Zene i tange

J

Jesen je...

Gost
Pa izvin'te molim vas drage zene, ali muskarac ulozi trud da zenu da odvede u krevet. I sad posle toga samo da se ona skine, raskreci noge i kaze: Na! Hebi!
E nece da moze. Ima polako, perce po perce, chipku po pichku.

Neke smo aktivno jurile plen...kad se samo setim-ne mozemo sad, cimer je u stanu, uci, cekaj jos malo, strpi se...i kad se konacno dohvatimo, trebalo je da trazim da mi sapuce brzalice-crna chipka, bela chipka, crna...da ugodjaj bude potpun, a ne samo-na ti...

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.600
Neke smo aktivno jurile plen...kad se samo setim-ne mozemo sad, cimer je u stanu, uci, cekaj jos malo, strpi se...i kad se konacno dohvatimo, trebalo je da trazim da mi sapuce brzalice-crna chipka, bela chipka, crna...da ugodjaj bude potpun, a ne samo-na ti...
Cek da probam... Samo da protrljam ruke...
Ovako:
Jel kod tebe igra ulogu to da budes fizicki privlacna svom partneru? Znaci ono da si mu hot, eroticna, da se osetis pozeljnom, da budes poklon njemu i on taj pokloncic otvara i td...

J

Jesen je...

Gost
Cek da probam... Samo da protrljam ruke...
Ovako:
Jel kod tebe igra ulogu to da budes fizicki privlacna svom partneru? Znaci ono da si mu hot, eroticna, da se osetis pozeljnom, da budes poklon njemu i on taj pokloncic otvara i td...
Cek da se setim...da, bitno mi je da sam fizicki privlacna svom partneru. Ali kad kliknemo, skupa cepamo ambalazu i nacinjemo poklon.
Smesno, ali najbolji seks sam imala sa likom koji me upoznao na gradilistu, u radnoj odeci.
Dok sa jednim mlako pa mlako, dzaba samostojece carape, hrpa cipke, parfema...
Postujem koga sta lozi...Ima nas svakakvih...i to je ok, ne bi valjalo da smo svi isti.

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.600
Cek da se setim...da, bitno mi je da sam fizicki privlacna svom partneru. Ali kad kliknemo, skupa cepamo ambalazu i nacinjemo poklon.
Smesno, ali najbolji seks sam imala sa likom koji me upoznao na gradilistu, u radnoj odeci.
Dok sa jednim mlako pa mlako, dzaba samostojece carape, hrpa cipke, parfema...
Postujem koga sta lozi...Ima nas svakakvih...i to je ok, ne bi valjalo da smo svi isti.
Ma ok. Nego.. Ima ljudi koji to vole i kapiraju to kao dobar stimulans, bez obzira koliko je neko zgodan u proleterijatskom odelu.

milicica&decko

Aktivan član
Poruka
1.258
Ma skoro sam pisala negde je bila tema tange.
Hajde iz početka.
Tange su se useĺile nekako polako u moju fioku sa gaćicama. Jedne po jedne. Kao leti uz neke pantalonice. Kao kad idem kod decka, kao....
I sad su dominantne. Imam nekoliko pari običnih za one dane. I imam i par modela brazilki i onih sa trakicama sa strane...
Meni su tange ok. Nekako sam se navikla.

MrNapokon

Buduća legenda
Poruka
44.600
Milice, draga, nekad me tvoj stil pisanja podseca na neku esejku za Vice...
"Obukla sam stikle, kariranu suknju do kolena, pipila casu cha'donea, pogledala kroz prozor mog apartmana u Londonu na Merkator i zaputila su u noci londonskog provoda u potrazi za uzbudjenjem i odgovorom na pitanje koje se uselilo u moju glavu" (kako jedna devojka da nadje decka u ovom moru armature i betona?)

ISTRAZIVAC9

Elita
Poruka
15.219
Milice, draga, nekad me tvoj stil pisanja podseca na neku esejku za Vice...
"Obukla sam stikle, kariranu suknju do kolena, pipila casu cha'donea, pogledala kroz prozor mog apartmana u Londonu na Merkator i zaputila su u noci londonskog provoda u potrazi za uzbudjenjem i odgovorom na pitanje koje se uselilo u moju glavu" (kako jedna devojka da nadje decka u ovom moru armature i betona?)
Bas interesantno pitanje:
(kako jedna devojka da nadje decka u ovom moru armature i betona?):?:

Golub

Elita
Poruka
17.370
Ima na jednoj drugoj temi dalekoistočna mudrost: svake gaće mogu biti tange, samo treba dovoljno jesti!
Inače, ja volim kad je bez gaća, a ako baš insistira da ih nosi, onda i nije puno bitno koje su, dok god lako spadaju.