa vasionom i ugura ga medju noge kad je poklapanje natalnog dat, tačno u 00- 12mn 46 stotinki ..Prvi put čujem za taj ,,Tantrički seks,,!!!
Osim duše to mu ga dođe kao povezivanje od noći do jutra, konekcija 10 sati, sa malim protokom informacija!
Meni zvuči kao mučenje. Nazvala bih ga lijeni sex.
Mogli bi probati sa tri kockice čokolade bude bas ono mhhmm.. al nikako sa lesnikom ,,moz te ugrize za klitoris ,,
Samo uz gong...ona diktira ritam gongom. Nije lose za promjenu, ali vise volim onaj sirovi, seljacki i naprednjacki seks."Tantrički seks je onaj dug, spor, tip seksa koji „povezuje duše“ koji daje prednost zadovoljstvu i povezanosti nad svim ostalim."
Jel to ustvari seks uz ljubav?
Probali?
Manje citaj literaturu i vise praktikuj , od previse mastanja razocaraces se u ocekivanja koja si izmastala. I cesce praktikuj, ne jednom mesecno ili redje . Nije to to. Zivot ide , vreme ne mozes da vratis . Kajaces se .Neozbiljni ste.
Sta fali, gledate se u oči, smeškate, pipkate, mazite pa kad prekipi onda seks. Tad mora da pršti.
Ili ja tu nesto nisam skapirala![]()
tantra - ljubavno umece drevnog istokaPrvi put čujem za taj ,,Tantrički seks,,!!!
Osim duše to mu ga dođe kao povezivanje od noći do jutra, konekcija 10 sati, sa malim protokom informacija!
Meni zvuči kao mučenje. Nazvala bih ga lijeni sex.
Još u oči da je gledam...nema šanseNeozbiljni ste.
Sta fali, gledate se u oči, smeškate, pipkate, mazite pa kad prekipi onda seks. Tad mora da pršti.
Ili ja tu nesto nisam skapirala![]()
Iskustvo iz kopriva?To je jako teško za izvesti, a i kita nakon toga često bude sva crvena i pomalo izranjavana.
Iskustvo iz kopriva?
ne to je tandara mandara kad haljina landara"Tantrički seks je onaj dug, spor, tip seksa koji „povezuje duše“ koji daje prednost zadovoljstvu i povezanosti nad svim ostalim."
Probali?
Uuuuu jbno.
Nije, nego kada kita satima strši, kožica sa strane zna ispucati.
Par dana boli.
Ti nikada nisi toliko drkao kitu da je pocrvenila???Uuuuu jbno.
Ma otpalo , pa sam zalepio.Ti nikada nisi toliko drkao kitu da je pocrvenila???
To se zove "Mrcvaljenje""Tantrički seks je onaj dug, spor, tip seksa koji „povezuje duše“ koji daje prednost zadovoljstvu i povezanosti nad svim ostalim."
Probali?
"Savet – ako ste zbunjeni oko toga koje tačke tačno treba da masirate, ne brinite o tome, sve dok imate devet tačaka između bradavica i poslednje tačke masaže. ""Tantrički seks je onaj dug, spor, tip seksa koji „povezuje duše“ koji daje prednost zadovoljstvu i povezanosti nad svim ostalim."
Probali?
"Tantrički seks je onaj dug, spor, tip seksa koji „povezuje duše“ koji daje prednost zadovoljstvu i povezanosti nad svim ostalim."
Probali?