Žene, navijate li za naše fudbalere?

Pratite li reprezentaciju?

• Da. Pratim našu reprezentaciju i volim fudbal.

• Ne volim fudbal, ali pratim našu reprezentaciju.

• Ne podnosim fudbal pa i ne pratim reprezentaciju.

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Kakvi su - takvi su - nasi su :heart:

bravo, tako je:D
ovo je tema da li navijamo, a ne da li pljujemo po nasim fudbalerima. kakav smo narod, neverovatno!
najjaci u pobedi, najgori u porazu, svi smo generali i selektori posle bitke i nikad nismo tu da budemo uz nekoga 100%.
ja i dalje navijam za nasu reprezentaciju, ja i dalje smatram da antic treba da ostane selektor i ja cu i dalje da ih bodrim na kvalifikacijama za evropsko prvenstvo.

Phe, meni se uopste ne svidja kako su igrali, kad promasis onolike sanse logicno je da ces da primis gol
Nisu nista prikazali, i ako ne mogu da pobede jednu Australiju, definitivno i ne treba da idu dalje
Igraju od slucaja do slucaja sto je odlika losih ekipa
I takodje, izbor prvog tima je bio los, ne znam sto nije izveo postavu koja je igrala protiv Nemacke, jer tim koji pobedjuje se ne menja
Imama jos puno zamerki, pa cu kasnije da odem medj muske na fudbal da se jadam...

ja cu samo da se jadam..necu da kritikujem
momci su bili ok.....zao mi je sto ne prodjosmo...ali to je sport
kvinsi je u pravu
najjaci u pobedi najgori u porazu...takvi smo...neverovatno...ali neverovatno
citala sam postove na fudbalu .....po tom pljuvanju nasih prvaci smo sveta ne samo u fudbalu vec i u politici u svemu
samo udri.....zalosno
ps
ja u ljuba verujem ovo nije post koji se odnosi na tebe da znas..vec ja onako tuzna uopsteno:(

bravo, tako je:D
ovo je tema da li navijamo, a ne da li pljujemo po nasim fudbalerima. kakav smo narod, neverovatno!
najjaci u pobedi, najgori u porazu, svi smo generali i selektori posle bitke i nikad nismo tu da budemo uz nekoga 100%.
ja i dalje navijam za nasu reprezentaciju, ja i dalje smatram da antic treba da ostane selektor i ja cu i dalje da ih bodrim na kvalifikacijama za evropsko prvenstvo
.

Moram da te citiram jer sam najprijatnije iznenadjena da jedna Srpkinja ovako razmislja :D ...isto kao sto sam iznenadjena da iste zene koje se u Srbiji vode time da ih fudbal ne zanima -daju sebi za pravo ne da kritikuju nego da vredjaju ....hvala i sto si obrisala te postove , dosta mi je govora mrznje to cujem na svim javnim servisima :ok:

Kad biste samo znala kako su Hrvati , Crnogorci i ostali ponosni na svoju naciju , kako oni misle da su najbolji .....kako se oni hvale ....a mozda i znate ali vam je naormalno da se uvek nasi ne kritikuju nego vredjaju ....

Sta bi recimo Hrvati dali da su na nasem mestu bilo kojoj sferi recimo sporta :) , ja znam i znam kako bi to izgledalo ....

zasto nikad ne vidimo pozitivno ? Meni je jako zao sto nikad nemamo srece , uvek nam to nesto malo fali ali mi smo svakako postigli uspeh .

Prekinuli smo Nemcima tradiciju da nas stalno pobedjuju .... to je bila udarna vest u svetu :eek: ....ja sam to slavila 3 dana :D

Druga stvar ni Slovenci nisu otisli dalje , dakle ocigledno Jugoslovenima nije sudjeno da naprave veci uspeh od ovog ...i sta se tu moze .....

Naravno da mi je krivo i smatram da smo imali dobrog selektora , covek je bio bas pozitivan , ali ebi ga -nece nas, pa nece

Samo je tuzno kada svet vidi kako se stidimo sebe . Cujem na foksu da se neki "navijac" nasao pametan da nekog igraca gadja flasom ....sto je to lepo :roll:

Ali i kad bilo koji sportista pobedi obavezno procitam moglo je i bolje ili Federer je boli ,....... ebes druge, oni nas ne predstavljaju !
Ili obavezno se nadje neki koji zna kako sta i kako treba najbolje , a taj neko je obicno onaj ko ne zna ni o sebi da vodi racuna ....ja im kazem steta sto nisi postao fudbaler i to da pokazes kako se igra kao domaci zadatak ovim neznalicama , mislim bas je cudno da ti to nije zanimanje :eek: :lol:

....ako je Srbija izgubila pa nije smak sveta , ima jos reprezentacija za koje navijam :orkestar: .... i zeljno ocekujem kvalifikacije za Evropsko prvenstvo ....idemo dalje ,..... SP-nije merilo nasih fudbalera ,ali to najbolje znaju strani klubovi kojima nije zinulo d_pe
bas za Srpske fudbalere kojih se sopstvena zemlja stidi

A zasto sve ovo pisem na ovom pdf-u . Pa zato jer ne samo zene ali veliki broj u nasoj zemlji sav svoj bes usmerava na pogresne stvari ....:neutral:

Volela bih da to bude na sve izvore zla , mrznje , negativnosti kao sto je recimo farma jer odatle samo zlo moze da se prenese .... kada neko sa doticnog soa opsuje decu ili mrtvu majku ili ne znam sta jos .... to je OK i normalno je uz opravdanje da je sve to sou biznis i da je to slika Srbije zasto da se foliramo :dash: ...od te recenice kad cujem (a cujem je cesto) dobijem perilstaltiku creva :neutral:

Inace ja idem da spremim jednu lepu torticu (pravu letnju) u cast sto smo izgubili i da pobede ekipe za koje navijam :vatromet:

nemojte da kukate i da pljujete srpsku reprezentaciju, niste svesne kako su nas ovde u francuskoj fudbaleri izbrukali. na stranu sto su izgubili sve sto se izgubiti moze, nego sto su psovali selektora, jurili qurve i strajkovali, i sto su stariji zastrasivali i maltretirali mladje. ministarka je morala pred skupstinom juce da objasnjava njihove blamove. svaki dan nova afera, zgadili su se i bogu i narodu, od srca im zelim svima finansijskog inspektora u najskorije vreme.
stoga, nasi reprezentativci su zlato - taman i ne isli dalje.

što ste izbrisali moj post?

krajnje je šaljiv a ko nema smisla za humor, njegov problem...

Ti ne kapiras . Tvoj komentar je osim sto je bio zao i primitivan jos i isti po uzoru na JuTjubu komentare koje pisu Siptari kada hoce da provociraju Srbe na nacionalnoj i verskoj osnovi .....

Glasio je "Kengur je j.ebao orla..." pored onoga sto sam navela da karakterise takav komentar mogu da dodam da je jos ulicarski i da ne prilici devojci kao sto si ti i da najmanje sto trebas jeste da se bunis sto je obrisan i da se ponosis njime ....

Prvo niko u Afriku nije otisao da bi bio j.eban kao sto kazes vec da pobedi ili gubi i predstavi ono najbolje sto Srbija ima da ponudi ....

Drugo da li si pomislila da tvojim komentarom vredjas necijeg rodjaka ili brata bez ikakvog licnog razloga :ok: .... verujem da ti ne bi bilo normalno da iko za tvog brata kada ne opravda ocekivanja kaze da je bio J.eban ....

Stvarno farma uzima svoj danak kod Srba , sve mora da bude po uzoru na taj scenario pa i komentari ovde kao da pisu celnici doticnog soa

Nego reci ti nama :D posto ga cele godine hvalis , a sada nikako da ga ocenis ....dakle kako se pokazao Kristijano :zper: .....jaoooo kazu neke moje rodjake inace klinke kako se pravi vazan i kako ima vestacke zube :mrgreen: -nervira ih mnogo :)
Ja kazem dao je najjadniji gol ikada , to sam mogla i ja :mrgreen:

Ma salim se malo ;), gol jeste jadan ali to ne umanjuje Kristijanovu vrednost na terenu :ok:

Koji je omiljeni film fudbalske reprezentacije Srbije?

'Kad porastem bicu Kengur'

Vvaaaauuuuuuuuuuuuuuu kako si ti pametna ....i posle neka neko kaze da zene nisu zagoreli i zagrizeni fanovi fudbala ...toliko da ne mogu da prihvate poraz dok negde ne tako daleko u Srbiji poplave odnose sva pa i zivote,ali ovo je vaznije ....

nego pazi da ne pregoris i ostanes bez zuba jer to nista nece da promeni -izgubili smo pa izgubili , a vredjanjem nasih fudbalera po uzoru na teroristicki nastrojene JuTjub komentare vredjamo sebe

Nego da te pitam je`s da je Srbija najbolja ali jel navijas za jos neku reprezentaciju ili mislis da je sve san i da ces kada se probudis da shvatis da je Srbija u finale :)

Inace i hladni disciplinovani Englezi misle da smo nepravedno izgubili ....hhhmmmmm mo´z misliti

e opusti se malo u životu:eek::eek::eek:...prijaće ti...ljudi koji nemaju smisla za humor su dosadni ljudi....

..... :think: a imaju smisla za humor samo oni kojima je smesno sta ti pises :think: -zanimljivo .....
Ja ti lepo objasnih zasto smatram da ti je komentar primtivan poput zna se kakvih a ti odmah da nemam smisla za humor :) ....a jos pitala si zasto ti je obrisan post , secas se ;)

humor je relativna stvar ....nekome je smesno kada se isprica i vic o pedofiliji , meni se od toga povraca kad vidim da se neko tome smeje jer je to za mene bolesno - vidis ima nas svakojakih :ok:

Ako se fudbaleri posmatraju kao orlovi i kao kenguri onda realno i nismo imali sanse da pobedimo snaznije i krupnije kengure ili da ih j.ebemo kako ti kazes :)

....a zanimljivo da ti koja sebe smatras da imas smisla za humor nisi primetila saljivi deo posta , vec samo negativan ....sumnjiva si mi nesto gde ti je smisao za humor :lol: ;)

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=14380343&postcount=6191

btw, da vidiš koliko grešiš u vezi mene...

post je sa pdf-a fudbal, tema o našoj reprezentaciji( na kojoj su svi pljuvali naše najstrašnije)....:D

Ti opet ne kapiras .....ne mislim ja da si ti losa osoba i ne moras da me ubedjujes u nista, samo mislim da si na pogresan nacin iskalila bes sto smo izgubili a meni je u poslednje vreme preko glave da stalno moram da citam uvrede a ne kritike na racun nasih sportista a i pitala si zasto ti je obrisan post , lepo sam ti odgovorila sta mislim o istom :ok:

Krivo mi je sto nismo otisli dalje , ali mnogo su me usrecili pobedom nad Nemcima :D

I dalje ne kapiras ali nije ni bitno ..... isto kao sto nije bitno da li sam jedna od retkih ili jedina kojoj se tvoj post nije dobao jer ovo je forum i sluzi tome da svako iznese svoje misljenje , repliku itd .....

Naravno da smo razlicite (normalna pojava) i zbog toga ja ne mislim da ti nemas smisla za humor samo na osnovu par postova ;)

Ti ne kapiras . Tvoj komentar je osim sto je bio zao i primitivan jos i isti po uzoru na JuTjubu komentare koje pisu Siptari kada hoce da provociraju Srbe na nacionalnoj i verskoj osnovi .....

Glasio je "Kengur je j.ebao orla..." pored onoga sto sam navela da karakterise takav komentar mogu da dodam da je jos ulicarski i da ne prilici devojci kao sto si ti i da najmanje sto trebas jeste da se bunis sto je obrisan i da se ponosis njime ....

Prvo niko u Afriku nije otisao da bi bio j.eban kao sto kazes vec da pobedi ili gubi i predstavi ono najbolje sto Srbija ima da ponudi ....

Drugo da li si pomislila da tvojim komentarom vredjas necijeg rodjaka ili brata bez ikakvog licnog razloga :ok: .... verujem da ti ne bi bilo normalno da iko za tvog brata kada ne opravda ocekivanja kaze da je bio J.eban ....

Stvarno farma uzima svoj danak kod Srba , sve mora da bude po uzoru na taj scenario pa i komentari ovde kao da pisu celnici doticnog soa

Nego reci ti nama :D posto ga cele godine hvalis , a sada nikako da ga ocenis ....dakle kako se pokazao Kristijano :zper: .....jaoooo kazu neke moje rodjake inace klinke kako se pravi vazan i kako ima vestacke zube :mrgreen: -nervira ih mnogo :)
Ja kazem dao je najjadniji gol ikada , to sam mogla i ja :mrgreen:

Ma salim se malo ;), gol jeste jadan ali to ne umanjuje Kristijanovu vrednost na terenu :ok:

Vvaaaauuuuuuuuuuuuuuu kako si ti pametna ....i posle neka neko kaze da zene nisu zagoreli i zagrizeni fanovi fudbala ...toliko da ne mogu da prihvate poraz dok negde ne tako daleko u Srbiji poplave odnose sva pa i zivote,ali ovo je vaznije ....

nego pazi da ne pregoris i ostanes bez zuba jer to nista nece da promeni -izgubili smo pa izgubili , a vredjanjem nasih fudbalera po uzoru na teroristicki nastrojene JuTjub komentare vredjamo sebe

Nego da te pitam je`s da je Srbija najbolja ali jel navijas za jos neku reprezentaciju ili mislis da je sve san i da ces kada se probudis da shvatis da je Srbija u finale :)

Inace i hladni disciplinovani Englezi misle da smo nepravedno izgubili ....hhhmmmmm mo´z misliti

Izvini, devojko, ali osim sto nemas smisla za humor, pored toga i sale shvatas licno, i to one koje nisu tebi upucene:manikir:

Nema potrebe da se izvinjavas :lol: ....nemam smisla za humor jaooo sta cu jadna ja :( a da si citala redom ovu stranicu ne bi se ponavljala i izigravala samokrunisanu kraljicu humora jer humor je samo ono sto ti mislis da jeste,a svako drugi ko ne misli tako nije -zanimljivo :)

.....e ali nisam jedina koja nema smisla za humor ....pola planete ne razume srpski humor , ali to nije ono sto treba da tangira ....
...smesna i tuzna stvar u isto vreme je sto su nas ovakvi humori kostali mnogih studenata , sportista ,.....ukratko nasih talenata koji vise nisu nasi .
To je ono sto ja pokusavam sve vreme da stavim do znanja a ne da odredjujemo humoriste jer to nije tema ;)

Evo uzivaj malo i ovo je humor u fudbalu , po meni onaj lepsi , pogotovo od gubitka koji je tebe toliko potresao

p.s. ne mislim da su svi sexy ali eto -humor:)

Pa da, potresla sam se, jer zaboga, siroti oni
Ako pogledamo kolike plate imaju i koliko su para dobili za plasman na sp, stvarno ih zalim, nesrecnike
Svako ima svoj smisao za humor, postujem, ali to sto pricas kako ih treba podrzavati uvek, to se ne slazem
Treba da prime kritiku
Odlika pravih profesionalaca je da umeju da prime kritiku, a osim toga, ne vidim zbog cega ih ne kritikovati
Ne ja mislim da treba da im se zahvalimoz:hm:

Bas tako jedno je kritika (to treba da postoji i naravno da se bude objektivan ) a sasvim drugo je vredjanje i stvaranje viceva koji provociraju poput onih na JuTjubu ....

Tvoj je bio bas takav (provokativan) i logicno je da ocekujes reakciju od nekoga ko je srpske nacionalnosti jer ne misle svi da su nasi reprezentativci s.jebani orlovi ili da se trebaju pamtiti po vicevima koji sluze samo da ih uvrede .....

Ti svoje nezadovoljstvo njihovom igrom mozes da izrazis i na drugi nacin bez da provociras naciju jer ne misli cela nacija kao ti :ok:

Zene se ne svadjaju vec diskutuju u protivnom bi neka od nas bila kaznjena jer ovo nije ulica :ok:

obrati paznju na post јuče 22:53 ,drugi pasus - jer nisi u toku ;)

Nisam uzbudjena da jesam verovatno bih pocela da sudim o neistomisljenicima kakvi su :lol: vec imam stav koji sam potkrepila :ok: . Procitaj ovu stranicu i sve ce ti biti jasno ;)

Back