Žene (isključivo za ZENE)

gandolfini, da..i ono sto se nisam zaljubila, posle enough said me dotuklo..kakav je baja bio; e, al ako postavljacica pocne da marsira, ja cu reci da si ti citirala, uterala mi je strah u kosti.mislim, to samo ako pita

ju, vidi sta je dupeta :brus:

Ma pusti ti postavljacicu ja sam ovde glavna :malav:
Meni je on faca n'ad facama,sto je najgore znam jednog u rl sto je isti on (ne fizicki nego smekerski) a nikad nije ni gledao sopranove :lol:

Ma pusti ti postavljacicu ja sam ovde glavna :malav:
Meni je on faca n'ad facama,sto je najgore znam jednog u rl sto je isti on (ne fizicki nego smekerski) a nikad nije ni gledao sopranove :lol:

pa gde bas decka od glavne da zabodem, mater mu? :D
ne poznajem nikog u rl, a da nosi takav smekerski vajb, ne moram ni da kazem da patim zbog toga.
ako izbije frka, ja cu da cucim ispod kafanskog stola, neka mi neko samo doturi pice, povremeno :manikir:

Pogledala sam slike koje su do sada kacene i ne dopadaju mi se.
Ne volim savrsene muskarce, preterano lepe. Volim muzevne, drugacije,... On ce kod mene uvek ziveti od stare slave :aha:

I tebi ovaj sa videa neki muskarac?

- - - - - - - - - -

Ne poznajem
Kod muskarca mi je Najvaznije da je dobar covek I da ima bar osnovnu
Moze tako? :flert:

Bitno da ima lepe obrve :malav:

:lol: aj nema veze ja sam evropskih shvatanja podelicemo :zper:
ja sam deklarisana seljanka, ali volim da delim ono sto valja.imamo deal. :)

Pogledala sam slike koje su do sada kacene i ne dopadaju mi se.
Ne volim savrsene muskarce, preterano lepe. Volim muzevne, drugacije,... On ce kod mene uvek ziveti od stare slave :aha:
ja se izvinjavam, ja sam ga oakcila na prvoj strani, potpuno nagog, doduse sa sesirom ispred pishe. frjajer i po, bio i ostao.

:D
ja sam deklarisana seljanka, ali volim da delim ono sto valja.imamo deal. :)

ja se izvinjavam, ja sam ga oakcila na prvoj strani, potpuno nagog, doduse sa sesirom ispred pishe. frjajer i po, bio i ostao.
Izvinjavam se ja :) Ono sto valja sam bas propustila :rumenko:

- - - - - - - - - -

Ukusi su razliciti :)

Naravno. I hvala Bogu :lol:

- - - - - - - - - -

ni ti nemas ukus :lol:

Ne volim Ricarda Gira, zao mi je :p

Ali ga voli moja mama :tajna:

OldRichDude.jpg

- - - - - - - - - -

rich_guy.jpg

Back