Žene (isključivo za ZENE)

ko moj šef...kad mu daš neki predlog on kontra uradi

Ponasa se taman ko ja. :hahaha:

- - - - - - - - - -

Неке и живимо са жељеним згодним мушкарцима. Нисмо пале на прву будалу која нас је хтела.

:hahaha: Kad se setim kolko sam ja proganjala ovog mog ... i nije mi zao. Bio je premrsav sad je zgodan :)

Pokažite slikom šta je za vas savršeno musko tijelo

Muškarci Iš

:)

Dobra tema. :lol:

Ne podnosim mršave muškarce, to mi je odbojno jako.

Isto tako one ogromne, visoke, krupne i debele ne volim da vidim. A i oni napucani su mi bezvezni. :confused:

Normalni neki skladan izgled, da je fit ali ne napucan. Ogavni su mi oni napuvani kao baloni. Svi ti šatro treneri i teretana frikovi.

Evo ovako nešto najnormalnije za muškarca:

bb3b60233d4ac675e9f804e9d840f539.jpg

E i da uz to nema pileće nogice kao oni slepci što pumpaju u teretani grudi i ruke, a nogice kao u pileta. :lol:

Isto tako one ogromne, visoke, krupne i debele ne volim da vidim. A i oni napucani su mi bezvezni. :confused:

Normalni neki skladan izgled, da je fit ali ne napucan. Ogavni su mi oni napuvani kao baloni. Svi ti šatro treneri i teretana frikovi.

Pogledajte prilog 348857

E i da uz to nema pileće nogice kao oni slepci što pumpaju u teretani grudi i ruke, a nogice kao u pileta. :lol:

Па и тај на слици је напуцан.

Па и тај на слици је напуцан.

To uopšte nije napucano, nego normalno. Možda ima malko šira ramena, ali ok. Kada kažem napucano mislim na one sa izraženim mišićima na koje se danas svi lože (msm muškarčići).

- - - - - - - - - -

sad ce dee da se katchi

Što si bezobrazan, šta diraš čoveka bezveze? :confused:

To uopšte nije napucano, nego normalno. Možda ima malko šira ramena, ali ok. Kada kažem napucano mislim na one sa izraženim mišićima na koje se danas svi lože (msm muškarčići).

- - - - - - - - - -

Što si bezobrazan, šta diraš čoveka bezveze? :confused:

ovo se ne pravi na prženo, to ti ja potpisujem i svako ko ti kaže da je ovo na suvo - laže

a to sad čačka malo jer vidi da sam u kurrcu pa da me još više iznervira

Meni su vazda interesantnije osobe koje imaju mooda i koje se sukobe od onih koji se drže šablona i koji kazuju to što se od njih i očekuje .

:super::super:
Klimoglavce, uvlakače i sl. ne vole ni oni koji koriste njihove slabosti (čitaj "anomalije")...

Ne volim muškarce mekušce pa makar izgledali kao Apolon(i). Ne mora da bude lep samo privlačan, šarmantan, negovan i da se osmehuje, da se smeje, da mi izmami smeh i kad bih ga šutnula tamo gde ga najviše boli, i da, trebalo bi da bude obrazovan makar toliko da ne moram da ispravljam svaku drugu reč (makar i u sebi), da...
Ne znam, mnogo toga čini muškarca muškarcem, mnogo više toga ga čini...čini...čini...pa, gadom:cool:

ovo se ne pravi na prženo, to ti ja potpisujem i svako ko ti kaže da je ovo na suvo - laže

a to sad čačka malo jer vidi da sam u kurrcu pa da me još više iznervira

Pa, ok od sedenja nije takav sigurno, tu se slažemo, ali nije ni od konstantnog blejaja po teretani i od gutanja onih njihovih kvasaca.

Možda sam trebala neku drugu sliku, al mrzi me da tražim sada, iskaču samo neki sisati likovi. :confused:

Pogledajte prilog 348857

ovaj na slici visi u teretani

Znam neke koji ne vise u teretani, pa tako izgledaju, rade ljudi, al dobro šta sad ja vas da ubeđujem.

Izdefinisani misici i ovakve ruke i ramena se mogu dobiti samo teretanom.Ili bavljenjem nekim sportom.A i sport,opet,podrazumeva teretanu.
Od bilo koje vrste rada covek moze tesko da izgleda ovako.Na primer,svi smo gledali americke filmove pa kad se pojavi neki drvoseca a on gradjen kao Svarceneger.U reali,rad u sumi i slicne vrste teskih fizickih poslova samo izdeformisu telo.Dobijes snazne i ogromne kao lopate sake a ruke,ledja,grudi pa cak i noge se nacisto saviju i ideformisu.
Slazem se da je ovaj tip sa slike koju si postavila odlicno gradjen ali takvo telo moze da se dobije iskljucivo teretanom.

Izdefinisani misici i ovakve ruke i ramena se mogu dobiti samo teretanom.Ili bavljenjem nekim sportom.A i sport,opet,podrazumeva teretanu.
Od bilo koje vrste rada covek moze tesko da izgleda ovako.Na primer,svi smo gledali americke filmove pa kad se pojavi neki drvoseca a on gradjen kao Svarceneger.U reali,rad u sumi i slicne vrste teskih fizickih poslova samo izdeformisu telo.Dobijes snazne i ogromne kao lopate sake a ruke,ledja,grudi pa cak i noge se nacisto saviju i ideformisu.
Slazem se da je ovaj tip sa slike koju si postavila odlicno gradjen ali takvo telo moze da se dobije iskljucivo teretanom.

najzad

- - - - - - - - - -

od rada ne mogu ovakvi mišići, samo teretana i suplementi
ćao zdravo

- - - - - - - - - -

aj kačite dalje

Back