- Poruka
 - 21.131

Gde ih Ptico nalazis? Super su
- - - - - - - - - -
Kako su nam forumasi ljunomorni, a samo gledamo slike ccc

- - - - - - - - - -
Kako su nam forumasi ljunomorni, a samo gledamo slike ccc
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj nemo ste ljubomorniOno je normalno, a vi pričajte šta hoćete
![]()
 čovek se sa onime ne rađa 

Ti si iskren
ocu i ja da izgledam ko Monika Beluci, pa nisam ljubomirna na nju![]()

То и ја кажем. Види му руке, као горилчина.

ono lepojko nije normalnočovek se sa onime ne rađa
kao što reče čovek iznad, puno je teretane potrebno za to, a ja dodajem i puno suplemenata u ishrani
i naravno da sam ljubomoran jer bi i ja hteo takve mišiće a nemam ih
prevela sampogledj ponovo
![]()
Pa, este vi videli ove klince što vise po teretanama na šta to liči? Užas.
Koje klince? U moje vreme je 90 % ljudi izgledalo sasvim normalno a bila su do dvojica tih koji lice na Rocka
Dobro ranije su bili klinci od dvaes, sada su mahom i klinci od tries godina. Sve polusvesno. Dođe mi sada da okačim te njihove teretana slike ovde, al me mrzi.

Dobro ranije su bili klinci od dvaes, sada su mahom i klinci od tries godina. Sve polusvesno. Dođe mi sada da okačim te njihove teretana slike ovde, al me mrzi.
Mogu da ti potpisem da za ovakav izgled uopste ne treba teretana. A ni suplementi. Ovo je izgled nekog ko se rekreativno bavi sportom ali nije opterecen time.
https://billedeupload.dk/images/9sOwW.jpg
- - - - - - - - - -
a da..gore pise " obozavam da usisavam i da spremam jelo "![]()

Tema bi bila super kad bi zene okacile i slike onih sa kojima su prevarile svoje momke.
Iznenadili bi se koliko su to NE TAKO lepi muskarci....

to ti ko ono kad pitaš nekog koji auto bi voleo da voziš i sad računaš ima da bude nešto normalno štaznam tipa pasat, bemve trojka, mercedes ce klasa, a oni krenu sa ferarijima, lambordžinijima poršeima