Zene na zurkama

Da vas drug, kolega, poznanik pozove na zurku da li bi otisle?

• Da

• Ne

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Lollol

Poznat
Poruka
9.450
Citam na jednom sajtu mladic tu oko 20-ak god, pravi zurke kuci, okupljanje, pivo, muzika, ali kada god pozove neku devojku, drugaricu, poznanicu, koleginicu i kaze da dodje sa nekim drugaricama doticne uvek su umorne, ne osecaju se dobro, boli glava ili sta vec.

Pitanje sada je zasto zene odbijaju da idu na takve zurke? Da li misle "joj ima neki pijani debil da me smara", ili misle da ti momci tj. neko od njih gleda da se ogrebe, malo se popije, i znamo kako vec ide. Ili je neki drugi razlog u pitanju? Kakva su vasa iskustva kao zena po tom pitanju?
Da li bi vi isle same, ili sa par drugarica na neku zurku da vas neki drug, poznanik, kolega sa faksa pozove? Zasto da, zasto ne? Da li bi mozda muvale nekog od momaka tamo, ako vam se dopadne? Pretpostavlja se da ste solo.

Muskarci, gledamo li mi na takvim zurkama da muvamo nesto, smuvamo ili sta vec? Da li bi vi muvali neku devojku na takvoj zurci ili ne? Zasto zovemo devojke/zene na takva okupljanja, radi muvanja, druzenja ili nekog drugog razloga?

Desi li se nekada da devojke pozovu muskarce na takve zabave, tipa da dodje sa nekim drugarima?

Poslednja izmena:
Citam na jednom sajtu mladic tu oko 20-ak god, pravi zurke kuci, okupljanje, pivo, muzika, ali kada god pozove neku devojku, drugaricu, poznanicu, koleginicu i kaze da dodje sa nekim drugaricama doticne uvek su umorne, ne osecaju se dobro, boli glava ili sta vec.

Pitanje sada je zasto zene odbijaju da idu na takve zurke? Da li misle "joj ima neki pijani debil da me smara", ili misle da ti momci tj. neko od njih gleda da se ogrebe, malo se popije, i znamo kako vec ide. Ili je neki drugi razlog u pitanju? Kakva su vasa iskustva kao zena po tom pitanju?

Da li bi vi isle same, ili sa par drugarica na neku zurku da vas neki drug, poznanik, kolega sa faksa pozove? Zasto da, zasto ne? Da li bi mozda muvale nekog od momaka tamo, ako vam se dopadne? Pretpostavlja se da ste solo.

Muskarci, gledamo li mi na takvim zurkama da muvamo nesto, smuvamo ili sta vec?Da li bi vi muvali neku devojku na takvoj zurci ili ne? Zasto zovemo devojke/zene na takva okupljanja, radi muvanja, druzenja ili nekog drugog razloga?

Desi li se nekada da devojke pozovu muskarce na takve zabave, tipa da dodje sa nekim drugarima?

Muskarci uvek i u svakoj prilici gledaju da smuvaju nesto.Tako da ti je ovo pitanje suvisno :mrgreen:

Mrzi me da citam temu,ali me asocirala na onu foru:
"Bili smo na nekoj odron zurci,bilo je DO DVE dobre" :hahaha:
Mene isto mrzi, ali da ipak odgovorim, da ne spamujem, evo žene na rukama:

316owsp.jpg

Dok sam izlazila, išla sam i sama sam često pravila kućne žurke- stan u centru, super drug je imao profi ozvučenje i rasvetu... Svi se dobro provedu, većina ljudi je poznata, ali ima i novih interesantnih ljudi, uvek se neko smuva.....

50/50 rezultati glasanja.

Ja ove devojke sto poznajem i kako sam cuo po njihovim pricama, kada god odu na tu neku zurku kod drugara, obicno su one tamo jedine devojke, bude do 5 devojaka a ostalo uglavnom solo momci, obicno ih neko saleti od gostiju koji je malo popio, i to zna da ispadne neprijatno.
Prema njihovim recima, obicno ih muvaju na takvim zurkama, i to ih na kraju skorz odbije da idu na takva okupljanja.

Pa kućne žurke su za ljude u vrlo ranim dvadesetim... A i super su mi priče o ljudima koji su solo, a ne vole ni da flertuju... ne, ne izlaze da bi se zezali i muvali, nego da razgledaju enterijer?

Kucne zurke su za pametne ljude. Najjace zurke, najveci ekscesi, najvece opijanje, najjace orgije itd. Nema dalje, kucne zurke rule... :)

Ja sam matora, ali ne secam se da se "u moje vreme" neko snebivao da ode solo na zurku ili sa drugaricama. Ali! - sve zavisi od toga ko pravi zurku. Bilo je bitno da relativno dobro poznajes momka koji pravi zurku.

Mada, razlika u to vreme je bila da nije manjkalo zenskog drustva na zurkama... Bar mi se tako cini. Nabacivanja i pijanih budala je bilo, ali mahom su zurke bile 50:50 sto se tice momaka i devojaka.

Ali kao sto rekoh, to je bilo davno. U proslom milenijumu! :cool:

Back