Zene su prestale biti romanticne . Niti salju niti primaju ljubavna pisma a ako ga i posaljes misle da nesto zelis . Zasto ste tako hladne ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bilo bi lepo primiti i ljubavni sms, a kamoli pismo
Sve u svemu zene su dvolicne . Hoce pisma a onda ih kao smaramo .
Zene su prestale biti romanticne . Niti salju niti primaju ljubavna pisma a ako ga i posaljes misle da nesto zelis . Zasto ste tako hladne ?
Tanka je linija izmedu romantike i patetike . Ako si romantican proglasi te papkom a pateticnog placipickom .
To rade oni koji su nesposobni da vole, nesposobni da prihvate ljubav, podele emocije, prepadnuti od zivota u dvoje.
Romanticna pisma sam dobijala, romanticna pisma sam pisala, mnoga jos uvek cuvam.![]()
haha...
u tebi jos dise seme zivota ....
oh kako romanticno.
Pa sada se pišu ljubavni sms-ovi,mejlovi...Živiš u budućnosti.
sjajno, dok ne dodje do stvarnog.Biti romantican je vrlina nikako mana
a reci svoja osecanja nekome i
kroz ljubavno pismo je hrana za dusu
ono sto daje smisao kao emotivnim bicima
dobijala sam i dobijam ljubavna pisma i to
cuvam u sebi..kao nesto posebno lepo
kao cvet na kiši@Mogu ja da ti pošaljem cimet
![]()
Može može, sve se računa.. zahvaljujem cimetasto unapredkao cvet na kiši@Mogu ja da ti pošaljem cimet
![]()