bravo, tako je
ovo je tema da li navijamo, a ne da li pljujemo po nasim fudbalerima. kakav smo narod, neverovatno!
najjaci u pobedi, najgori u porazu, svi smo generali i selektori posle bitke i nikad nismo tu da budemo uz nekoga 100%.
ja i dalje navijam za nasu reprezentaciju, ja i dalje smatram da antic treba da ostane selektor i ja cu i dalje da ih bodrim na kvalifikacijama za evropsko prvenstvo.
Moram da te citiram jer sam najprijatnije iznenadjena da jedna Srpkinja ovako razmislja

...isto kao sto sam iznenadjena da iste zene koje se u Srbiji vode time da ih fudbal ne zanima -daju sebi za pravo ne da kritikuju nego da
vredjaju ....hvala i sto si obrisala te postove , dosta mi je govora mrznje to cujem na svim javnim servisima
Kad biste samo znala kako su Hrvati , Crnogorci i ostali ponosni na svoju naciju , kako oni misle da su najbolji .....kako se oni hvale ....a mozda i znate ali vam je naormalno da se uvek nasi ne kritikuju nego vredjaju ....
Sta bi recimo Hrvati dali da su na nasem mestu bilo kojoj sferi recimo sporta

, ja znam i znam kako bi to izgledalo ....
zasto nikad ne vidimo pozitivno ? Meni je jako zao sto nikad nemamo srece , uvek nam to nesto malo fali ali mi smo svakako postigli uspeh .
Prekinuli smo Nemcima tradiciju da nas stalno pobedjuju .... to je bila udarna vest u svetu

....ja sam to slavila 3 dana
Druga stvar ni Slovenci nisu otisli dalje , dakle ocigledno Jugoslovenima nije sudjeno da naprave veci uspeh od ovog ...i sta se tu moze .....
Naravno da mi je krivo i smatram da smo imali dobrog selektora , covek je bio bas pozitivan , ali ebi ga -nece nas, pa nece
Samo je tuzno kada svet vidi kako se stidimo sebe .
Cujem na foksu da se neki "navijac" nasao pametan da nekog igraca gadja flasom ....sto je to lepo
Ali i kad bilo koji sportista pobedi obavezno procitam moglo je i bolje ili Federer je boli ,....... ebes druge, oni nas ne predstavljaju !
Ili obavezno se nadje neki koji zna kako sta i kako treba najbolje , a taj neko je obicno onaj ko ne zna ni o sebi da vodi racuna ....
ja im kazem steta sto nisi postao fudbaler i to da pokazes kako se igra kao domaci zadatak ovim neznalicama , mislim bas je cudno da ti to nije zanimanje

....ako je Srbija izgubila pa nije smak sveta , ima jos reprezentacija za koje navijam

.... i zeljno ocekujem kvalifikacije za Evropsko prvenstvo ....idemo dalje ,.....
SP-nije merilo nasih fudbalera ,ali to najbolje znaju strani klubovi kojima nije zinulo d_pe
bas za Srpske fudbalere kojih se sopstvena zemlja stidi
A zasto sve ovo pisem na ovom pdf-u . Pa zato jer ne samo zene ali veliki broj u nasoj zemlji sav svoj bes usmerava na pogresne stvari ....
Volela bih da to bude na sve izvore zla , mrznje , negativnosti kao sto je recimo farma jer odatle samo zlo moze da se prenese .... kada neko sa doticnog soa opsuje decu ili mrtvu majku ili ne znam sta jos .... to je OK i normalno je uz opravdanje da je sve to sou biznis i da je to slika Srbije zasto da se foliramo

...od te recenice kad cujem (a cujem je cesto) dobijem perilstaltiku creva
Inace ja idem da spremim jednu lepu torticu (pravu letnju) u cast sto smo izgubili i da pobede ekipe za koje navijam