zene kako bi reagovale

Mesate babe i zabe .
u uvodnom poslu lepo pise:"i jednog dana on dodje sa posla i kazhe da je dao otkaz jer otje da se ostvari"
znaci nije rec o tome da muz dobije otkaz ili ga sam da iz nekog razloga..pa ce da potrazi novi..i po meni je
normalno da ga porodica podrzi, u takvim slucajevima..dok ne resi sve to .ali ovako kako je u uvodnom postu
napisano vise lici na neciji hir nego na odluku odrasle osobe, upravo zbog obaveza koje su stecene prvenstveno
prema deci ako se imaju...pa onda i prema drugima..u ovom slucaju obaveza prema samom sebi je samo
parola i ona se ostvaruje na drugi nacin..lako je kada je covek sam i ima samo mache ili kuce..mozes da se
ostvarujes svakih petanest dana..kada imas iza sebe jedan ili dva ili tri zivota koja si sam stvorio..
onda je zivotna prica nesto sasvim drugo..ili sam ja previse odgovorna pa stvari posmatram drugacije

Mesate babe i zabe .
u uvodnom poslu lepo pise:"i jednog dana on dodje sa posla i kazhe da je dao otkaz jer otje da se ostvari"
znaci nije rec o tome da muz dobije otkaz ili ga sam da iz nekog razloga..pa ce da potrazi novi..i po meni je
normalno da ga porodica podrzi, u takvim slucajevima..dok ne resi sve to .ali ovako kako je u uvodnom postu
napisano vise lici na neciji hir nego na odluku odrasle osobe, upravo zbog obaveza koje su stecene prvenstveno
prema deci ako se imaju...pa onda i prema drugima..u ovom slucaju obaveza prema samom sebi je samo
parola i ona se ostvaruje na drugi nacin..lako je kada je covek sam i ima samo mache ili kuce..mozes da se
ostvarujes svakih petanest dana..kada imas iza sebe jedan ili dva ili tri zivota koja si sam stvorio..
onda je zivotna prica nesto sasvim drugo..ili sam ja previse odgovorna pa stvari posmatram drugacije

jesi, i sve radis temeljito <3

pa svejedno, sta mozes uopste da uradis ti sama u toj situaciji osim da ga podrzis? u braku ste, imate decu, zajednicku imovinu i neko mora da plati racune.
racunas da ce da se dozove pameti, jer mu to nije uobicajeno ponasanje, koncentrises se na osnovno - sopstveni posao, dete, kuca, sve padne na tebe i nemas ti tu lufta uopste da povlacis krupne poteze.
dodati stres razvoda na takvu situaciju je jedan od izbora, ali u tom slucaju ce stvarno apsolutno sve da bude na tebi, ukljucujuci i alimentaciju jer on nema posao.
nema tu pametne rekcije, mozes samo da se nadas da to nije samo pocetak "ostvarivanja sebe"

Ја сам сад сведок сличне приче. За то знамо само нас четворо. Унапред се знало јер је он и наједноставније операција као куповина бурека планира до танчина, такав тип. Смор и детаљиста упиц.
Не може он да пропадне јер има свој посао али је решио да се коначно посвети нечему што је његова највећа љубав. И велика авантура.
Није довео породицу пред свршен чин, то је велика разлика, а не знам ни ко тако олако у Србији даје данас или било када отказе, мада форумашице имају увек "надраравна" животна искуства из филмова, све се покупи у картонску кутију и позове такси и крене се у нов живот, а онда - одјавна шпица.

Mesate babe i zabe .

To što on kaže ne znači da se tako slučilo.

Nikad ne veruj muškarcu koji laže.......:deda:

Back