hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.163
Ne postoje "muškarci sa skromnim primanjima", niti žene uostalom. Ti ko da si nadenuo etiketu sam sebi i svrstao se u grupu "muškarci sa skromnim primanjima". A sa takvim stavom jakako si neprivlačan ženama, to čak i ja razumem a novac muškarca mi je zaista na poslednjem mestu. I da je situacija takva, najradije bih sama išla na posao a ostavila njega kod kuće "da se igra s decom"al' znam da to nije dobro za psihu bilo kog pola. Zapravo, da se nešto pitam niko ništa ne bi radio i samo bismo uživali u životu, vozali lokalni živalj na adu ciganliju kad je sezona a ostatak godine ladili jaja sa velikom kesom ispod jastuka
Elem, postoje muškarci koji trenutno imaju loša primanja ili ih uopšte nemaju. I ako si ti u toj situaciji, definiši je najpre sebi tako. U pitanju je situacija, ne kategorija. Pa ako planiraš da smuvaš curu dok si u toj situaciji, bar ćeš imati adekvatan stav. Uostalom, zamisli da želiš gomilu dece, i tvoja ti žena u samom startu kaže ja nisam sposobna da rodim više od jednog, msm nije da ne bih ali eto, ne verujem da ću uspeti da brinem o dvoje..... ne bi ti se baš dopao takav stav?
pa sta ako ona stvarno tako misli?
sto je sramota ako nemas? tj ako si lenj, mada i lenjost moze da se relativizuje, ako je neko raspolozen, vise sam za tu verziju