zene i ljubavna pisma .

Meni je jedina Milica poslala u osnovnoj pismo. Zapravo dok smo bili u drugom ili trećem razredu imali smo zadatak da nekome napišemo i prosledimo pismo. Meni je poslala jedna Milica Rusov, Ja nju pamtim danas kao moju prvu ljubav, a ona se mene verovatno i neseća više...

Zene su prestale biti romanticne . Niti salju niti primaju ljubavna pisma a ako ga i posaljes misle da nesto zelis . Zasto ste tako hladne ?

Jako lepa tema! Malo zamrljana generalizacijom ali avaj ... Sve zavisi i od osobe kome je namenjeno pismo. Kako ce jedan muskarac koji uglavnom konzumira i fan je nepisanih umetnosti ikada razumeti jacinu pisane reci, osecanja i smisao? To se u danasnje digitalizovano doba smatra suludo u najmanju ruku.

Biti romantican je vrlina nikako mana
a reci svoja osecanja nekome i
kroz ljubavno pismo je hrana za dusu
ono sto daje smisao kao emotivnim bicima
dobijala sam i dobijam ljubavna pisma i to
cuvam u sebi..kao nesto posebno lepo

Poslednje pravo ljubavno pismo koje sam dobila bilo je poprilično davno, tako da bih rado da dobijem neko truly romantic pisamce sada, sa mirisom cimeta, oraščića i vanile, da se slaže uz kuvano vino i pretpraznično raspoloženje. Ako nemate cimeta, može i obično nenamirisano pisamce u pp. A može i neka truly romantic repka, sa crvenom mašnicom pride :zaljubljena:... lepom poklonu neću gledati u zube.

Pa sada se pišu ljubavni sms-ovi,mejlovi...Živiš u budućnosti.

a sta znaci AlterEgona sa tim seksi avatarom?
jel mi muski treba da se napalimo i odgovaramo ti jer nemas argumenata?

- - - - - - - - - -

Biti romantican je vrlina nikako mana
a reci svoja osecanja nekome i
kroz ljubavno pismo je hrana za dusu
ono sto daje smisao kao emotivnim bicima
dobijala sam i dobijam ljubavna pisma i to
cuvam u sebi..kao nesto posebno lepo
sjajno, dok ne dodje do stvarnog.

a sto me onda banujes non-stop?

Back