Žene i vikend

I daaaaaaaaaaaaa...shvatila sam da sam obolela nacisto od bolesti zvane Adaptacija.
Umesto da uzivam ja sam gledala kako su hotelu zalepljene plocice, kako su ofarbani zidovi, koja je sanitarija i koje slavine ...gde curi tus kabina :roll: ...

Rekao mi muz da sam za ludnicu a ne za hotel :lol:

Vidi Milsa kako nabija postove .
Jedan post jedna slika .....
Posle ce da deluje da je svasta mudro pisala ...kad ono 2/3 su fotke ...od kojih tek 10-ti deo ima smisla.

Tekst Milesa ....tekst neki napisi....o srebrnom jezeru , o oplenci ...da nas ubedis recima zasto tamo treba otici za vinekd.

Ja sam sinoć izašla sa ekipom u dva noćna kluba posle zilion godina.

U prvom nikad nisam bila, nije ni postojao kada sam redovno izlazila u klubove.
Taj nije ni bio predviđen, igrom slučaja smo se tu zatekli, a ja sam se osećala kao na ratištu. Ljudi moji, koja je ono ekipa. Sve krimos do krimosa :eek: Nisam ni znala da ih ima toliko u NS-u. Ili bar tako izgledaju.
Ali je zato muzika bila prva liga. Skockala se riba, a došlo mi da skačem :D
Morala sam da budem mirna, jer sam i ovako imala osećaj da me hiljadu očiju prati, samo bi mi još falilo da se eksponiram. :(
Drugi klub je ustvari diskoteka u koju sam izlazila sa 16 godina i igrala na zvučniku :D
Eeee, to su bila vremena. Ali nisam morala da se skinem, a sada na tom istom mestu igraju polugole devojke! I naravno i dalje izlaze tinejdžeri. Hehehe, slikali momci nas dve ženske, kao, ajde tetke, da imate uspomenu iz diskaća...:hahaha:

Hoću reći, izlazak je bio totalni dizaster, kao što smo i mislili, ali lepo je bilo setiti se tinejdž doba...:heart:

Vidi Milsa kako nabija postove .
Jedan post jedna slika .....
Posle ce da deluje da je svasta mudro pisala ...kad ono 2/3 su fotke ...od kojih tek 10-ti deo ima smisla.

Tekst Milesa ....tekst neki napisi....o srebrnom jezeru , o oplenci ...da nas ubedis recima zasto tamo treba otici za vinekd.

Draga Mirka
davno sam naučila da dajem prednost kvalitetu nad kvantitetom, te me brojka postova ni najmanje ne tangira.
Kako mi se slike uploaduju na imageshack tako ih ja i lepim.
Teksta nema jer sam jutros od 5 na nogama, od 6 u aotomobilu, tek u 8 smo stigli kući, te sada pošto prebacujem slike eto htela sam i ovde da ih postavim.
ALi ako ti kao izvršnoj vlasti smeta, više neću.

O mudrosti pisanja ne bi sada jer me čeka manje mudar posao kuvanja ručka za sutra.

a jedna slika vredi vise od hiljadu reci?

:whistling:
Kako lepe sike imaš... pardon, kako lepo zboriš, Devojčice.

g018.gif

Draga Mirka
davno sam naučila da dajem prednost kvalitetu nad kvantitetom, te me brojka postova ni najmanje ne tangira.
Teksta nema jer sam jutros od 5 na nogama, od 6 u aotomobilu, tek u 8 smo stigli kući, te sada pošto prebacujem slike eto htela sam i ovde da ih postavim.

O mudrosti pisanja ne bi sada jer me čeka manje mudar posao kuvanja ručka za sutra.

o dona Mileva, kad ti sve to stizes zeno, a sex? imas li snage za alfu posle svega?

Draga Mirka

slazem se s tobom.
vise ce me privuci ako mi pokazes slike, jer tako stvorim utisak jel lijepo ili ne.:)

a ne da citam necije utiske da li je neko mjesto lijepo ili ne, svako ima drugaciji ukus.
citaju ovdje, neki pretjeruju...u smislu sve je ok ali ne dovoljno dobro za mene...:roll:

o dona Mileva, kad ti sve to stizes zeno, a sex? imas li snage za alfu posle svega?

e pa ručak privodim kraju i sad ću da se strovalim na Alfu (ako on ima snage, jer on je taj koji je vozio)
Uz to nisam naglasila mi smo danas bili iu Natalincima, dobili CAC i CACIB al da se ne hvalim više

inače bez dobrog sexa nema dobre veze a ni braka, a ja sam sa Alfom veći deo života no što nisam:per::per:

Back