bila sam vojnik vise godina dok nisam nasla posao u struci...koliko je zenama mesto u vojsci?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila sam skoro da posetim deckovog brata, i videh da ih ima podosta. Nemam nista protiv, al ja to nikad ne bih mogla. Doduse, ja sam osoba koja bi ukinula sve vojske i sva oruzja ovog sveta kad bi mogla.
slazem se za ukidanje vojske,ali,zasto ne dokazati da smo sposobne koliko i muskarci?
patpuno se slazem,posebno za ovo penjanje uz lestvice....lepo je citati nesto pametnonaravno da im je mesto u vojsci. svako ko moze ispred sebe da stavi integritet, cast, lojalnost ima svoje mesto tamo - ima i onih drugih naravno, ali mentalitet armije je jos uvek takav da je vecina ljudi odgovorna i na mestu. nisam radila za srpsku vojsku ali jesam za francusku - jos uvek je tesko biti zena u vojsci ali je u isto vreme znatno lakse sada nego pre dvaadest godina (globalno gledano). mnogo toga se promenilo, zene zauzimaju mesta koja ranije nisu mogle - sada ima i ministarki odbrane, policije, zena generala, admirala... bez obzira na maco sistem, svaka od nas moze da udje u vojsku pod uslovom da je sposobna fizicki i mentalno a penjanje uz lestvice je vec druga prica.
Я србским говорим, а не срПским. А ти ако ако матерњим писмом пишеш, онда србкиња нѣси.
И немой ми само рећи да су ове рѣчи из твойега прѣдходнога писания србске (или срПске):
integritet, lojalnost, mentalitet armije, globalno ministarki, policije,generala, admirala, maco sistem, fizicki, mentalno
И я служах войску, са пушком у руци, како човѣку и доликуйе, а не по позориштих, школах или домовах здравља.
bila sam vojnik vise godina dok nisam nasla posao u struci...koliko je zenama mesto u vojsci?![]()
bila sam vojnik vise godina dok nisam nasla posao u struci...koliko je zenama mesto u vojsci?![]()
Nose po kasarni uniformu, idu na te treninge, sta je vec, pretpostavljam da treniraju isto. E sad, verujem da vecina ostaje da radi po kasarnama kao kuvarica il sta vec. Ne znam, ovo je neki moj sled zakljucivanja, mozda nisam u pravu. Jesam za jednakost u svakom pogledu, samo kazem da ja to ne bih mogla. Dosta mi je obaveza i ovako. A i da ih nemam, o5 ne bih mogla, ne znam sto, jednostavno tako osecam.Зависи и које си место формацијски заузимала...
Није исто ако си била ћата или болничарка или ако си била у борбеној јединици.
Ако се не варам, код нас још увек нема жена у борбеним јединицама...
Иначе, моје мишљење је да све то зависи од личних способности...
Nose po kasarni uniformu, idu na te treninge, sta je vec, pretpostavljam da treniraju isto. E sad, verujem da vecina ostaje da radi po kasarnama kao kuvarica il sta vec. Ne znam, ovo je neki moj sled zakljucivanja, mozda nisam u pravu. Jesam za jednakost u svakom pogledu, samo kazem da ja to ne bih mogla. Dosta mi je obaveza i ovako. A i da ih nemam, o5 ne bih mogla, ne znam sto, jednostavno tako osecam.
koliko je zenama mesto u vojsci?![]()
Ядна йе држава у койой жене носе оружйе и войничко одѣло а мушкарци служе войску по позориштих и домовах здравља.
И какав йе то войник койи мора скинути гаће да би могао пи.ати?
ali ima silovanja ... ne znam kako je kad su na napetim situacijama na zadacima... nije valjda uvek ali ima
valjda zato pre nije bilo popularno? a vidish partizani su bili emancipovani
u legiju stranaca zene ne idu?
slazem se za ukidanje vojske,ali,zasto ne dokazati da smo sposobne koliko i muskarci?