Žene "klade"

........sheceru shto volem kad se femkash ...............:zag::zag:..............ma ako mi ne uzvratish evo mene na studio B ,direktno ukljuchenje sa brankovog mosta .............:cmok::zag:;)......".........il cesh biti moje cvece il me vishe biti nece ......".........:cvet:

izvini sto me nema toliko dugo..isla na politiku moju........ajme..pokvarise mi ovu romatiku:(
ubise me u pojam....ccccc...kako je vama na ljisu lepo..samo se ebete i zezate...a tamo mal mal pa dobijem u glavu:sad2:
nego gde smo stali
osh da skocis s Brankovog
pa onu petoricu prosle nedelje sto su skakali zbog mene jedva spasili:rotf:
di ces bre covece ladno:p
ko se bre jos zbog ljubavi ubijao
i ovako je ljubav ...samo rec:D

izvini sto me nema toliko dugo..isla na politiku moju........ajme..pokvarise mi ovu romatiku:(
ubise me u pojam....ccccc...kako je vama na ljisu lepo..samo se ebete i zezate...a tamo mal mal pa dobijem u glavu:sad2:
nego gde smo stali
osh da skocis s Brankovog
pa onu petoricu prosle nedelje sto su skakali zbog mene jedva spasili:rotf:
di ces bre covece ladno:p
ko se bre jos zbog ljubavi ubijao
i ovako je ljubav ...samo rec:D

...........prokleto iskrena i razumna ...........................bez emocija .............da,da,da ,znam moderatorka ........ali gajim josh uvek nadu da je izvedem na pravi put ljubavi ................:zag:

put ljubavi?...da se ironicno nasmejem..to jos postoji?:think:...gde je putokaz:p:heart:

.....shto bi rekao giboni "........a u ljubav vere nemash ......." ............eeeeeeeeeeeeeee jedino nas iz ove nesrece ljubav moze izvesti ..........................chista i netaknuta energija ............:zag:.............da ,da ,ti si ipak samo surova moderatorka i ne smesh pokazivati emocije .....................izvini ovo je jednosmeran put do tvog srca ...........:heart::heart::zag:

.....shto bi rekao giboni "........a u ljubav vere nemash ......." ............eeeeeeeeeeeeeee jedino nas iz ove nesrece ljubav moze izvesti ..........................chista i netaknuta energija ............:zag:.............da ,da ,ti si ipak samo surova moderatorka i ne smesh pokazivati emocije .....................izvini ovo je jednosmeran put do tvog srca ...........:heart::heart::zag:

ma jok bre...ja sam teski emotivac....a ovo sto ti i ja radimo je spam...i ima moderatorka ovog foruma samo da nas pocisti...ko nista:D
a ko se o mleko opece taj i u jogurt duva;)

ma jok bre...ja sam teski emotivac....a ovo sto ti i ja radimo je spam...i ima moderatorka ovog foruma samo da nas pocisti...ko nista:D
a ko se o mleko opece taj i u jogurt duva;)

..........ne bi rekao da si emotivac ..............alllllllllllllllllll ako ti kazesh ......bvolem te bwe i takvu ............:zag:............slatka pavlako ................:cmok:

..........ne bi rekao da si emotivac ..............alllllllllllllllllll ako ti kazesh ......bvolem te bwe i takvu ............:zag:............slatka pavlako ................:cmok:

pa sad ne vredi da te ubedjujem a i osecala bih se glupo....ali da...ja jesam emotivac...grozni i pateticni...i to je nesto sto bas ne volim...al me taku napravili:(
i znaci odgodio si skakanje sa mosta:rotf:
pa di ces skakati zbog klade
ps
ja to kao pokusavam da se vratim na temu da ne navucem gnev koleginice;):mesi:...za tebe:rumenko:

:per:
pa sad ne vredi da te ubedjujem a i osecala bih se glupo....ali da...ja jesam emotivac...grozni i pateticni...i to je nesto sto bas ne volim...al me taku napravili:(
i znaci odgodio si skakanje sa mosta:rotf:
pa di ces skakati zbog klade
ps
ja to kao pokusavam da se vratim na temu da ne navucem gnev koleginice;):mesi:...za tebe:rumenko:

................shta reci ..................:zag::zag:;):cmok:

Ja legnem, dignem noge, pustim njega da odradi sve....testiram ga koliko je dobar i snalažljiv :cool:... ako mu ne ide dobro, onda se bacim u akciju...ako je izvanredan, onda se samo prepustim.... :cool::D... mislim, dok se ne uklopimo.... posle je druga priča....;)

Stalno nešto ovde o muškaracima u krevetu: ovoliki mu je, onoliki mu je, brz je, spor je, diže mu se, ne diže mu se, dobar je, loš je...
Šta je sa ženama? Šta je sa njihovim udelom u tome kako se muškarac pokaže? Zar je isto leći sa "kladom" i nekom koja kapira da krajnji rezultat zavisi od "timskog" rada?

Najbolje je da zena legne i rasiri noge, i mouskarac moze lepo da odradi svoj posao i miran je. ;)

:idea:

ja i dalje ne smem ni da zamislim situaciju.
al jopet mi nije jasno sto musko tu nesto ne uradi...
na primer, uzme neku dasku, stavi joj ispod ledja i ondak je na prekret okrene na bok. pa padne bocni eks.
el na primer da je veze za neke gumene pantljike i ondak joj pomera ruku el nogu kao kod onih lutki....
i ondak eto mrdanja:P

i drugo, da sam ja musko i da naletim na jednu takvu gumenu lutku....i da se tek tako popnem na nju, penetriram je i ne dobijem nikakvu povratnu informaciju....
prekinula bih, proverila da li dise, jel u zivotu...to kao prvo..
onda bih se nalaktila na ruku i pitala u cemu je problem, sta nije u redu...
jer OCIGLEDNO je da nesto nije u redu.
takvo zensko ponasanje u seksu ne ukazuje ni na odsustvo talenta ni na odsustvo zelje..
ukazuje jedino na odsustvo UZIVANJA, a to znaci da nesto nije u redu. i umesto da se trpa i dalje, kao u gumenu lutku, treba prekinuti i videti sta nije u redu. jer deluje pre kao TRPLJENJE penetracije nego kao uzivanje.

Back