- Poruka
- 51.813
Izvini ako si se prepoznao. Hoćeš kakav hint da ubacim majmune
bu xa xa xa xa xa ... mene si našo
vrata su tamo...čao
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini ako si se prepoznao. Hoćeš kakav hint da ubacim majmune
Kako reagujete na matore uspaljenice, da li bi ih torbali samo iz zadovoljstva ili bi ocekivali da vam u necemu pomognu ili nagrade?
i pio kaficu,šetao,voleo,ljubio i takooooŠto ne spavaš Paki, šta ćeš na forumu u 7:40?bolje da si pitao i za uspaljenike 40+
ovako ti je tema samo za muške
E prijatelju, onda zaboravi na 40+. One vole kaficu, šetanje, ljubljenje na obali mora... ali samo ako ih pre i posle toga dobro istorbašne bih torbao već vodio ljubaaaavi pio kaficu,šetao,voleo,ljubio i takoooo
.Pa imam ceo dan danas da pišem nešto, pa pošto nisam bila tu neko vreme, rekoh da od ranog jutra ispregledam šta se dešavaloŠto ne spavaš Paki, šta ćeš na forumu u 7:40?
Ja mislio da sam trenutno jedini ovde...
@tema - sve u svoje vreme. Realno, žene 40+ su u sexu mnogo bolje nego ove mlađe.
Imaju više iskustva, znaju šta žele(uglavnom), nemaju potrebe za foliranjem...
To što neki smatraju da su mlađe u prednosti zato što bolje izgledaju, velika je greška - žene 40+ mogu itekako dobro da izgledaju, a to i nije tako bitno, jer boj ne bije svijetlo oružje, već boj bije srce u junaka (tj. junakinje).
Vidiš, to je razlika između muškaraca i žena - ja sam kao mlađi gledao isključivo da je dobra riba (nije da sam bežao od onih koje ne izgledaju tako dobroPa imam ceo dan danas da pišem nešto, pa pošto nisam bila tu neko vreme, rekoh da od ranog jutra ispregledam šta se dešavalo
Ima tu nečeg, ranije npr nisam mogla zamisliti da se sexam sa nekim ko mi se skroz ne dopada, kao osoba pre svega, a sada ako ima dobro telo i želi me, sasvim može.. Ali možda to nema veze sa 40+ već sa onim da sam se i ja otvorila prema takvim stvarima
Pozdravčić
), a mozak je mogla da ostavi kod kuće, što se mene tiče. Danas više ne mogu u krevet sa nekim debilom. Glupost još i mogu da podnesem, ali neka foliranja, neke loše ljudske osobine, to mi totalno ubija ne samo libido, nego ne mogu da sa takvom osobom budem duže u istoj prostoriji.E napokon nekone bih torbao već vodio ljubaaaavi pio kaficu,šetao,voleo,ljubio i takoooo
Ko je mazohista nek izvoli, jb.g ljudi se pale na bolJuce moj drugar, jako smo dobri.
Prica mi o nekome sa kim se vidja.
Slucajno je znam.
Prosto, ja ne mogu da verujem za kakve se debile zalepe muskarci, on je super lil, vredan, nije nikola tesla ali nije glup, jako je zanimljiv, ima puno interesovanja, privlaci paznju, ima manire kad treba, divan je tata svojim decacima, posveceniji od majke...
I zalepi se za jednu, ja bar imam misljenje kakvo imam...
A on se nada da ce se ona promeniti kad dotakne dno. Ja ga slusam i ne verujem...
I bas sam razmisljala sinoc kako je vecina muskih zapravo glupa kad dodje do toga da biraju za nesto vise
Znači nema nade za mene kod tebe, ako ćeš da biraš pametnijeZnaci ima nade i za mene golube, da cu birati pametnije![]()

Pa tako sam mu i rekla. Ne tim recima.Ko je mazohista nek izvoli, jb.g ljudi se pale na bol
Ja ipak volim vrsnjake, jos uvek hehheGolub je stara garda, sve zna
Ne znam samo kako ima vremena i zivaca.Pa tako sam mu i rekla. Ne tim recima.
Ali na kraju sam morala da mu objasnim i svoje vidjenje, rekoh slisaj, odrasli ljudi se tesko menjaju, batali tu mastariju kako ces ikoga promeniti iz korena. Ona je do sada radila to to i to i to je sasvim dovoljno da stvoris jednu sliku i procenis karakter. Treba da nadjes osobu koji neces morati da restauriras od nule.
Pa to.Ne znam samo kako ima vremena i zivaca.
Ako neko hoce da spasava, postoje ljudi kojima realno treba pomoc.
Ne bih bila iskljucivaJa ipak volim vrsnjake, jos uvek hehhe
Nije valjda de se još ložiš na te "šut ba romantka" priče?E napokon neko
Ajde, ovde se godinama proganja romantika, neka maloNije valjda de se još ložiš na te "šut ba romantka" priče?
Što bi rek'o onaj kinez iz Alibabe - "nisi ti gladna, ti si besna"

Svi smo mi pametni kad je u pitanju rešavanje tuđih problemaMada sam se suzdrzavala od saveta
Jer umem ja fino druge da posavetujem
A sama se vrtim u zacaranom krugu i nista od toga ne primenim na sebe

Nismo glupi jaja nam se pune precestoJuce moj drugar, jako smo dobri.
Prica mi o nekome sa kim se vidja.
Slucajno je znam.
Prosto, ja ne mogu da verujem za kakve se debile zalepe muskarci, on je super lil, vredan, nije nikola tesla ali nije glup, jako je zanimljiv, ima puno interesovanja, privlaci paznju, ima manire kad treba, divan je tata svojim decacima, posveceniji od majke...
I zalepi se za jednu, ja bar imam misljenje kakvo imam...
A on se nada da ce se ona promeniti kad dotakne dno. Ja ga slusam i ne verujem...
I bas sam razmisljala sinoc kako je vecina muskih zapravo glupa kad dodje do toga da biraju za nesto vise