Žene 40+

Vidiš, to je razlika između muškaraca i žena - ja sam kao mlađi gledao isključivo da je dobra riba (nije da sam bežao od onih koje ne izgledaju tako dobro :kez: ), a mozak je mogla da ostavi kod kuće, što se mene tiče. Danas više ne mogu u krevet sa nekim debilom. Glupost još i mogu da podnesem, ali neka foliranja, neke loše ljudske osobine, to mi totalno ubija ne samo libido, nego ne mogu da sa takvom osobom budem duže u istoj prostoriji.
Pa vidi, i meni posle nekog vremena proradi to da me kao osoba odbije
Ukapirala sam, nakon par iskustava "samo sex" da je nabjolji sex negde na 2, 3 viđanju. 1 je onako, dobro može da bude, ali nekada stegnuto. Ali posle 3, već 4, 5... ako makar malo nešto izvali, kaže nešto što me odbije sledeći put se već sa manjim žarom ljubim, a onda prestanemo i da se ljubimo i prestanemo i da se viđamo... Nekako, nije da je samo dobar q.rac nešto što može na duže staze da te drži uz nekog.. (kad kažem dobar q.rac mislim i na dobro loženje itd).

Pa vidi, i meni posle nekog vremena proradi to da me kao osoba odbije
Ukapirala sam, nakon par iskustava "samo sex" da je nabjolji sex negde na 2, 3 viđanju. 1 je onako, dobro može da bude, ali nekada stegnuto. Ali posle 3, već 4, 5... ako makar malo nešto izvali, kaže nešto što me odbije sledeći put se već sa manjim žarom ljubim, a onda prestanemo i da se ljubimo i prestanemo i da se viđamo... Nekako, nije da je samo dobar q.rac nešto što može na duže staze da te drži uz nekog.. (kad kažem dobar q.rac mislim i na dobro loženje itd).
Ma kakvi ljubljenje, samo kitom sluzenje

Ma kakvi dodiri vata se za guzove i gura se zestoko, nek cvili kuja. A ja malo dorucak ko talijani

Prilozi

• 52894E8F-9119-4208-82A0-92BB8EA4F656.jpeg
    52894E8F-9119-4208-82A0-92BB8EA4F656.jpeg
    180,9 KB · Pregleda: 8
Pa nije bas da ti nisu bile, sve ti ribe bile vrh, ne kukaj
Koje sve su bile vrh. E imao sam jednu telo do jaja a u glavu je mesec dana nisam mogao gledati, ali brate sto mi je s njom kita stajala, tek svrsim vec kita stoji. Jednom od premora ono osusio se kao faraon nisam mogao do tramvaja. Ona otisla na posao a ja da cu iz stana, kad nema snage i nazad u krevet ajo pajo sat i po da se dobijem

Koje sve su bile vrh. E imao sam jednu telo do jaja a u glavu je mesec dana nisam mogao gledati, ali brate sto mi je s njom kita stajala, tek svrsim vec kita stoji. Jednom od premora ono osusio se kao faraon nisam mogao do tramvaja. Ona otisla na posao a ja da cu iz stana, kad nema snage i nazad u krevet ajo pajo sat i po da se dobijem
Pa ankora npr?
Bio si sa njom od ovih forumskih.
Ona je lepa

Back