Žene i dlake

Ja mislim da svakom prirodna boja kose najbolje pristaje, eventualno par nijansi svetlije ili tamnije. Sve preko toga retko kome dobro stoji.

Ima neka fora da žene koje su bile plave kao deca, mogu da se farbaju u plavo i da tu greške nema... meni je i prirodna kosa dosta, dosta svetla... skoro plava...
I isto tako za crvenokose, rozikasti ten i svetle oči...
Što se brineta tiče, tu svako može da ubode svoju nijansu... i stvarno su mi najlepše... ili ih ne konstatuješ uopšte ili su prelepe žene, sredine nema... bar meni.

1333374441_rihanna-hr.jpg

Ovako nešto...

Ima neka fora da žene koje su bile plave kao deca, mogu da se farbaju u plavo i da tu greške nema... meni je i prirodna kosa dosta, dosta svetla... skoro plava...
I isto tako za crvenokose, rozikasti ten i svetle oči...
Što se brineta tiče, tu svako može da ubode svoju nijansu... i stvarno su mi najlepše... ili ih ne konstatuješ uopšte ili su prelepe žene, sredine nema... bar meni.

Da, cula sam i ja to za plavuse. Ja sam kao mala imala bas plavu kosu, skoro belu :D pa mi je kasnije potamnela i sad sam smedja, a preko leta plavkasto-satirana, prirodno....ali mi nije nikad palo na pamet da se farbam u plavo.

Za brinete se slazem :ok:

Zene nikako ne bi trebalo da se depiliraju.Depilirana zena,gubi svaku seksualnu privlacnost.Kada bi se objavila javno,slika depilirane i one sa dlakama ispod pazuha,i stidnom delu tela.Sta mislite,koja bi izazvala vece ushicenje,muske populacije? Pa naravno,ona maljava.Priroda je kod zena,stvorila malje,na onim delovima tela,na kojima i treba.Ovo sto je sada u "modi" brazilska depilacija,to je
cista ludost. To treba na vreme zaustaviti,da ne bi doslo,do muske nezainteresovanosti za suprotan pol!

- - - - - - - - - -

Ova tema se zatvara!

Slažem se sa svim,osim sa prirodom...
Ništa slađe,nego kad vidim dolje dlačice,ona obrijana mi nije zanimljiva..:whistling:

Da, cula sam i ja to za plavuse. Ja sam kao mala imala bas plavu kosu, skoro belu :D pa mi je kasnije potamnela i sad sam smedja, a preko leta plavkasto-satirana, prirodno....ali mi nije nikad palo na pamet da se farbam u plavo.

Za brinete se slazem :ok:

Mada, iskreno retko kojoj ženi plava stoji.... uglavnom se sažive sa tom bojom, jer je "poželjno" biti plavuša... ili je to zato što ja više volim da vidim brinetu ili crnku.... nemam pojma.

Mada, iskreno retko kojoj ženi plava stoji.... uglavnom se sažive sa tom bojom, jer je "poželjno" biti plavuša... ili je to zato što ja više volim da vidim brinetu ili crnku.... nemam pojma.

to je nesto psiholoski, neke crnke bas forsiraju tu plavu

- - - - - - - - - -

ma lupetam, mislim nesto ovako, nesto onako, otkud znam

i žene i muškarci su vezani za svoju kosu, kao neko estetsko merilo, šta li. i muškarci teško preživljavaju okolnost da počnu da ćelave. naravno, ima onih koji vole penisoidne frizure, ali ima i takvih žena...

...a nisu one na nogama.

Naime, juče nešto blejim na jućubu, i klik ovamo, klik onamo, završim na klipovima gde žene briju glave. Da.
Jedna ima neki zdravstveni problem od kog joj opada kosa, pa je preventivno skraćuje na keca... druga je izgubila opkladu... treću briju zbog uloge u filmu... itd. A ono što je zajedničko za skoro sve su - suze. Tragedija, kao da im nikad više dlake na glavi neće dobiti istu dužinu. U čemu je stvar?
Imate li vi fetiš sopstvene kose? Koliko vam znači i koliko ste vezane za nju? Gde mislite da se frizura rangira na listi vaših aduta? Slažete li se sa najnovijim merama vlade po pitanju fiskalne politike? Koliko trošite na frizure i hemiju? I, kad smo već kod para, pitanje svih pitanja: za koliko šuški biste se ošišale na ć?

Kada sam maturirala, osisala sam svoju dugu kosu na musku frizuru, moji me nisu prepoznali kada sam dosla kuci :lol:
Ceo zivot sam imala dugu kosu i pozelela sam da vidim kakva je totalna suprotnost
I posle toga vise nisam zelela da je skracujem, pustila je i imam samo razne varijacije oblikovanja duge kose

Volim svoju kosu, mazim je i pazim...ne bih vise radila takve mere ni za kakvu lovu, a ni u neke humanitarne svrhe, na druge nacie bih
pokazivala svoju humanost :)

- - - - - - - - - -

I da, sto se mera fiskalne p. tice...mislim da smo duboko zagazili i da nam to nista pomoci nece :)

..volim moju kosu.. :)
..oduvek je imam, varira od pola ledja do dzepova na farmerkama, shisham je sama :)
..oshishala sam se jaaako kratko (za moje pojmove) kad sam se solidarisala sa muzem koji je cviknuo svojih pola metra zbog posla (!!%$#*(*!! :roll: )
..i ofarbala u bakarno crveno.. :)
..bilo lepo, svi me ubedjivali da ostanem takva zauvek, ali centimetar po centimetar, nijansu po nijansu, vratih se ja u svoju boju i na svoju duzinu.. :)
..imam desetak sedih, prvu od pre dve godine, uskoro cu pocheti da razmishljam o farbanju ponovo.. :(

...a nisu one na nogama.

Naime, juče nešto blejim na jućubu, i klik ovamo, klik onamo, završim na klipovima gde žene briju glave. Da.
Jedna ima neki zdravstveni problem od kog joj opada kosa, pa je preventivno skraćuje na keca... druga je izgubila opkladu... treću briju zbog uloge u filmu... itd. A ono što je zajedničko za skoro sve su - suze. Tragedija, kao da im nikad više dlake na glavi neće dobiti istu dužinu. U čemu je stvar?
Imate li vi fetiš sopstvene kose? Koliko vam znači i koliko ste vezane za nju? Gde mislite da se frizura rangira na listi vaših aduta? Slažete li se sa najnovijim merama vlade po pitanju fiskalne politike? Koliko trošite na frizure i hemiju? I, kad smo već kod para, pitanje svih pitanja: za koliko šuški biste se ošišale na ć?

Stvar je u tome da ti nedostatak kose promeni licni opis. Vidi onu malu En Hatavej, zeni je pola lepote bilo u kosi.

Nemam fetis. Moja kosa je od malena ista, duzine do polovine ledja ili ramena, nefarbana i slobodna. Ne feniram je, ne stezem, ne stilizujem, operem, osusi se prirodno i resena stvar. Tako mi je najzgodnije jer je blago properem svaki dan, volim svezinu tek oprane kose. Kod frizera idem na pola godine da ono sto je naraslo do polovine ledja skrati do ramena...doduse koristim skupe sampone jer mi je kosa bebeca...da li bih je odsekla...ne bih svojevoljno jer sam visa i sitnog lica pa mi nekako ne ide kratka kosa uz takav ostatak...

Pa jeste, kad se prefarbaju, k'o da izgube pola sebe...:D
I ja bih se tako osećala da se prefarbam... mada nešto razmišljam o crvenoj u poslednje vreme...

Crvenokose su strastvene osobe i prave zvjerke u krevetu,svaka koja ima potrebu da se ofarba u crveno je takva:D

- - - - - - - - - -

Kada sam maturirala, osisala sam svoju dugu kosu na musku frizuru, moji me nisu prepoznali kada sam dosla kuci :lol:
Ceo zivot sam imala dugu kosu i pozelela sam da vidim kakva je totalna suprotnost
I posle toga vise nisam zelela da je skracujem, pustila je i imam samo razne varijacije oblikovanja duge kose

Volim svoju kosu, mazim je i pazim...ne bih vise radila takve mere ni za kakvu lovu, a ni u neke humanitarne svrhe, na druge nacie bih
pokazivala svoju humanost :)

- - - - - - - - - -

I da, sto se mera fiskalne p. tice...mislim da smo duboko zagazili i da nam to nista pomoci nece :)
Tako i ja u vrijeme dok sam bio klinac metalac...ošišam kosurinu i izbrijem je brijačom na nulu...:malav:

Kosa je najlepši ukras na ženi. Ako je lepa i negovana. Ako nije, onda je nešto što ubedljivo najviše odbija.
Ja lično sam praktičan tip i trošim manje para na kosu nego na nokte. Ujutru se umijem, prodžaram rukom kosu i teram dalje.
Na prvoj godini faksa sam se ošišala na trojku. Tata je hteo da me se odrekne, rekao mi da izgledam kao neka pankerka - to mu je valjda sinonim za nešto odvratno. :lol:
Elem, lepota je precenjena i ja uopšte ne marim za nju. Misim, kad mi već Bog nije dao neku vanserijsku lepotu, onda mi ni ne treba uopšte. :cool:
Trudim se samo da baš ne plašim ljude po ulici, da ne upadam mnogo u oči i da budem čista i uredna. Znači, perem kosu svaki drugi dan otprilike.
A kad čujem da žene po nedelju dana ne peru kosu jer ne moraju, meni se povraća. I ne kapiram kako to ne moraju - mislim, ne moraju ni da se tuširaju svaki dan, ništa se u životu ne mora. To im valjda znači ono kao, nije se izmastila ili nije se pokvarila frizura, a što se usmrdela i nakupila svakakvog đubreta i prašine, to nema veze ako se ne vidi baš iz aviona. :eek:

ne farbam se, ne trosim pene, gelove, sprejeve, nisam redovan gost kod frizera, eksperimentisala sam sa raznim frizurama, ali nikad se nisam shishala na keca...nije to moj stil...ali da kojim slucajem moram da se oshisham na keca ili pozelim, uradila bih to bez problema
poprilicno mi je opadala kosa zbog terapije sa citostaticima, bila retka, bezivotna...nije mi bilo svejedno...ono nemas nikakav uticaj na situaciju (dzabe samponi, maske...), a kosa mi je uvek bila "zastitni znak"...lepa, prirodna, gusta, mirisljava, ne masti se, jednostavna za odrzavanje...

Stvar je u tome da ti nedostatak kose promeni licni opis. Vidi onu malu En Hatavej, zeni je pola lepote bilo u kosi.

Nemam fetis. Moja kosa je od malena ista, duzine do polovine ledja ili ramena, nefarbana i slobodna. Ne feniram je, ne stezem, ne stilizujem, operem, osusi se prirodno i resena stvar. Tako mi je najzgodnije jer je blago properem svaki dan, volim svezinu tek oprane kose. Kod frizera idem na pola godine da ono sto je naraslo do polovine ledja skrati do ramena...doduse koristim skupe sampone jer mi je kosa bebeca...da li bih je odsekla...ne bih svojevoljno jer sam visa i sitnog lica pa mi nekako ne ide kratka kosa uz takav ostatak...
Ja moju perem svaki dan zbog cigara... smrdi k'o đavo drugi dan... a kažu da je najbolje dva puta nedeljno.

Back