ZENE LAVICE?

Sunce mi je u Škorpiji. Nekoliko meni jako dragih osoba su Lavice. Jedna od njih ima Mesec na istom stepenu gde je moje Sunce.

Generalno mi jako prija njihova energija i entuzijazam, a nisam nailazio na neke jako diktatorski nastrojene. I često jako dobro izgledaju. :)

Jesi li ti Lavica?

Poslednja izmena:
Sunce mi je u Škorpiji. Nekoliko meni jako dragih osoba su Lavice. Jedna od njih ima Mesec na istom stepenu gde je moje Sunce.

Generalno mi jako prija njihova energija i entuzijazam, a nisam nailazio na neke jako diktatorski nastrojene. I često jako dobro izgledaju. :)

Jesi li ti Lavica?

Da.I sa skorpijama se i mrzim i volim.Nema nista osrednje,nista mlako....:zcepanje:

U Škorpiji.

Imala sam baš strastvene odnose sa Lavovima i muškim i ženskim. Uvek neko podhebavanje, muvanje, igre mačke i miša, takmičenje...i sl. Nikad dosadno. :mrgreen:
I otac mi je Lav - s njim se mnogo zezam.

Primetio sam neku jaku povezanost između ova dva znaka u mojoj okolini. Dosta njih se druži, muva, šta god... Imaš li nešto u nekom vatrenom znaku u natalnoj?

- - - - - - - - - -

Da.I sa skorpijama se i mrzim i volim.Nema nista osrednje,nista mlako....:zcepanje:

Sa Škorpijama semože samo iz krajnosti u krajnost. ;)

Obožavam Lavove i muške i ženske
Zlatno Sunce greje moju smrznutu dušu
A i Škorpije-daju mi volju za životom i jako su duhoviti
U stvari-volim sve fiksne znakove

Poslednja izmena:
Obožavam Lavove i muške i ženske
Zlatno Sunce greje moju smrznutu dušu
A i Škorpije-daju mi volju za životom i jako su duhoviti
U stvari-volim sve fikne znakove

Kakav je humor Škorpija? Pitam, jer ove oko mene su sve nešto ozbiljne, da ne kažem nafurane. :) Moj je zasnovan na mašti, ali ne volim da se šalim sa svakim, samo sa stvarno dragim ljudima, ovi drugi su mi skroz neinspirativni. Kad su mi jako dragi, budem potpuno nenormalan. Redovno frapiram jednog druga, a on tipična dupla Vodolija. :D

I što smrznuta duša?

Kakav je humor Škorpija? Pitam, jer ove oko mene su sve nešto ozbiljne, da ne kažem nafurane. :) Moj je zasnovan na mašti, ali ne volim da se šalim sa svakim, samo sa stvarno dragim ljudima, ovi drugi su mi skroz neinspirativni. Kad su mi jako dragi, budem potpuno nenormalan. Redovno frapiram jednog druga, a on tipična dupla Vodolija. :D

I što smrznuta duša?

Negde napisah da su mi Škorpije i Device najduhovitiji znaci
Škorpionski humor je oštar,crn,pogađa u živac!
A to se meni mnogo sviđa!
Smrznuta duša je moj Mesec u konjukciji sa Saturnom
Da ne bude zabune-to nije astro termin-to ja tako doživljavam sebe;)

Negde napisah da su mi Škorpije i Device najduhovitiji znaci
Škorpionski humor je oštar,crn,pogađa u živac!
A to se meni mnogo sviđa!
Smrznuta duša je moj Mesec u konjukciji sa Saturnom
Da ne bude zabune-to nije astro termin-to ja tako doživljavam sebe;)

Ma cini ti se duso.sve je to karma i astrologija...........
Samo Saturn lepo pati,a Mars kad-tad sve naplati.......:heart2:

Meni je ona bas nekako bzvz,vulgarna je za svoje godine . Inace kao pevacica je dobra
Да, има нежан глас, и у комбинацији са добрим инструменталом (музичком позадином песме) у стању је да направи изузетан хит.
Она је у раној фази стваралаштва била типичан продукт МТВ-а, млада, незрела клинка која хоће да иде родитељима уз *****,
изиграва женског Џејмс Дина (Лав опозит Водолији) - журке, момчићи у кадилацима, зајебава попове у цркви, из те првобитне фазе
се једино може узети у обзир: ''La Isla Bonita'' због одлично урађеног латино аранжмана и њеног препознатљивог вокала. Када је закорачила
у тзв. ''Erotica'' фазу, тада је ''стасала'', тада је еволуирала у праву звезду, еволуирала је у озбиљну певачицу, са снажним песмама које крију
провокативне и мрачне поруке. Песма коју сам окачио, ''Secret'', ''Erotica'', ''Vogue'', те песме су показале да она може да се носи са озбиљнијом
тематиком и да на квалитетнији начин стимулише публику. Цеца је применила Мадонину формулу. Од безазленог девојчурка са песмама типа: ''Купуј мајко ципелице''
''То, Миле, то'', ''Хеј вршњаци'', до жене која пева Опроштајну вечеру, Деценију, итд... (без обзира шта неко мислио о њој), показала је да је кадар да се носи са тешким
песмама и да може да уз помоћ таквих песмама убризга адреналин публици.

Madoni je podznak Vodolija. Chart na netu je pogrešan.
И ти верујеш у то? Само због тога што је ликуша у разговору рекла да је у подзнаку Водолија, ти си аутоматски
и без критичког размишљања (испитивања чињеничног стања) усвојила/прихватила ту информацију? Јак си ми ти астролог. :lol:

Mada da se ne lazemo,Jana je mama!
Јана је нешто најбоље што се десило српској народњачкој сцени, а њена песма: ''Кући, кући'' је најултимативнији израз музичког стваралаштва!

И ти верујеш у то? Само због тога што је ликуша у разговору рекла да је у подзнаку Водолија, ти си аутоматски
и без критичког размишљања (испитивања чињеничног стања) усвојила/прихватила ту информацију? Јак си ми ти астролог. :lol:
Chart na netu je nepouzdan, valjda ona sama zna bolje koji joj je podznak. Svakako su verodostojnije njene reči od bilo čijih nagađanja. Ne mislim da 100% ne laže, ali asc Vodolija svakako ima više logike.

Јана је нешто најбоље што се десило српској народњачкој сцени, а њена песма: ''Кући, кући'' је најултимативнији израз музичког стваралаштва!

Ne ne omiljena mi je crna kutija!

- - - - - - - - - -

Ona i Djani i zurka moze da pocne :heart:

- - - - - - - - - -

Sladak si kad si ironican :D

Ne ne omiljena mi je crna kutija!
Текст те песме је тежак, депримирајућ.
Јана има прегршт песама које су оптимистичнијег, веселијег карактера.
Како то да од обиља тих песама изабереш песму која је срцепарајућа, из које вришти патња?

Sladak si kad si ironican :D
Твоје очи су слатке. Изузетно лепа плава боја, а и савршено се слажу са контурама лица.
Да ли и ово што сам написао сматраш иронијом? :D

Kako Jarac da ne odabere deprimirajucu pesmu?
Јарац је депримирајућ, депресиван, тужан, мрачан док не нађе смисао, циљ, мотивацију која ће га избавити из стања у којем се налази.
Најчешће је то посао, посао или каријера су примарни окидачи који Јарца активирају и пребацују га из пасивног стања у активно, онда иде љубав.
Када се заљуби, када слојеви леда у његовој души се отопе, постаје најтоплији и најромантичнији и највише у љубави даје себе за разлику од осталих једанаест представника зодијака, ма колико ово што сам написао изгледало бизарно, тачно је и нагледао сам се Јарчева који кад се заљубе изгледају блесавији, преданији љубави и најчистијим осећањима од нпр. Ракова, Риба, Бикова, Лавова који јелте важе за велике емотивце, љубавнике.
Када се посвети одређеном послу, нпр. музичком стваралаштву и када види да ће његов рад да уроди плодом, да ће оно што је створио се показати као комерцијални подухват, као велико уметничко остварење, максимално ће се опустити и ослободити познатих сатурновских стега.

Јарчице из бенда Бенглс су типичан пример. Сузана Хофс (ритам гитара) и Вики Питерсон (водећа гитара)

Кад су виделе да имају талент, оне су створиле хит, још када су виделе да уз то могу да слободно изразе своје емоције и да се слободно понашају, постигле су велику популарност.
Код нас је Миле Китић пример типичног Јарца коме је требало времена да превазиђе стидљивост и да остави песме које су споријег ритма које су обележене тугом, и да се посвети песмама
у којима изражава своје сексуалне жеље (и у којима чак репује!), и спотовима у којима је окружен савршено дефинисаним женским гузицама.

Cela sam slatka :per: :rumenko:
У то нема сумње. :dzentlmen:

Da da ali docekaj ti da se Jarac zaljubi:lol:

Mi smo simpaticna i nezna bica i kad nismo zaljubljeni :P

- - - - - - - - - -

Blesavi smo uvek i pride volimo da pijemo :D

- - - - - - - - - -

Mile K. nek repuje ja cu da tverkujem haha

- - - - - - - - - -

Ja ocu decka Jarca ili Bika :heart:

Back