Žene i dlake

Kosa je najlepši ukras na ženi. Ako je lepa i negovana. Ako nije, onda je nešto što ubedljivo najviše odbija.
Ja lično sam praktičan tip i trošim manje para na kosu nego na nokte. Ujutru se umijem, prodžaram rukom kosu i teram dalje.
Na prvoj godini faksa sam se ošišala na trojku. Tata je hteo da me se odrekne, rekao mi da izgledam kao neka pankerka - to mu je valjda sinonim za nešto odvratno. :lol:
Elem, lepota je precenjena i ja uopšte ne marim za nju. Misim, kad mi već Bog nije dao neku vanserijsku lepotu, onda mi ni ne treba uopšte. :cool:
Trudim se samo da baš ne plašim ljude po ulici, da ne upadam mnogo u oči i da budem čista i uredna. Znači, perem kosu svaki drugi dan otprilike.
A kad čujem da žene po nedelju dana ne peru kosu jer ne moraju, meni se povraća. I ne kapiram kako to ne moraju - mislim, ne moraju ni da se tuširaju svaki dan, ništa se u životu ne mora. To im valjda znači ono kao, nije se izmastila ili nije se pokvarila frizura, a što se usmrdela i nakupila svakakvog đubreta i prašine, to nema veze ako se ne vidi baš iz aviona. :eek:

Ja znam za slučaj koji je pere deterdžentom za suđe kad je prljava, jer šampon ne može ništa... tak' da...:lol:
Ali nije zdravo za kosu svaki dan...:D

Kosa se izluftira. Organska materija. ;)

Meni smeta kad smrdi.
Znala sam nekad u 4-5 ujutru kad se vratim iz provoda da je perem jer smrdi uzasno...
A tad sam i sama duvanila...

Mm pere svaki drugi dan... ja bi siznula da moram...
Imala sam periode kad sam svaki 2-3 dan isla na feniranje koliko se mastila... na faxu
u trudnoci ne bih morala po 2 nedelje... bude savrsena... i kosa i lice... i dok dojim...
ali odem... nekad cesce nekad redje...
volim kad je uredna

Kosa se izluftira. Organska materija. ;)

Meni smeta kad smrdi.
Znala sam nekad u 4-5 ujutru kad se vratim iz provoda da je perem jer smrdi uzasno...
A tad sam i sama duvanila...

Mm pere svaki drugi dan... ja bi siznula da moram...
Imala sam periode kad sam svaki 2-3 dan isla na feniranje koliko se mastila... na faxu
u trudnoci ne bih morala po 2 nedelje... bude savrsena... i kosa i lice... i dok dojim...
ali odem... nekad cesce nekad redje...
volim kad je uredna

Ma gde od cigara može da se izluftira... operem je, čista, miriši... da uživaš... posle treće cigare mirisa više nema... doduše, ja pušim retko smrdljive cigare...:lol:

Kosa je najlepši ukras na ženi. Ako je lepa i negovana. Ako nije, onda je nešto što ubedljivo najviše odbija.
Ja lično sam praktičan tip i trošim manje para na kosu nego na nokte. Ujutru se umijem, prodžaram rukom kosu i teram dalje.
Na prvoj godini faksa sam se ošišala na trojku. Tata je hteo da me se odrekne, rekao mi da izgledam kao neka pankerka - to mu je valjda sinonim za nešto odvratno. :lol:
Elem, lepota je precenjena i ja uopšte ne marim za nju. Misim, kad mi već Bog nije dao neku vanserijsku lepotu, onda mi ni ne treba uopšte. :cool:
Trudim se samo da baš ne plašim ljude po ulici, da ne upadam mnogo u oči i da budem čista i uredna. Znači, perem kosu svaki drugi dan otprilike.
A kad čujem da žene po nedelju dana ne peru kosu jer ne moraju, meni se povraća. I ne kapiram kako to ne moraju - mislim, ne moraju ni da se tuširaju svaki dan, ništa se u životu ne mora. To im valjda znači ono kao, nije se izmastila ili nije se pokvarila frizura, a što se usmrdela i nakupila svakakvog đubreta i prašine, to nema veze ako se ne vidi baš iz aviona. :eek:

Potpisujem.

Osim dela da ti bog nije dao neku vanserijsku lepotu. Ti si najslađe stvorenje koje upoznah odavde. Da sam muško, muvala bih te:flert:

Мени је најбитније да је коса здрава и чиста.

Свакој жени одговара различита фризура, не мора бити дуга по сваку цену.

Ја са дугом косом изгледам као сељанка из Драгобужда, са кратком као Пинокио.

И не падам у несвест кад се шишам, придржавам се оне крилатице моје фризерке: фризуру можемо да погрешимо само за 2 месеца.

moja komsinica maca stavi minival pa ne pere kosu po mesec dana, da joj minival duze traje :lol:

vecito se sa shishanja vratim besna, jer mi skrate previse kosu... iako naglasim samo centimetar
valjda je to tolika tragedija zato sto kosa sporo raste... pa se meni cini da mi joj je trebala citava vecnost za taj jedan cm
u drugoj srednje mi je bila kosa do pola ledja... odem kod nekog izvikanog frizera, da me oshisha stepenasto, covek me unakazio... bilo je kao da mi je stavio tri razlicite serpe na glavu i sekao u krug
ispizdim ko nikad u zivotu i kazem mu da mi se ne svidja, i da mi isece kosu skroz na kratko :eek: nesto ovako
marleyhairstyle.jpg

plakala sam sheS dana bez prestanka :lol:... posle sam se navikla i shishala na keca cak

:lol:

- - - - - - - - - -

sori znam da sam odvratan, al jače od mene

Dole sam celava :rtfm:

- - - - - - - - - -

takva mi je bila ranije, sad je dosta svetlija
sto sam ja mislila da si ti satirana, ili da imas pramenove?

Pa tako izgleda :) Pogotovo kada se vratim sa mora. Kaze drugarica: "Blago tebi, nisi nista radila a kosa ti je kao da se neko oko nje mucio satima". :)

Back