Žene, navijate li za naše fudbalere?

Pratite li reprezentaciju?

• Da. Pratim našu reprezentaciju i volim fudbal.

• Ne volim fudbal, ali pratim našu reprezentaciju.

• Ne podnosim fudbal pa i ne pratim reprezentaciju.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Право је време да се ова тема освежи.:mrgreen:
Хоћете ли навијати за наше момке на Светском првенству? Који пласман им прогнозирате?

naravno da cu navijati, ja odbrojavam dane ko rts na prvom kanalu:lol:
ja ne mogu da prognoziram, nadam se najboljem, odnosno da prodjemo prvu fazu:D

p.s. fali mi mnooogo slicica u Paninijevom albumu:lol:

Poslednja izmena:
Naravno da cu da pratim nase na SP
I album smo popunili!
Ima da navijam maksimalno, mada sam malo skepticna posle ovih prijateljskih utakmica i kad pogledam timove Spanije, Italije, Nemacke, Brazila, Argentine, Holandije, Obale Slonovace, Francuske, itd itd. pitam se pitam se da li mozemo ista da napravimo

Ne znam kolko nam je ostalo, to moj muz menja i popunjava albume svim svojim drugarima, svi se redom menjaju i jedni drugima popunjavaju:lol:
Sou program:lol:
A nama falio Rukavina (grobarcina, znala sam:roll: da ce grobarcina da nam zafali:roll:) i drug nam nasao
Ma sou, skupili smo album za skoro 5 dana:lol:

ja nisam ni blizu da popunim album jer sam ga kupila prvenstveno zbog rasporeda utakmica, lepo i pregledno je sve uradjeno sa celom istorijom i grupnim breakdownom u kvalifikacijama i sve to. a onda mi doslo zao da mi album ostane prazan, pa sam pocela da kupujem slicice, mozda sam trecinu ispunila do sada.
a danas sam dobila dekija stankovica i kacara:super:

Da otvorim temu podstakla me sjajna igra naše fudbalske reprezentacije u ovim kvalifikacijama, ali možete pisati i uopšte o vašem odnosu prema fudbalu.

Dakle, pratite li našu fudbalsku reprezentaciju? Ko vam je omiljeni igrač ako ga imate? Volite li fudbal?

Muškarci, dalje ruke od ove teme. For Women only :cool:

ne,
pratila sam fudbal dok sam bila dovoljno mlada,da se ložim na njih.
sad su uglavnom svi mladji od mene, tako da ne vidim svrhu tog fudbala :mrgreen::mrgreen:

Ja se nikada nisam lozila na fudbal zbog fudbalera, vec iskljucivo zbog fudbala
Od malena sam s tatom isla na Zvezdine utakmice, i zavolela sam fudbal
Tako da pratim - prilicno za jedno zensko- i navijam ko pravi navijac

Zasto bi to bilo povezano sa muskarcima?
Neko voli tenis, neko klizanje, a ja medju ostalim sportovima volim i fudbal (da gledam)

e sutra cu "da vam vidim danas" da postavim ovde jer sam predlozila da na poslu pravimo dress code football pa cemo svi da dodjemo u dresovima,ja cu jos i da obujem carape od mm koje mi dodju do malo iznad polovine listova (nisu fudbalerkse nego obicne),inace imam dress fk graficar sa svojim prezimenom :zaljubljena: cirilicno doduse niko nece da shvati al nema veze

a sutra igramo mi ili?
ja volim svestko prvenstvo, volim sva prvenstva gde učestvuje naša reprezentacija, nekako mi bude dragi milo i jedino tada osetim, pojma nemam zašto, neko jedinstvo i prorade mi nacionalna osećanja, i sve

ne, mi igramo u nedelju, ali ja moram negde da eksponiram moja navijacka osecanja osim u kuci:mrgreen:
a subta je kao kezual dan za one koji rade

p.s. i ja isto ovako, sve sam nesto uzbudjena danas i uopste kad su tako velika sportska desavanja u pitanju i gde mi ucestvujemo. i imamo sjajn tim i napokon osecaj nacionalne sportske pripadnosti:D

Back