Žene, navijate li za naše fudbalere?

Pratite li reprezentaciju?

• Da. Pratim našu reprezentaciju i volim fudbal.

• Ne volim fudbal, ali pratim našu reprezentaciju.

• Ne podnosim fudbal pa i ne pratim reprezentaciju.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja ne volim da gledam utakmice nase reprezentacije jer mi smeta tako cesta smena osecanja u tako malom vremenskom periodu od sat i po, ali kad izgubimo placem, pravo placem kao dete a kad pobedimo uvek dobijem zelju da sednem u auto pa u kolonu kroz grad i da pevam i glupiram se i skandiram...
Ne dopusta mi muz, kaze da sednem i ne blamiram se u starosti kad vec nisam u mladosti. :)
A jednom cu to da uradim pa kud puklo da puklo.

drago mi je sto na kraju nisa preplatila kartu i otisla da se nerviram:roll:
a ko jos stavi onog Pantelica u program da komentarise, majko mila:roll:
nepostojeci penal, igrac vise, a mi se jos branimo i jedva bod izvucemo:roll:
ako i prodjemo na svetsko prvenstvo, mislim da se vidi da nam nije mesto medju najboljim i najjacim reprezentacijama

Па јес' , нисмо за светско првенство, али ако узмемо у обзир какви смо били до ове године, ово сад је супеееер!
Мада, до светског могу нешто и да науче...мислим, ако догурају до њега.

dame, vi zaboravljate da su igrali protiv Francuza, ane Azerbejdžana
A za Francusku igraju Anri, Riberi, Anelka, Benzema i slicni.... mislim da je bod POVOLJAN rezultat i da ne treba da se tripujemo da mozemo preko noci da postanemo Brazil

ma, ok je taj bod, ali nije ok da imamo prednost gola i brojčano smo jači, a francuzi drže loptu stalno i, naravno, dadoše gol....
e, to neće da može da bude ok.

Da otvorim temu podstakla me sjajna igra naše fudbalske reprezentacije u ovim kvalifikacijama, ali možete pisati i uopšte o vašem odnosu prema fudbalu.

Dakle, pratite li našu fudbalsku reprezentaciju? Ko vam je omiljeni igrač ako ga imate? Volite li fudbal?

Muškarci, dalje ruke od ove teme. For Women only :cool:

Ne pratim fudbal, smara, nemam nijednog fudbalera koji mi je omiljen tj svi mi deluju polu sirovo, onako priglupo pa ih ne posmatram kao neko sexy meso.Tako da, ne, ne pratim fudbal.

dame, vi zaboravljate da su igrali protiv Francuza, ane Azerbejdžana
A za Francusku igraju Anri, Riberi, Anelka, Benzema i slicni.... mislim da je bod POVOLJAN rezultat i da ne treba da se tripujemo da mozemo preko noci da postanemo Brazil

ne daj boze azerbejdzan, od njih smo i gubili:mrgreen:
ne treba zaboraviti da francuska, bez obzira na imena koja igraju u timu, kao reprezentacija igraju prilicno ispod nivoa, i zbog toga je trebalo iskoristiti priliku i pobediti, a ne igrati kao da mi imamo igraca manje. francuska je kod kuce sa rumunima igrala nereseno pre par dana, ad austrije su u becu izgubilil a farska ostrva su jedva dobili 1:0.
brazil nikada necemo biti, ali slabost francuske je trebalo iskoristiti i plasirati se na SP.

ja samo ne razumem,niti cu ikada...toliku pomamu za nasim fudbalerima i nasim fudbalom...kad 10 puta bolje rezultate postizemo u svim drugim sportovima:think:?

a svim njima zajedno se ne posvecuje ni delic vremena i euforije kao fudbalerima:roll:

stvarno ne kontam toliku paznju usmerenu ka njima i samo njima:neutral:

deco pitam se kako biste se vi osecali da vam neko dodje i ke.nja kako bi on vas posao bolje radio,pritom sedi u fotelji i to je sva njegova aktivnost sto se tice istog tog posla
i da vam psuju majku sto niste uradili kako on misli da treba

ne preteruj. o sportu se vazda komentarisalo, uvek smo pljuvali kad ne ide dobro i dizali u nebesa kad je dobro; to je u ljudskoj, da ne kazem srpskoj prirodi:mrgreen:
kome se ne svidja tema, ko ne vidi smisao igranja, gledanja, voljenja fudbala, ne mora da komentarise, niti otvara ovu temu. Ovde necete dobiti odgovor na bezbrojna retoricka pitanja o smislu i razlogu svega sto ima veze sa fudbalom.

znas sta, stvarno me malkice nervira da jedna jedina tema o sportu ne moze da opstane i da se lepo i konsktruktivno komentarise na nju.
ovo je tema o fudbalu. zasto je konstruktivno prosirivati u nekom opstem, globalnom smislu, kad je bas usko odredjena i kad je tvoj komentar ocigledno bio usmeren na temu?

slicnu reakciju prozivodi i tema o dijetama, kad dodju i kazu, nema nista od dijeta, morate zdravo da se hranite i da vezbate. ajde

Poslednja izmena:
Da otvorim temu podstakla me sjajna igra naše fudbalske reprezentacije u ovim kvalifikacijama, ali možete pisati i uopšte o vašem odnosu prema fudbalu.

Dakle, pratite li našu fudbalsku reprezentaciju? Ko vam je omiljeni igrač ako ga imate? Volite li fudbal?

Muškarci, dalje ruke od ove teme. For Women only :cool:
ne volim fudbal
ne podnosim fudbalere
cak su mi ogavne i devojke koje se na fudbalere loze
ne volim ni da moj muskarac voli fudbal, mada dozvoljavam da ga igra rekreativno
ende

Back