Žene, kako vam izgleda dan?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
xpajamacax:
...tog dana sam dala otkaz.došla sam kući i rekla mužu.
i počela da radim kod njega,od čega sam uvek bežala, ali znam za šta rintam,a ne da me neki lezilebovići,
drndaju,i da ja gubim živce zbog njihovog nemara.

a i da znaš da mi je ovako supre.zaslužila sam to posle 15 godin aradnog staža,zar ne :wink:

Jedino ispravno resenje. Dobrice i vredni ljudi vremenom obicno psihicki stradaju u takvim bolesnim sredinama. Postedela si sebe toga.

Queen_:
Onako, zanima me jedan prosečan dan iz ženske perspektive.

Kad ustajete, šta radite, koliko radite, kad se odmarate, hobiji itd. Jeste li zadovoljne svojim danom na kraju?

Ja evo nešto razmišljam kako sam zaludna na poslu, a to sačinjava trećinu jednog dana :shock: I tako svaki dan, užas! I još me dobro plaćaju za to :oops:
Blago tebi i ne kukaj nikako da ti je dosadno...da si ovde u belome svetu videla bi dan...Pazi ovako...Ustajanje u 4 i 15...ujutro...kafa dok se na brzaka spremas oblacis sminkas i sl...a ebes kevu svima i dan kad si se rodila...u 5 ujutro si na tramvajskoj stanici jer ako ne stignes tad sledeci dolazi za deset min a moze da ti se desi kasnjenje sto se ovde ne tolerise...Upadas u firmu trcis u garderobu oblacis uniformu slusas dranja iskompleksiranog sefa kako ste svi neradnici i kao dzabe primate platu...Rintas za masinom koja ima tri brzine pa ako ti na pustanju u rad radi osoba koja dugo nije imala sex naebaces jer ta masina samo stancuje i ti si za tren oka pretrpan robom a sef stoji iza ledja i cokce...Blagi Boze cekas pauzu ko ozebo sunce koja traje 15 min i dok stignes ´kroz halu do trpezarije pola nje je vec proslo...Guzvas sendvic na brzaka i ponovo nazad...U dva sata konacno zavrsavas trcis ko sumanuta na tramvaj da se ne zatvore drzavne institucije da platis sta ima, da vidis u banci jel sve namireno, pa trci onda u prodavnicu pa kuci da spremis klopu pa popodne na kurs jezika jer jos uvek pojma nemas sta ko melje..ma uzas...E draga moja tako sam ti ja ovde dve godine provela...A sad hvalim te BOze malo je lakse...generalno receno sta sam trazila to sam i dobila...bilo mi malo u zemlji Srbiji (citaj Dembeliji) ovde zena nema vremena za frizera ponekad...ako nije savrseno naucila jezik, skolovala se da kompjuter vise nije nikakva tajna i uspela da se ubaci u dobru firmu od 8 sati rada...pa i onda...traze da se ostaje prekovremeno...ko izdrzi neka prica...

ustajem rano ovih dana :(
kada kažem rano mislim 6.
upalim sokoćalo.
pregledam poštu koja signe tokom noći.
pogledam šta ste vi radili tokom noći.
najradosniji momenat je kada me dočeka izveštaj-izvod iz banke...
a da ja nisam ništa plaćala :P
skuvam kafu,primenjujem,moj poznati,metod šerpa iznad glave, da probudim muža.
sledeći korak je urlanje iz sveg glasa:
ustajjjjjjjjjj voooooooojjssskkkoooooooo
na šta je već na nogama :twisted:
ondak mu smuljam neki doručak
ja jedem voće,koje mi se već smučilo,ali ko me pita...
e,onda dolaze majstori...
lupaju, ko da im je dedovina :P
al meni milina.
trenutni majstori su mi električari,bata i teča, koji imaju puno razumevanje,ovim ptem im se zahvaljujem,za moje
one ženske fore...tamo,e baš tamo,ne ne ne tu....
jeste da kada kažem tamo,je u stvari širok pojam... :roll:
te oni urade kako oni misle,a ja se naravno složim.
ma nije bitno sam' da je 'truje :P
i majstor moler,koji krpi i gletuje...
i tako će biti danima...
mrmotov dan.
juče sam bila sa decom ceo dan.
napokon.baš sam ih se uželela. :P
e,ako sam i smorila,sory,trebalo mi je :roll:

Ustajem oko 7:30 i pijem kafu koju je već neko skuvao, doručkujem ili ne, oblačim se, spremam i u 8:30 krećem od kuće sa tatom, komšinicom ili taksijem.

Presedim do 16:00 na poslu, kao po pravilu imam veliku gužvu od 11 do 14.

Posle toga ili idem do kuće pa se kasnije viđam sa društvom ili kod dečka na dremku i tuširanje i obavezno već oko 21 zapalimo negde.

Kod kuće sam oko 1, pola 2 - do 3 sata u pidžami i ne ispavana sledećeg jutra ponavljam sve to.

Vikendom pre podne sređujem kuću, perem veš, prostirem ga i peglam a uveče sređivanje i opet negde (zavisi) gde.

evo amfibijo, ja te pitam zašto to baš tako.

moj dan: pijem kafu, preskočim doručkovanje, ručak u 3 u restoranu proglasila za doručak /iako sam smazala sve po redu: dve salate, supa,piriniač sa prelivom lovačkim plus junetina kuvana i na sve to kroasan i kafu!), i džudžim na poslu sa mladom koleginicom Hanom...bolje nego da me boli glava. Neću kući :roll:

Uh.........
Ustajem oko 6 sati,cim otvorim oci hvatam se za paklu cigara,onako jos bunovna,pokusavam da upalim cigaretu,polako koracajuci prema kuhinji.Kuvam kafu,budim dete,na brzinu jedemo.Onda se spremam(tusiranje.oblacenje,sminkanje),sedamo u kola,nju ostavljam u vtricu ja palim na posao.Pusim u kolima,jer znam da necu imati vremena za cigaretu.
Bolnica.Klinicki Centar.Haos,jurnjava,umiranje,ozivlajavanje,neznam gde sam,samo gledam da sto bolje odradim posao.Oko 16 casova sam kod kuce.Trcim po dete,ako je nije uzeo moj burazer.zatim kuvam kafu,pojedem malo dvopeka i salate,i idem na trcanje.Dolazim kuci,tusiram se ,blejim u TV,malo i dremam pricam sa detetom,ako nije napolju.Uvece ili mi neko dodje,ili sam ja kod nekoga.Oko 00.00 ili 30 minuta kasnije,spremim nesto za jelo sutra,malo pospremim kucu,mala vec spava,poljubim je onako dok spava,popusim poslednju pljugu pred spavanje na terasi,gledajuci nebo iznad Vozdovca,i razmisljajuci i kojecemu......lezem u krevet i tonem u san dok se polako priblizavam novom danu........

Back