gost 204907
Elita
- Poruka
- 22.654
Није квалитетна коса баш много заступљена. И жене су ћелаве као и мушкарци, можда у нешто ублаженијем, али не значајном проценту, па фурају полуфризуре, изнад врата или врло кратке косе.
Жене које имају квалитетну косу и дугокосе су, тешко да ће се шишати кратко и сваку промашену фдризуру и третман косе код фризера ће дочекивати у сузаме. Врло се то трагично схвата, увреда за симбол женствености и лепоте.
Јако су осетљиве на косу, иако сад кажу наше другарице форумашице, па шта има везе -расте.
Новчано изражено, најтеже би се ове из приче одрекле косе, пре би могло нечим другим да се тргује.
Жене које имају квалитетну косу и дугокосе су, тешко да ће се шишати кратко и сваку промашену фдризуру и третман косе код фризера ће дочекивати у сузаме. Врло се то трагично схвата, увреда за симбол женствености и лепоте.
Јако су осетљиве на косу, иако сад кажу наше другарице форумашице, па шта има везе -расте.
Новчано изражено, најтеже би се ове из приче одрекле косе, пре би могло нечим другим да се тргује.
))

jedini trosak koji imam oko frizure je sisanje, i to me sisa drugarica koja mi naplati svaki peti put kad se posvadjamo pa ja insistiram na tome, i ako sam u fazi da se farbam, kao sad, pa jednom mesecno kupim farbu za kosu, sto je smesan izdatak, s obzirom da mi jedna tuba traje za tri farbanja
... Mirišeš tek opranu kosicu i grickaš tek oprano dupence 
Zato je i poklanjam.
ali sam isto tako sebe obrijala pre jedno 15-16god i nisam suzu pustila,plakali su ovi oko mene
,kažu da je normalno do 150 dlaka dnevno...