Žene i dlake

Није квалитетна коса баш много заступљена. И жене су ћелаве као и мушкарци, можда у нешто ублаженијем, али не значајном проценту, па фурају полуфризуре, изнад врата или врло кратке косе.
Жене које имају квалитетну косу и дугокосе су, тешко да ће се шишати кратко и сваку промашену фдризуру и третман косе код фризера ће дочекивати у сузаме. Врло се то трагично схвата, увреда за симбол женствености и лепоте.
Јако су осетљиве на косу, иако сад кажу наше другарице форумашице, па шта има везе -расте.
Новчано изражено, најтеже би се ове из приче одрекле косе, пре би могло нечим другим да се тргује.

vise puta u zivotu sam se sisala sa duge-do pola ledja kose, na kec sa strane i malo vise dozgo:)))
sve su mi frizerke suze lile..:mrgreen:
misim zabole me, mosh misliti kosa..
ako je neko voljan da da neku kintu, oma prodam bez razmisljanja:ceka:

ja 500 din. mesecno za frizera, stepenuje joj povrsinu i to bi bilo to. to je ujedno i jedina prilika kada moja kosa vidi fen. operem i osusim i zimi i leti susim bez fena. imala sam u srednjoj kratku kosu...mislim skroz kratku, i dobro mi je stajala. zeznuto je kada raste, pa na prelazima, ja te prelazne frizure ne volim.

Ne volim kratku kosu.
Najkrace mi je paz, njega obozavam ali dosadi.
Kratke kose me asociraju na starost ili pubertet.

Nisam vezana za svoju kosu sentimentalno, kosa ko kosa...
Idem jednom nedeljno na feniranje, sisam se kad frizerka primeti da treba skratiti i to je to.
Bas me briga za kosu.

Da imam.lepe crte lica i poslusnu kosu osisala bi se na kraci paz i uzivala,
ne bi morala ni kod frizerke da idem

ja nemam poslusnu kosu, pa se ne opterecujem...sta vise volim sto mi je kosa takva. mada se svaka frizura brzo rasturi i svaka dlaka vodi svoju politiku. :mrgreen: davno je to bilo osisali mene na paz, i par sati kasnije samo se rasturila...ravan paz je bio neodrziv.

...a nisu one na nogama.

Naime, juče nešto blejim na jućubu, i klik ovamo, klik onamo, završim na klipovima gde žene briju glave. Da.
Jedna ima neki zdravstveni problem od kog joj opada kosa, pa je preventivno skraćuje na keca... druga je izgubila opkladu... treću briju zbog uloge u filmu... itd. A ono što je zajedničko za skoro sve su - suze. Tragedija, kao da im nikad više dlake na glavi neće dobiti istu dužinu. U čemu je stvar?
Imate li vi fetiš sopstvene kose? Koliko vam znači i koliko ste vezane za nju? Gde mislite da se frizura rangira na listi vaših aduta? Slažete li se sa najnovijim merama vlade po pitanju fiskalne politike? Koliko trošite na frizure i hemiju? I, kad smo već kod para, pitanje svih pitanja: za koliko šuški biste se ošišale na ć?

nemam, vidi se po meni, kratka mi je kosa i nemam nameru da je pustim
nimalo nisam vezana ni za jednu dlaku na telu, sutra bi se za dz osisala na keca, kad me zbog toga ne bi gledali kao vanzemaljca :lol: jedini trosak koji imam oko frizure je sisanje, i to me sisa drugarica koja mi naplati svaki peti put kad se posvadjamo pa ja insistiram na tome, i ako sam u fazi da se farbam, kao sad, pa jednom mesecno kupim farbu za kosu, sto je smesan izdatak, s obzirom da mi jedna tuba traje za tri farbanja

vise puta u zivotu sam se sisala sa duge-do pola ledja kose, na kec sa strane i malo vise dozgo:)))
sve su mi frizerke suze lile..:mrgreen:
misim zabole me, mosh misliti kosa..
ako je neko voljan da da neku kintu, oma prodam bez razmisljanja:ceka:

pa da, kosa ko kosa, raste
meni je samo bilo krivo sto nisam prodala nakon jedne takve akcije...bila mi je kosa do doopeta, osisala sam se skroz kratko, metar kose, nefarbane, zdrave ko dren, a meni ni na kraj pameti da je sacuvam, a ni mojoj frizerki, jer je bila u soku :lol:

pa da, kosa ko kosa, raste
meni je samo bilo krivo sto nisam prodala nakon jedne takve akcije...bila mi je kosa do doopeta, osisala sam se skroz kratko, metar kose, nefarbane, zdrave ko dren, a meni ni na kraj pameti da je sacuvam, a ni mojoj frizerki, jer je bila u soku :lol:
Kosa do dupeta :zaljubljena:... Mirišeš tek opranu kosicu i grickaš tek oprano dupence :zaljubljena:Kako volim dlakave ženske glavice! :heart:

...bila mi je kosa do doopeta, osisala sam se skroz kratko, metar kose, nefarbane, zdrave ko dren, a meni ni na kraj pameti da je sacuvam, a ni mojoj frizerki, jer je bila u soku :lol:
Ja sačuvao, šta znam, da se ne baci. Ko velim možda će zatrebati za nešto, za spas tropskih šuma, ili možda pronađu neku metodu da je ožive, da je vratim na mesto:

wUb7mtr.jpg

Misim ako nekome treba mogu da mu poklonim, ili da organizujem aukciju, pa ono prihod u humanitarne svrhe.

Ne postoji brate. Mogu da urade nešto samo iz altruizma ili nikako. Dvadeset stranica sam ih ubeđivao da odrede cenu za večeru koju bi mi napravile. Ali nema tijeh para.
Ne znam više ni šta sam se dogovorio sa Bogomoljkom, misim znam da je pristala na robnu razmenu ali ne znam šta bi trebalo da donesem. Ali je makar hipotetički pristala da mi učini uslugu, rispekt :heart:.

Možda da proširiš pitanje i na neka nematerijalna dobra zbog kojih bi se ošišale. Tipa treba da se napravi perika za nekoga na hemioterapiji ili tako nešto. Znači moraš sam da ponudiš odgovor i to neki baš baš super kul, jer ga u suprotnom nećeš dobiti.

Ja sam se setio svoje sestre, koja je u svojim tinejdžerskim danima svaki drugi put dolazila od frizera u suzama, samo zato jer neki čuperak ne stoji tamo gde je ona zamislila, ili je dužina kraća za nanometar od idealne.
...ili jedne njene drugarice, čiji su roditelji, očigledni šampioni pedagogije, primenjivali šišanje na kratko kao kazneni metod.

Uglavnom, naivno sam od forumašica očekivao da im je do kose stalo više nego do lanjskog snega, pa sam čak i odvojio od ušteđevine određenu sumu... Ali sad ništaaa... Dobrotvorno da se šišate možete i bez mene.

- - - - - - - - - -

Ja sačuvao, šta znam, da se ne baci. Ko velim možda će zatrebati za nešto, za spas tropskih šuma, ili možda pronađu neku metodu da je ožive, da je vratim na mesto:

wUb7mtr.jpg

Misim ako nekome treba mogu da mu poklonim, ili da organizujem aukciju, pa ono prihod u humanitarne svrhe.

Da izvineš, ovo izgleda kao mrtva veverica, zadavljena malim šalom.

Nemam problem u vezi kose, uvek je to bila poluduga a chesce kratka frizura...kao mladja volelela tzv. tifus fLizuru a i M.Kvant bila u modi...msm moja kosa je skroz prilagodjena menoi kao osobi,osim toga volim da promenim fLizuru chas ovaku chas onaku a mm ima obochaj da kaze da povremeno ima novu zenu:zcepanje:

wUb7mtr.jpg

vidi sto lepa kosa...no problemo, evo spojicu te sa gazdom jednog salona, on otkupljuje kosu za umetke, al delimo fifti-fifti :mrgreen:

inace, ne znam u cemu je stos, ja na sebi volim kratku kosu, ali mnogo volim da vidim muskarce sa dugom kosom, kad im lepo stoji, razume se

kosa mi je jako bitna :rumenko: ali sam isto tako sebe obrijala pre jedno 15-16god i nisam suzu pustila,plakali su ovi oko mene
onda se i moj decko obrijao iz solidarnosti :lol: ah mladost ludost
sad imam dugu kosu i nesto mi se menja ali mi se ne sisa,u toj sam fazi

- - - - - - - - - -

ponovo bih se obrijala za 5000€ ili vise

...a nisu one na nogama.

Naime, juče nešto blejim na jućubu, i klik ovamo, klik onamo, završim na klipovima gde žene briju glave. Da.
Jedna ima neki zdravstveni problem od kog joj opada kosa, pa je preventivno skraćuje na keca... druga je izgubila opkladu... treću briju zbog uloge u filmu... itd. A ono što je zajedničko za skoro sve su - suze. Tragedija, kao da im nikad više dlake na glavi neće dobiti istu dužinu. U čemu je stvar?
Imate li vi fetiš sopstvene kose? Koliko vam znači i koliko ste vezane za nju? Gde mislite da se frizura rangira na listi vaših aduta? Slažete li se sa najnovijim merama vlade po pitanju fiskalne politike? Koliko trošite na frizure i hemiju? I, kad smo već kod para, pitanje svih pitanja: za koliko šuški biste se ošišale na ć?

Obožavam svoju kosu... mada je u poslednje vreme počela dosta da opada...
Plavuša sam, a svaka žena koja se farba u plavo zna koliko je zahtevna boja za održavanje...
Za koliko para? Hm... ne znam...
Koja je na mestu aduta... pa vrv odmah posle očiju i dupeta. Te tri stvari stavljam prve na rang listi... s tim što ako mi je kosa taj dan ružna ili neuredna, uopšte se ne osećam prijatno, niti lepo.
Mrzim masnu kosu, posebno masnu plavu kosu.
Konstantno puštam dužinu, pa onda sasečem, jer farba ošteti... i tako.. Uvek malo ispod ramena prednji deo, pošto sam stepenasto ošišana..
U suštini obožavam je iako je tanka, a sad više nije ni gusta, jer je pola opalo.....:D

Obožavam svoju kosu... mada je u poslednje vreme počela dosta da opada...
Plavuša sam, a svaka žena koja se farba u plavo zna koliko je zahtevna boja za održavanje...
Za koliko para? Hm... ne znam...
Koja je na mestu aduta... pa vrv odmah posle očiju i dupeta. Te tri stvari stavljam prve na rang listi... s tim što ako mi je kosa taj dan ružna ili neuredna, uopšte se ne osećam prijatno, niti lepo.
Mrzim masnu kosu, posebno masnu plavu kosu.
Konstantno puštam dužinu, pa onda sasečem, jer farba ošteti... i tako.. Uvek malo ispod ramena prednji deo, pošto sam stepenasto ošišana..
U suštini obožavam je iako je tanka, a sad više nije ni gusta, jer je pola opalo.....:D

Kako otpada majku mu:sad2:,kažu da je normalno do 150 dlaka dnevno...
Pij maslinovo ulje,neće ti trebati nikakva kozmetika poslije njega...

proslog proljeca sam blajhala kosu na plavo.... sa prirodne crne boje na plavo
toliko je izgorela da sam morala da cekam mjesec dana da dobijem izrast i onda se osisam masinicom marinac stil, izgledala kao brat
al moj brat je zgodan lik pa mi nije smetalo :p

proslog proljeca sam blajhala kosu na plavo.... sa prirodne crne boje na plavo
toliko je izgorela da sam morala da cekam mjesec dana da dobijem izrast i onda se osisam masinicom marinac stil, izgledala kao brat
al moj brat je zgodan lik pa mi nije smetalo :p

E da je plavo,nego na kraju ispadne ona narančasta boja,kao spaljena...nikad mi nisu bile jasne te žene koje furaju to:confused:

Nešto generalno nije sa mnom u redu.. valjda se ne hranim kako treba, pa zbog toga... Opada dosta više, svaki put kad prođem kroz nju, opadne pet- šest dlaka...

Pa to je to,prođeš 20,30 puta i to pomnožiš sa 5,6:D

- - - - - - - - - -

To je prelazna boja, ne možeš odmah da izvučeš platinasto plavo ili neku boju šampanjca ili šta već k'o hoće.. posebno ako žena ima prirodno tamnu kosu ili crveni pigment.

E ne razumjem se u to,ali viđam to često po gradu,baš onako spaljeno djeluje+neka nijansa narančaste..

Back