zorab
Aktivan član
- Poruka
- 1.371
evo mogu da napisem kakvo mi je jutro ...sunce s one strane prozora - ja odma' vesela! ( jeste da se vidi kakvi su prozori - musavi!)
Cilo pijem kaficu, pa cu posle po povrćašce...
Prosto ne znam da li mi je ovo za ovu temu, ili temu "prolece", ili "sta kuvamo danas"...
Danas cu da napravim prolece u tanjiru
(pilece belo poprskano limunom i namazano medom, u susamu - recept sa neta - rotkvice i zelena salata)
Sto volim vikend !

Sad odmaram uz kaficu pa cu da oribam,usisam ( malo samo ),operem kosu jer je u haos stanju...Pa mozda uzmem da ucim
MOZDA.Pa mi dolazi decko
poslace te u radni logor.
), u pola 10 dolazi mi decko(obicno donosi neki burek, pljeskavicu ili ja nesto zbrckam
)-doruckujemo, on mi utrljava neke kapsule za celulit i odlazi, ja sredjujem stan i pocinjem da ucim-to je oko pola 11, ucim do 3-4-5, on mi se javlja da je dosao kuci sa posla, idem do njega(obicno imamo neku aktivnost
ranje kola,branje tresnji,sredjivanje dvorista,planiranje kuce-merenje itd...),oko 8 idem kuci-spremam se i idemo do grada na pice, oko 11 na spavanje...
n ustaje oko 8, budi me svojim svrljanjem po stanu, ustajem, pratim ga na posao, vracam se u krevet, stvarno ustajem u 11, sredjujem se, kuvam kaficu, palim cigaru... oko 12-1 ucim-ili ne ucim...