Zene inzenjeri, vodoinstalateri, gradjevinci, vodoinstalateri, rudari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cekamo prezentaciju tvojih velikih dela "u stvaranju sveta". :ceka:
A onda ce, kolektivno, zenski rod da ti aplaudira, sve dok ne kazes - dosta je. :zkez:

- - - - - - - - - -

Ne razumem .Ja sam inzenjer tehnologije i sta s tim?
Pa stvarno nema smisla da ga ovako, prvim postom demantujes. Trebalo je da napises bar nekoliko, pa onda priznas da si "neko" u svetu muskaraca. :lol:

A onda ce, kolektivno, zenski rod da ti aplaudira, sve dok ne kazes - dosta je. :zkez:

- - - - - - - - - -

Pa stvarno nema smisla da ga ovako, prvim postom demantujes. Trebalo je da napises bar nekoliko, pa onda priznas da si "neko" u svetu muskaraca. :lol:

polako.
skole sam zavrsio u srbiji, radio na tri kontinenta, jos nisam cuo za inzenjera tehnologije. ama nigde.
jel to izmislio ante markovic il onaj rvat pre njega, ministar usmerenog obrazaovanja?
koje bre tehnologije?

Tehnolosko metalurski fakultet Beograd Organski smer Industrijska organaska sinteza/Cuo si mozda za taj faks?
A sta si ti?Stipendista Politikinog zabavnika?

Ne, nisam cuo za taj BS industrijska organska sinteza.
Jel radis u toj struci? U privatnoj firmi koja nesto proizvodi?

- - - - - - - - - -

na kojoj dubini i povrsini je ruda bakra, ruda srebra, ruda zlata ispalativa a mico?

- - - - - - - - - -

Da imas pravo.....mangupcic bi da zajebava a nije polozio maturu.:D

dobro... videli smo jednu ogorchenu univerzitetku obrazovanu inzenjerku i tehnoloskinju (???) organskog insdunstrijskog chega li vec, zrtve obrazovnog sistema i feministickih ambicija da se bave pravim stvarima i na kraju ili sede kuci, krive ceo muski svet ili se preko muza ili sisa zaposle u drzavnoj firmi kao mice ubice.
ili u prodavnicu.
ili domacice. (u struke li ti..)
topik ipak nije o njima, sta ste zavrsile nije toliko relevatno kao ono cime se bavite profesionalno. ako ima zena koje se bave strukama navedenim, i ostalim proizvodnim nek se javnu

polako.
skole sam zavrsio u srbiji, radio na tri kontinenta, jos nisam cuo za inzenjera tehnologije. ama nigde.
jel to izmislio ante markovic il onaj rvat pre njega, ministar usmerenog obrazaovanja?
koje bre tehnologije?
Nalazi se kod Vukovog spomenika, odmah pored Masinskog fakulteta.
To je ozbiljan fakultet. Banalno govoreci, ovaj fakultet ti se bavi hemijom primenjenom u prozivodnji. Po meni verovatno jedan od najboljih fakulteta.
http://www.tmf.bg.ac.rs/

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back