Žene, kako vam izgleda dan?

• Začetnik teme Začetnik teme Queen_
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:) evo mogu da napisem kakvo mi je jutro ...
sunce s one strane prozora - ja odma' vesela! ( jeste da se vidi kakvi su prozori - musavi!)
Cilo pijem kaficu, pa cu posle po povrćašce...
Prosto ne znam da li mi je ovo za ovu temu, ili temu "prolece", ili "sta kuvamo danas"...
Danas cu da napravim prolece u tanjiru
(pilece belo poprskano limunom i namazano medom, u susamu - recept sa neta - rotkvice i zelena salata)
Sto volim vikend ! :)

Da li se vas dan promenio u odnosu na pre 3 godine?

Moj jeste,i to o-ho-ho !!! Zivot je malo sporiji,smisleniji,odgovorniji.

Ustajem u isto vreme ali sada radim od 8.Ali zelim da natenane pocnem dan....feniranje,sminkanje...kafica,muzika...laganica.Spremam se 1,5 sat pre nego sto podjem.Na posao idem peske,ne zurim se,imam vremena.S posla se vracam oko 3,spremam rucak,onda dodje zeki pa jedemo.Posle dremnem...pa kafica....pa neka setnjica...pa malo ucenja...pa oko 22 lalanje.

Uglavnom je tako,a kad nije tako,opet je drugacije od onogo od pre 3 godine.

Uglavnom uzurbano, da uradim sto vise, da stignem da se rekreiram, da odradim sve za sutra da mi bude lakse...a retko da mi bude lakse uvek se nadje nesto....Juri na posao..juri s posla, juri u prodavnicu, pa kuci da skuvas ili podrgrejes. Pola sata predah pa onda ponovo, arbajt. Spavanje i sutra ponovo..Jedino se na odmoru BAS odmorim od svega.

Dakle...prosecan dan...
Ustajem od 9 do 10, tusiram se, pijem kafu, oko 11 sam kod frizera, do 12 se vratm kuci, sminkam se, biram sta cu danas da obucem. Onda telefoniram, telefoniram, telefoniram, odem na kafu sa drugaricama, ponekad svratim do faksa, onda obijam butike, idem na rucak, smisljam sta cu da radim uvece, utom dodje vreme kad On zavrsava s poslom, pa odem da ga ljubim, ljubim, ljubim...onda ga pustim da se odmori i odem kuci da se i ja odmorim, pa opet telofoniram, cavrljam, cavrljam, onda krecem u neki provod,sta sam vec smislila u toku dana, oko 2 sam vec kuci, spremam se za spavanje, onda sanjam, sanjam...pa opet ponovo, i tako...

Da li se vas dan promenio u odnosu na pre 3 godine?

Moj jeste,i to o-ho-ho !!! Zivot je malo sporiji,smisleniji,odgovorniji.

Šta znam, i jeste i nije. kada radiš, ne može mnogo toga da ti se promeni u satnici. Radna nedelja je i dalje ista, osim što sada imam mnogo odgovorniji posao i stvarno mnogo radim. Život mi je zbog toga postao brži i dinamičniji. Posle posla, posebno sada kada je dan duži i vreme lepo, uvela sam obavezne večernje šetnje.
Nekako, sve je drugačije, jer mi je život krenuo drugim tokom, ali dan kao dan se nije mnogo promenio.

Ustajanje sa pitanjem da li da se izlezavam jos deset minuta pa da u letu pijem kafu i spremam se ili cu odmah da ustanem pa da budem bar malo opustenija. Onda posao pa tu trka, frka pa u zavisnosti da li je jos dan i neko normalno vreme odem na kafu ili pravo kuci u nove radne pobede(kucevne). Uvece setnja ili film ili druzenje ili posvetim sebi koji satpa lalanje pa tako u krug sve do nedelje kada mogu da spavam, spavam, spavam i nadokadim sve propusteno. Shvatila sam da imam problem sa organizacijom vremena pa cesto sebi zadam previse obaveza na stetu sna

Dakle...prosecan dan...
Ustajem od 9 do 10, tusiram se, pijem kafu, oko 11 sam kod frizera, do 12 se vratm kuci, sminkam se, biram sta cu danas da obucem. Onda telefoniram, telefoniram, telefoniram, odem na kafu sa drugaricama, ponekad svratim do faksa, onda obijam butike, idem na rucak, smisljam sta cu da radim uvece, utom dodje vreme kad On zavrsava s poslom, pa odem da ga ljubim, ljubim, ljubim...onda ga pustim da se odmori i odem kuci da se i ja odmorim, pa opet telofoniram, cavrljam, cavrljam, onda krecem u neki provod,sta sam vec smislila u toku dana, oko 2 sam vec kuci, spremam se za spavanje, onda sanjam, sanjam...pa opet ponovo, i tako...

ti si zeno nayebala ako opet bude neka revolucija :lol: poslace te u radni logor.

danas....paaaa...
Ustala rano ujutru i ispratila dete u vrtic
Vratila se kuci i spremila dorucak za mene i dete broj dva
Obukla se i otisla na voz...koji sam btw cekala 45 minuta
Pravac Norveska ambasada
Danas puno ko nikad, a vazduha ni odkud
Da sam bar vodu kupila....nista...
Cekala u redu 3,5 sata...i presrecna stigla na red
Ljubazna sluzbenica mi kada sam joj predala aplikaciju rekla -razmisli jos jednom da li hoces da bacis 35 evra????
Mogucnost da dobijem vizu mu je ravna nuli
I sta sada sa godisnjim odmorom, kartom koju sam uspela povoljno da nadjem ali je ne refundiraju u slucaju ne dobijanja vize, a i kofere sam pocela pakovati...
Predala sam, tek da nisam dzaba toliko cekala
Nazad na voz koji sam cekala 1.5 sat
Zaboravila mobilni na prokopu
Dosla kuci umorna ko pas
Jela sa decom
Odvela ih na trening
Ja skoknula do solarijuma
Dosli kuci
Vecera i kupanje
eto
I ko ce me sada ujutru probuditi?

e, a ja danas chekam voz u prokopu i vidim neki norvezanin drzi mob. u ruci i chudno se ponasha , kao da nije njegov, i telefon zvoni a on ga stishce obema rukama da se shto manje chuje
i pridjem mu ja da ga pitam za zdravlje i ode mi voz za norveshku, ma nek ide voz kazem ja sebi kad su i norvezani pocheli da nam kradu telefone : )

e, a ja danas chekam voz u prokopu i vidim neki norvezanin drzi mob. u ruci i chudno se ponasha , kao da nije njegov, i telefon zvoni a on ga stishce obema rukama da se shto manje chuje
i pridjem mu ja da ga pitam za zdravlje i ode mi voz za norveshku, ma nek ide voz kazem ja sebi kad su i norvezani pocheli da nam kradu telefone : )

A jel'....vidis...ko bi rek'o?
Ja nikada ne bih pomislila da jedan Norvezanin ima ma sta da radi tamo dole u rupi..
A tek da ne zna da rukuje mobilnim:think:
Otvorio si mi jednu sasvim drugu dimenziju pogleda na svet
hvala ti
btw
Posteni nalazac se javio
U telefonu je pod Kuca bio ukucan broj telefona mojih roditelja
Covek nazvao predstavio se...sve po protokolu
Jos da se dogovorimo o primopredaji i eto meni mog telefona
Ko bi rekao da jos ima postenog sveta
Vratila mi se vera u ljude:D

Ustajem oko 07.00 sati...Licna higijena, dorucak, odgledam jutarnje vesti na TV, prelistam novine, pa na posao...
Na poslu nekad presedim celog dana i nishta ne radim, a nekad me uhvati panika koliko posla ima...
Tokom posla, izlazim i vidjam se sa ljudima po okolnim kaficima, ali ne idem predaleko jer sam sefu rekla da idem da jedem, pa ako mu zatrebam - moze svasta da bude...
Posle posla opet se vidim sa nekim ili odem u fitnes klub...Osim kad sam jako umorna - tad trcim kuci...
Retko setam po gradu jer me to mrzi...

Legnem oko ponoci, zaspim oko 01.00 sati.

Moj dan je uzas... sem kad spremam ispite... i imam dve varijante:jednu kad sam kod mojih, jednu u stanu...
Varijanta 1:ustajem oko 9(mama me budi:whistling:), u pola 10 dolazi mi decko(obicno donosi neki burek, pljeskavicu ili ja nesto zbrckam:klap:)-doruckujemo, on mi utrljava neke kapsule za celulit i odlazi, ja sredjujem stan i pocinjem da ucim-to je oko pola 11, ucim do 3-4-5, on mi se javlja da je dosao kuci sa posla, idem do njega(obicno imamo neku aktivnost:pranje kola,branje tresnji,sredjivanje dvorista,planiranje kuce-merenje itd...),oko 8 idem kuci-spremam se i idemo do grada na pice, oko 11 na spavanje...
Varijanta 2:on ustaje oko 8, budi me svojim svrljanjem po stanu, ustajem, pratim ga na posao, vracam se u krevet, stvarno ustajem u 11, sredjujem se, kuvam kaficu, palim cigaru... oko 12-1 ucim-ili ne ucim... :tajna: :tajna::tajna: ... zbrckam neki rucak na brzaka oko 4-5, dragi dolazi sa posla, ruckamo, odmaramo(samo ja ne znam od cega ja odmaram:whistling:)... oko 7-8 idemo do grada u setnju i on oko 11 a ja 1 na spavanje...

Ma uzas... jedva cekam da pocnem da radim... od sept. cu se raspitati za neki posao-bar 4-5 sati dnevno... cuvanje dece i sl...

Back