van halen 1995
Aktivan član
- Poruka
- 1.910
Razumio si razliku.Lijepo......![]()
Izvini, nisam shvatio - na kakvu razliku misliš?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razumio si razliku.Lijepo......![]()

U Škorpiji.A sunce ti je u![]()

Sunce mi je u Škorpiji. Nekoliko meni jako dragih osoba su Lavice. Jedna od njih ima Mesec na istom stepenu gde je moje Sunce.
Generalno mi jako prija njihova energija i entuzijazam, a nisam nailazio na neke jako diktatorski nastrojene. I često jako dobro izgledaju.
Jesi li ti Lavica?

U Škorpiji.
Imala sam baš strastvene odnose sa Lavovima i muškim i ženskim. Uvek neko podhebavanje, muvanje, igre mačke i miša, takmičenje...i sl. Nikad dosadno.
I otac mi je Lav - s njim se mnogo zezam.
Da.I sa skorpijama se i mrzim i volim.Nema nista osrednje,nista mlako....![]()
Obožavam Lavove i muške i ženske
Zlatno Sunce greje moju smrznutu dušu
A i Škorpije-daju mi volju za životom i jako su duhoviti
U stvari-volim sve fikne znakove
Moj je zasnovan na mašti, ali ne volim da se šalim sa svakim, samo sa stvarno dragim ljudima, ovi drugi su mi skroz neinspirativni. Kad su mi jako dragi, budem potpuno nenormalan. Redovno frapiram jednog druga, a on tipična dupla Vodolija. Kakav je humor Škorpija? Pitam, jer ove oko mene su sve nešto ozbiljne, da ne kažem nafurane.Moj je zasnovan na mašti, ali ne volim da se šalim sa svakim, samo sa stvarno dragim ljudima, ovi drugi su mi skroz neinspirativni. Kad su mi jako dragi, budem potpuno nenormalan. Redovno frapiram jednog druga, a on tipična dupla Vodolija.
I što smrznuta duša?
Negde napisah da su mi Škorpije i Device najduhovitiji znaci
Škorpionski humor je oštar,crn,pogađa u živac!
A to se meni mnogo sviđa!
Smrznuta duša je moj Mesec u konjukciji sa Saturnom
Da ne bude zabune-to nije astro termin-to ja tako doživljavam sebe![]()

Jest', i loša je majka...Meni je ona bas nekako bzvz,vulgarna je za svoje godine . Inace kao pevacica je dobra
Да, има нежан глас, и у комбинацији са добрим инструменталом (музичком позадином песме) у стању је да направи изузетан хит.Meni je ona bas nekako bzvz,vulgarna je za svoje godine . Inace kao pevacica je dobra

И ти верујеш у то? Само због тога што је ликуша у разговору рекла да је у подзнаку Водолија, ти си аутоматскиMadoni je podznak Vodolija. Chart na netu je pogrešan.

Јана је нешто најбоље што се десило српској народњачкој сцени, а њена песма: ''Кући, кући'' је најултимативнији израз музичког стваралаштва!Mada da se ne lazemo,Jana je mama!
Chart na netu je nepouzdan, valjda ona sama zna bolje koji joj je podznak. Svakako su verodostojnije njene reči od bilo čijih nagađanja. Ne mislim da 100% ne laže, ali asc Vodolija svakako ima više logike.И ти верујеш у то? Само због тога што је ликуша у разговору рекла да је у подзнаку Водолија, ти си аутоматски
и без критичког размишљања (испитивања чињеничног стања) усвојила/прихватила ту информацију? Јак си ми ти астролог.![]()
И ти верујеш у то? Само због тога што је ликуша у разговору рекла да је у подзнаку Водолија, ти си аутоматски
и без критичког размишљања (испитивања чињеничног стања) усвојила/прихватила ту информацију? Јак си ми ти астролог.
Јана је нешто најбоље што се десило српској народњачкој сцени, а њена песма: ''Кући, кући'' је најултимативнији израз музичког стваралаштва!

Текст те песме је тежак, депримирајућ.Ne ne omiljena mi je crna kutija!
Твоје очи су слатке. Изузетно лепа плава боја, а и савршено се слажу са контурама лица.Sladak si kad si ironican![]()

Јарац је депримирајућ, депресиван, тужан, мрачан док не нађе смисао, циљ, мотивацију која ће га избавити из стања у којем се налази.Kako Jarac da ne odabere deprimirajucu pesmu?
У то нема сумње.Cela sam slatka![]()
![]()