ZENE,DAJTE MI ODGOVOR...

Ne postoje "muškarci sa skromnim primanjima", niti žene uostalom. Ti ko da si nadenuo etiketu sam sebi i svrstao se u grupu "muškarci sa skromnim primanjima". A sa takvim stavom jakako si neprivlačan ženama, to čak i ja razumem a novac muškarca mi je zaista na poslednjem mestu. I da je situacija takva, najradije bih sama išla na posao a ostavila njega kod kuće "da se igra s decom" :lol: al' znam da to nije dobro za psihu bilo kog pola. Zapravo, da se nešto pitam niko ništa ne bi radio i samo bismo uživali u životu, vozali lokalni živalj na adu ciganliju kad je sezona a ostatak godine ladili jaja sa velikom kesom ispod jastuka :D

Elem, postoje muškarci koji trenutno imaju loša primanja ili ih uopšte nemaju. I ako si ti u toj situaciji, definiši je najpre sebi tako. U pitanju je situacija, ne kategorija. Pa ako planiraš da smuvaš curu dok si u toj situaciji, bar ćeš imati adekvatan stav. Uostalom, zamisli da želiš gomilu dece, i tvoja ti žena u samom startu kaže ja nisam sposobna da rodim više od jednog, msm nije da ne bih ali eto, ne verujem da ću uspeti da brinem o dvoje..... ne bi ti se baš dopao takav stav?

pa sta ako ona stvarno tako misli?
sto je sramota ako nemas? tj ako si lenj, mada i lenjost moze da se relativizuje, ako je neko raspolozen, vise sam za tu verziju

Samo te napirlitane i doterane i gledaju i onda kad hoće da se krešu sa njima, neće da održavaju taj glamur i sjaj, nego da one same sebe finansiraju ili uzimaju od tate do kraja života, a oni da se grebu.
Zato sam uvek sa podsmehom gledala muškarce koji se lože na izgled i samo to im je bitno i nikada nisam volela da se doterujem da ne bih morala da se borim sa sirovinama.
Osim toga, to doterivanje je smor, treba bazati po shoping molovima i gledati krpe i cipele, a život je kratak, treba ga kvalitetno iskoristiti.
Što se mene tiče, možemo svi da idemo goli i da se ne razlikujemo po perju i statusnim simbolima koji samo opterećuju brigom o njima.

Ovo ko da sam sama pisala :)

pa sta ako ona stvarno tako misli?
sto je sramota ako nemas? tj ako si lenj, mada i lenjost moze da se relativizuje, ako je neko raspolozen, vise sam za tu verziju
Neka misli, neka ne..... sebe sam izuzela iz te kategorije (napominjem, jer ovde ispada da je svim ženama bitno da je mužijak finansijski stabilan, što mnogima svakako jeste pa objasnih zašto bi moglo biti tako). Oduvek sam mislila da je bolje provesti kvalitetno vreme zajedno nego ga utrošiti na sulud rad za malo veću od bedne plate ili, još gore, jurenje karijere..... pa se onda vratiš kući sa dve-tri hiljade više i crkne bojler..... gde je život? Dakle, ako je lenj (ajd rećemo hedonista), ima devojaka kojima ni to ne smeta..... dobro sad baš trutina lenja koja neće da se makne sa fotelje pretpostavljam da nikome ne treba.

Ali onako, prosečno gledano, kad devojka bira partnera uvek je negde u podsvesti s kim žele da je vide (ako joj se još ne dopada otliko, tj. tek su počeli). Ako misli da može da ga zavoli ondak se postavlja pitanje s kim će i kako da se vucara godinama..... pa ne želi niko baš tipa koji sebe sam opisuje kao luzera. Mislim, može on to njoj da kaže i da joj plače na ramenu, ali da živi sa njim kroz taj stav, gde se on niti trudi niti želi da išta promeni..... to ne ide. Stvari moraju da se menjaju, loš posao može da se pretvori u bolji ili još gori. Pa i ako je još gori posle toga, bar je promena, bar se nešto dešava u životu. Neverovatno mi je da neko sebe stavi u kategoriju "muškarca sa malim primanjima" nekako mi deluje kao da se učaurio na neko mesto u nekoj fabrici, magacinu ili obezbeđenju i ne planira da se miče odatle, ne traži ništa bolje (što će ga i samog zadovoljiti) i, što je najvažnije, ne misli da on to uopšte može. I šta sad ona treba da radi? Da provede godine tapkajući ga po ramenu i bodreći ga, bez ikakve poente jer niko drugi do njega ne može da odluči da promeni svoj život, ili da živi s njim i sanja o čoveku koji je u stanju da brine o njoj kada ona izgubi posao, znajući da je jednostavno lenj?!

Kad su dvoje zajedno treba da se ispomažu kako znaju i umeju. Ako on nema posla a ona ima, sve je još uvek u redu. Ako se situacija obrne, opet je u redu. Problem je kada oboje ne mogu ništa i, što je najgore, ne žele ili ne misle da mogu.

Poslednja izmena:
naci, ebemu misa :( gledaj na to ovako, u moru skarta treba naci kvalitet, udahni duboko, zaroni i ne izlazi dok ne izronis jednu takvu i gotovo... toliko je prosto... sa'cu malo po romantici (da ne verujes! :lol:) takva mi noc... ona koja te samo zbog toga odbije i nije za tebe, gledaj na to tako i vozi dalje... tamo negde je ta neka kojoj nece biti bitno sto ne nosis najk er maks i originalne rejbanke, koja nece ocekivati da je vodis 20 dana u dubai nego ce jedva da doceka da provedete sheS dana u sutomoru u nekoj budjavoj sobici sa zajednickim kupatilom i to na rate... kakav je to pesimizam i ocajanje u dvaesprvom veku... ccc :pop2:

Back