Žene, kako vam izgleda dan?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa ovako, ustajanje oko 8, pola devet, na poslu da sam najkasnije do 10 (mada srecom niko ne stopuje), radim, pisem mejlove, oko mene buka, svi pricaju, telefoni i tako do 4, kod kuce sam do pola pet, ponekad ranije, kad ima vise posla kasnije.. Onda pregledam malo forum, rucam, odem do prodavnic, prosetam,
predvece ponekad odem na pice ili u bioskop ili gledam tv kod kuce, telefoniram, zvrjim po forumu. Oko pola jedanaest neredovno radim jogu...Legnem oko 00 00 ili pola jedan, jedan... Vikendom izlazim..

Ustajem u 6:30, nesto pojedem, spremim se i idem na posao do koga mi je potrebno sat vremena. Na poslu - ludnica, telefoni, stranke, prevodi, mailovi, neverovatno naporan i zahtevan sef, radim i po deset sati dnevno, nekad i duze, dok dodjem kuci - 19h. Istusiram se, spremim nesto brzo za klopu, operem ili ispeglam ves, ili uradim nesto drugo po kuci, i vec je ponoc, a ja mrtva umorna, mislim da cu da poludim...

divlja u srcu:
Od totalne opustencije do totalne psihodelije, varijante su bezbrojne.
:) :) Ovo vazi i za mene: nekim (radnim) danima ustajem u 7, nekim u 10, pijem kafu uz Krstu (ako tog dana nemam skolu), nekad radim (zavisi koliko imam posla), nekad aerobik, nekad plivanje, nekad kafa i svrljanje po gradu (zavisi kako sam raspolozena), uvece spremanje vecere, tada se tek obicno vidim sa dragim, pa knjiga ili tv, grljenje i ljubljenje, spavanjac...

Ovo ce mnogima zvucati jako cudno, ali....
(ponedeljak, sreda, petak)
5.30 ustajanje
7.00 - 15,00 posao (a na poslu, caj, pa radim, dorucak, malo krstarica, pa radim, sto poziva na 2 telefonske linije, kompjuter....)
15,00 - 16,00 putujem na drugi posao (svaki drugi dan radim i nesto honorarno)
16,00 - 21,00 sam na drugom poslu (opet kompjuter, telefoni, razgovori....)
22,00 sam kod kuce ili sa deckom
ili druga varijanta:
(varijanta za utorak, cetvrtak)
5.30 ustajanje
7,00 - 15,00 posao
16,00 pa na dalje: kafica sa prijateljima, setanje, citanje knjige, vidjanje sa deckom, solarijum, aerobik, bioskop, izlasci i ostalo...
Retko kada legnem pre ponoci. A nikad ne spavam posle podne.
Vikendom nekada radim, nekada ne radim. Vikendom perem, peglam, brisem, usisavam, vidjam se s prijateljima, izadjem, decko...
Sve u svemu puuuuuno radim, a ostatak vremena gledam da nadoknadim sve ostalo. Lud tempo zivota, i super se snalazim u svoj toj guzvi.

Ih, pa evo ja ustajem mnnoooogo kasno u odnosu na vecinu vas.
Ustajanje u 10
Dorucak
Kafa
Sminkanje, oblacenje
Na posao stizem do 12
Tu radim sve vreme bez pauze do 19
Krecem kuci, stizem do 20
Onda rucam, oko 20 h!
Posle toga se vidim s deckom, idemo negde ili gledamo neki film kod njega/mene
Dolazim kuci do 01-02
Tusiranje, spremanje, veceranje kako kad
Spavanje 02-04, kako kad, posto obicno samo tada imam vremena da nesto napisem, procitam...
Vikendom (subota) ustajem oko podne, spremam, kuvam, muvam se.. Ako je lepo idem negde... nedeljom radim

ja bih da ažuriram svoj odgovor sa prve strane. u međuvremenu sam promenila posao i sad radim od 9-5. ostalo je uglavnom isto, ne radim mnogo, hvatam krivine i šetam po gradu, idem na feniranje i utorkom i četvrtkom posle posla idem u školicu.

Ovako izgleda moj uspeli dan.Ustajem u pola 10,tusiram se i spremam se i uzimam da odradim za taj dan neku promociju,na primer.To zavrsim do 13 sati,neko bi to radio duze ali sam ja vrlo organizovana i sistematicna a to je najvaznije u poslu,bar u onom u kome nemas podredjene,pa sve ubrzam.U 13 idem kod decka,kod drugarice,u setnju,zovem da dodju oni kod mene,idemo vamo tamo,gore dole...U 8 malo iskuliram da smislim sta cu da obucem i da se spremim zato sto uvece imam na primer negde da igram dens.Sutr ustajem u 12 i 30 i idem u citaonicu Svetozara Markovic da ucim.I tako slicnio dalje....

Ovako izgleda moj neuspeli dan.Ustajem u 7 zato sto me neko probudi SMS om ili telefonom,rasprememam sobu (koja je raspremeljenja ali tu je mozda neka casa i papirici od slatkisa),doruckujem,odgovorim na onaj SMS od 7 sati,a ne znam ni ko mi je poslao,anonimac,slusam radio,ukljucujem internet,i idem u krstaricu na forum,idem u prodavnicu da kupim sok i slatkise,usput sretnemem rodjaku sa bebom i ona kaze da ce malo kasnije doci na kafu,uvece dodju kod mog brata drugovi a ja moram da sedim i da cutim zato sto se moj brat nervira kad ja pocnem normalno da pricam sa njegovim drugovima,uskoro odem u dnevnu sobu,kad moji odu da spavaju,ukljucim TV i uzmem telefon i idem na Mondo chat.

Ponedeljak-Petak
Ustajanje u 7
Posao do 16
Kuća
Gledanje TV-a ili šetanje psa
Spremanje klope za sutra
Predveče prijatelji

Subota-Nedelja
Van sezone - free
U sezoni - jutro - spremanje nekih devojaka za venčanje (šminka i frizura)
Pravljenje cvetnih aranžmana
Popodne neka akcija
Predveče prijatelji
Šetnja psa
Eventualno izlazak

Mnogo je lepo sad kad sam trudna :) Ustanem oko 9, idem u prodavnicu, doruckujem, gledam jutarnji program, natenane.. Spremam rucak. Malo svrljam po netu, posle rucamo. Sredjujem kucu, setam, razgledam namestaj za novi stan, stvari za bebu.. Muz se vraca s posla, onda idemo da se vidimo s nekim, setamo, idemo u bioskop i sl. Uvece se mazimo i spavamo negde oko 11.

Ja ustajem u 6.45, lezem oko 23h. Keve mi. :lol:

Kad ustanem, popijem pola limuna sa vodom i sat vremena vezbam, to radnim danima, subotom sredjujem kucu, nedeljom ujutru praktikujem blejanje po gradu posle liturgije, ako odem uopste, a odem ako je lepo vreme.
Posle vezbi se tusiram, al' to nije tusiranje, to je ritual. E, onda doruckujem, pijem kafu sedim na netu. Onda RADIM, sve do 17h, posle se ili uhvatim sa M. da filozofiram, pa odemo negde na neko kulturno desavanje, ili ja citam, sedim na netu, gledam film ili nesto pedeseto.

Ne pusim, ne pijem, postim, jos da se otarasim neta, pa da poludim. :lol: :razz:

divlja:
Ja ustajem u 6.45, lezem oko 23h.

n070.gif
:lol:

Ja mislila samo moj zivot je posao, drnadanje na poslu, kuca, kafici, cigare, net, knjige, bioskop, ponekada izlasci do iznemoglosti, kad naleti energija (sad je nema)... ludi izlasi? putovanja? prijemi? promocije? koncerti? soping? dinamican zivot? novine? ko koga ovde sta? gde mi to zivimo?

Back