DeeLite
Zaslužan član
- Poruka
- 141.914
nikad nisam dobio gaćice il brus za uspomenu od njih, ono tipa posle dobrog seksa sam je oduševio i u to ime mi ostavila...
nikad...:/
nikad...:/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dobio sam tako , mobitel , majicu , cigarete i jos neke sitnice . cudno je to kada zene daruju . obicno izvlace sve iz tebe pa moras prodavati i zlatne poluge . nesto tu ne stima ! ne znam im plan .
ne ! cetri poklona od cetri zene i jos mi je mala na kiosku rekla da mogu u dug 150 eura . nisam ja kriv sta tako djelujem na zene . jednostavno s tim se moras roditi . to se ne uci . sarm , sta ti ja znam
dobio sam tako , mobitel , majicu , cigarete i jos neke sitnice . cudno je to kada zene daruju . obicno izvlace sve iz tebe pa moras prodavati i zlatne poluge . nesto tu ne stima ! ne znam im plan .
Ne razumeju te...ne ! cetri poklona od cetri zene i jos mi je mala na kiosku rekla da mogu u dug 150 eura . nisam ja kriv sta tako djelujem na zene . jednostavno s tim se moras roditi . to se ne uci . sarm , sta ti ja znam
Podseti me na jedan vic.Ne razumeju te...
Ne proživljavaju to, slično je i kod mene. Mnogo puta u trgovini ili trafici žene neće da mi naplate ono što kupujem, iako se ne poznajemo, što me nekad i šokira. Mada uvek platim sve što kupujem, ne iskorištavam tu situaicju.
Treba biti u takvoj situaicji, doživeti je, da bi mogli je razumeti.![]()
Podseti me na jedan vic.
Frajer u prepunoj apoteci traži od prodavačice 50 prezervativa najveće veličine. Iza njega stoji devojka i unezvereno ga gleda. On kad to primeti, ponovo se obrati prodavačici: -Dajte ipak 51.
![]()
Jel, a gde ima da se dobiju takve lopate kao ti?![]()
Moraču da zabranim snegu da pada, barem dok ne nafačam neku lopatu.Sve su rasprodate sad oko ovog snega...![]()
ima, brate, ali nema za sebične egoiste koji čitaju i pišu samo na svojim temamaposto ja citam i pisem samo na svojim temama pretpostavljam da ima i koja jebozovna forumasica
mali znak zahvalnostidobio sam tako , mobitel , majicu , cigarete i jos neke sitnice . cudno je to kada zene daruju . obicno izvlace sve iz tebe pa moras prodavati i zlatne poluge . nesto tu ne stima ! ne znam im plan .