- Poruka
- 20.490
Meni skoro crko jedan. Isti zvuk i mnogo dima
Мхм,усисај ме 😁😉Bat vaj me zezate sada, ne otvara. Odoh da usisavam u svojim polutangama 😋
A da pokupim rukama 😋Мхм,усисај ме 😁😉
Твој сам ,ради шта ти је воља 😉A da pokupim rukama 😋
Koliko vas stalno nosi tange?
Tange nisu skupe a mogu da donesu visestruke koristi.
Od gaćki najviše nosim bubregare i vragolanke.Koliko vas stalno nosi tange?
Tange nisu skupe a mogu da donesu visestruke koristi.
+1nikad to nisam nosila niti planiram
Jos si zelenТвој сам ,ради шта ти је воља 😉
+1
Ako je neki i pomenuo, bilo je ok, ajde da kupimo skupa i oboje nosimo...da i ja gledam golo dupence, dok vrcka i trpi zuljanje, meni za ljubav.
Kako ne bi. P ja ih stalno nosim. Nekako se osecam utegnuto u njima a opet nekako slobodno.Nego @MrNapokon e da li bi ti nosio tange? Znas da ih i muskarci nose, telos baz videh jednog u belim landnim pantalonama i videlo se da nosi tange, nijd da sam se bas zagiedala![]()
Onda nista od torbanjanikad to nisam nosila niti planiram
Pa tako reci, tebe torbanje ne zanima.
Takav izraz sam imala kad sam prvi i zadnji put probala tange...radoznalost nije ubila macku, ali ni odusevila.
Pa daIsti učinak imaš i ti mada te zanima![]()
Zene koje nose tange imaju jacu seksualnu energiju od drugih i cesce ocekuju kitu, sto znaci torba im se. A ove druge gace su za zene koje trose neku poluromantiku iz sapunica.Takav izraz sam imala kad sam prvi i zadnji put probala tange...radoznalost nije ubila macku, ali ni odusevila.
Brazilke su lepe, neuporedivo udobnije, i meni licno estetski po meri.
Slikaj guzove da vidimo koliko bi nas naskociloBat vaj me zezate sada, ne otvara. Odoh da usisavam u svojim polutangama 😋
Verujem ti na rec da je tako kako tvrdis. Muskarci znaju iz prakse, ja kao strejt zena to ne mogu proveriti.Zene koje nose tange imaju jacu seksualnu energiju od drugih i cesce ocekuju kitu, sto znaci torba im se. A ove druge gace su za zene koje trose neku poluromantiku iz sapunica.
Ti si meni dosadna zena, to vidim po prici, ali verujem da bi mnogim jaranima bila prva iza druge.Verujem ti na rec da je tako kako tvrdis. Muskarci znaju iz prakse, ja kao strejt zena to ne mogu proveriti.
Iako mi je zanimljiv ves, modeli, nisam to dovodila u vezu sa jacinom/kolicinom seksa.
Suknja, haljina, to je prakticno, posebno za seks vani, u autu, na brzaka,...a gace kao gace, ionako se skidaju ili pomere u stranu. Ne pridajem im vaznost, osim prakticne...
Sto kaze Mujo-Fato, da sam znao da si nevina, bio bih nezniji...i ja Mujo da sam znala da cemo imati seks, skinula bih najlonke. Romantika. ❤
Ti si meni dosadna zena, to vidim po prici, ali verujem da bi mnogim jaranima bila prva iza druge.