Zene na zurkama

Da vas drug, kolega, poznanik pozove na zurku da li bi otisle?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa niste bile dovoljno bliske, ili slične. Žurke među drugaricama mogu da budu mnogo zabavnije nego klasična žurka sa ljudima koje vidiš prvi put u životu. Naravno, ukoliko umiješ da se zabaviš sa znanjem da te večeri niko neće pokušavati da te kresne.

Bile smo cimerke, živele smo zajedno sticajem okolnosti.
Sa prijateljicama ume da bude divno i zabavno, ali postoji više tipova zabave... samo što meni ni čisto ženska ni čisto muška druženja ne spadaju u žurke... I da žurke su bile zabavne i kad nisam imala nameru da se sexam...

Kao neko ko oduvek ima više drugova ili muških prijatelja ne znam kako da ti odgovorim na ovo... Ali čak i da su mi tu samo brat i najbolji drug i neke devojke, meni je bolje, zabavnije, dinamičnije... Verujem da je to pitanje senzibiliteta, a opet svako se zabavlja na svoj način, ali i dalje ne mislim da je svaka zabava žurka, a naročto ne žurka o kojoj je postavljač teme pisao u uvodnom postu.

Vidim da dobar deo vas kaze da su zurke, okupljanja, bile bolje pre, i da se radije islo. Sta se to promenilo i zbog cega devojke izbegavaju pozive za zurke?
Mene uvek asocira na ono, njih 3-5 na zurci, a 15 muskaraca i od tih 15, bar 5 minimum ima da ih smara, muva, da se nabacuje kada popije, a ona hoce da se provedu samo.

Dobra stara vremena su po defaultu dobra. Uvek je bilo bolje nego danas. Sutra ce klinci da ser.u kako je danas bilo super, itd.

Jedina razlika koju ja kapiram ovde jeste da iz nekog razloga danas ima manje devojaka na zurkama. Naravno da nije isto kad ima jednak broj mladica i devojaka na zurci i kada na zurci od njih 50 dodju samo 3 devojke.

e baš da vidim ko će od današnjeg dna da priča za 20 godina da je bilo bolje
pa šta nas čeka
kućne žurke skoro da ne postoje
mislim vinjak je isti i u kafani i na svadbi al zaista srbi i žurke
ovo je utopija

Dobra stara vremena su po defaultu dobra. Uvek je bilo bolje nego danas. Sutra ce klinci da ser.u kako je danas bilo super, itd.

Jedina razlika koju ja kapiram ovde jeste da iz nekog razloga danas ima manje devojaka na zurkama. Naravno da nije isto kad ima jednak broj mladica i devojaka na zurci i kada na zurci od njih 50 dodju samo 3 devojke.

Nije stan ili kuca isto kao splav ili klub, nije to provod, vec je smor, blam nekima mozda. Tamo te vide, vidis ljude nove, na kucnim zurkama se dobar deo njih zna, tako da je to mozda problem.

Back