MrNapokon
Buduća legenda
- Poruka
- 44.760
Idealno, ima i brkin salas tu u blizini ako ogladnimoIma, na Čeneju heheh
Idealno, ima i brkin salas tu u blizini ako ogladnimoIma, na Čeneju heheh
Ne razgledam ja ljubavi salase, nego escape plan. Kapiras?Ja htela da ga privedem a on razgleda salase
Matore su i one mlade koje nigde ne izlaze..Kako reagujete na matore uspaljenice, da li bi ih torbali samo iz zadovoljstva ili bi ocekivali da vam u necemu pomognu ili nagrade?
Mama ti matora!Matore su i one mlade koje nigde ne izlaze..
Stašna provokacija. UžasKako reagujete na matore uspaljenice, da li bi ih torbali samo iz zadovoljstva ili bi ocekivali da vam u necemu pomognu ili nagrade?
Nece bre ni sarmu da zaviju nema vajdeKako reagujete na matore uspaljenice, da li bi ih torbali samo iz zadovoljstva ili bi ocekivali da vam u necemu pomognu ili nagrade?
Likice nemoj da si tako osetljivaOvo je poslednji put da sam ušla na temu koju je Sinnke otvorio![]()
Stašna provokacija. Užas
Žigolo boj. Samo da se nešto ogrebe i okoristi.Ovo je poslednji put da sam ušla na temu koju je Sinnke otvorio![]()
Respect na objavu samo na dnevne aktivnosti nema .Pao je na neku i ljut je na sebe, ne zna sta ce.
Nešto si hteo da mi kažeš ali si neupućen.Respect na objavu samo na dnevne aktivnosti nema .
Tako je. Sinke pojma nema, a ovamo glumi nekakvog jebаča.40+ su najbolje.
Klinke su smor. Cast izuzecima 😎
AjdeAjd vodite i @krompir 2.1. i mene na salas
Jao izviniKafo, jel vidis kakva ti je drugarica.
Zavodi, zavodi i onda sturne ko neko deriste i kikoce se. Haha, al sam ga navukla. Neozbiljna je, nista od salasha i pantomima. Idemo ti Jiom i ja.
Izdrkali ste forum .Kao ti će vam pomoći neštoTako je. Sinke pojma nema, a ovamo glumi nekakvog jebаča.
Šta takvom jbču uopšte može bit zadovoljstvo torbat matore uspaljenice? Ili si htio pa te matora odfigirala.Kako reagujete na matore uspaljenice, da li bi ih torbali samo iz zadovoljstva ili bi ocekivali da vam u necemu pomognu ili nagrade?
Tebi je bolje da skloniš tu degeneričnu profilnu sliku nema potrebe da dalje eksponiraš idiotizam,dovoljni su tvoji upisi.Lock
Uvredljiva tema
Nije mi najjasnije zašto bilo ko želi da glumi je.bača.Ko da glumiš da si varilac ili vozač viljuškara.Ustvari vozač viljuškara je nešto zanimljivo.A i kad si varilac to je baš korisno.Tako je. Sinke pojma nema, a ovamo glumi nekakvog jebаča.