gost 114527
Veoma poznat
- Poruka
- 14.555
Kosa je najlepši ukras na ženi. Ako je lepa i negovana. Ako nije, onda je nešto što ubedljivo najviše odbija.
Ja lično sam praktičan tip i trošim manje para na kosu nego na nokte. Ujutru se umijem, prodžaram rukom kosu i teram dalje.
Na prvoj godini faksa sam se ošišala na trojku. Tata je hteo da me se odrekne, rekao mi da izgledam kao neka pankerka - to mu je valjda sinonim za nešto odvratno.
Elem, lepota je precenjena i ja uopšte ne marim za nju. Misim, kad mi već Bog nije dao neku vanserijsku lepotu, onda mi ni ne treba uopšte.
Trudim se samo da baš ne plašim ljude po ulici, da ne upadam mnogo u oči i da budem čista i uredna. Znači, perem kosu svaki drugi dan otprilike.
A kad čujem da žene po nedelju dana ne peru kosu jer ne moraju, meni se povraća. I ne kapiram kako to ne moraju - mislim, ne moraju ni da se tuširaju svaki dan, ništa se u životu ne mora. To im valjda znači ono kao, nije se izmastila ili nije se pokvarila frizura, a što se usmrdela i nakupila svakakvog đubreta i prašine, to nema veze ako se ne vidi baš iz aviona.![]()
Ja znam za slučaj koji je pere deterdžentom za suđe kad je prljava, jer šampon ne može ništa... tak' da...

Ali nije zdravo za kosu svaki dan...