Žene, navijate li za naše fudbalere?

Pratite li reprezentaciju?

• Da. Pratim našu reprezentaciju i volim fudbal.

• Ne volim fudbal, ali pratim našu reprezentaciju.

• Ne podnosim fudbal pa i ne pratim reprezentaciju.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Naravno da pratim i to nijednu utakmicu ne propustam ....bas mi je to zabavno :D .....evo jos uvek sam u euforiji od kako smo pobedili Nemce , mislim da cu to da slavim jos mesec dana.

Jos jedna u nizu glupih predrasuda kada su zene u pitanju a u Srbiji se svaki dan na nekoj televiziji spomene ili imam prilike da procitam svuda kako su zene jadne jer je svetsko prvenstvo i jer za muskarce nista drugo ne postoji , tako nesto :dash: :roll: , zasto ne naglase neke zene a ne sve jer nisu ni priblizno u pravu , kao i za XY tvrdnji

navijam bre..jashta.....ja volim fudbal...to je verovatno posledica moga odrastanja
tata nije imao sina..vec nas dve
a moja sestra otisla u balerine:D

Tako nekako, posledica odrastanja. Cale je zvezdas pa se to valjda i prenelo na mene.
Secam se 1991 kad su postali sampion Evrope, i sveta.. pobedu u Kupu Sampiona smo snimili, nazalost pitaj boga gde je to sada.. a celi grad, zemlja... urnebes. :D Za ovaj Mundijal imam podsetnike u mobilnom kad' igramo. Navijam nego sta. :mrgreen:

Ni jednu utakmicu na ovom svetskom prvenstvu necu vise gledati ni pod kakvim uslovima, cak ni kad bi Srbija igrala u finalu 11-og jula. :(

Opet slagah kao pas i to samu sebe.

Ako pobedimo, veceras predvodim slavljenicku kolonu automobila u svom gradu i ima da pevam, sviram, slavim, dizem tri prsta i sve ostalo sto rade najvatreniji navijaci, samo necu da se skidam do pojasa i da se bijem sa onima koji veceras navijaju za Australiju. :)

Opet slagah kao pas i to samu sebe.

Ako pobedimo, veceras predvodim slavljenicku kolonu automobila u svom gradu i ima da pevam, sviram, slavim, dizem tri prsta i sve ostalo sto rade najvatreniji navijaci, samo necu da se skidam do pojasa i da se bijem sa onima koji veceras navijaju za Australiju. :)
:) Ista si k`o i moja gospa (izgleda, sve su bosanke...takve:andjeo:) a valjda ce (posle pobede :roll:) i da...isto izadje i vozi i svira i...:hahaha: (ja to u...sebi;)...slavim) :rtfm:
:bye:

Back