ŽENA

Govoriš o ekstremima. U redu, postoje i jedne i druge žene, ali je većina neki miks. Preko dana su farmerke sasvim u redu, patike za sport, šetnju, a za neki izlazak suknjice, haljinice. Žena mora da zna kad i kako treba da se obuče. Pomalo je bezveze da je stalno na štiklama i u halterima. U početku je veoma privlačno, ali posle nekog vremena nema tu istu draž. Mere, pre svega.

Tako... Ako idemo u setnju prirodom, necu ici u stiklama. Niti cu ispod trenerke nositi haltere.

Ali necu ni sjediti onako muski prekrstenih nogu, ma sta da obucem. Niti ce mi ruke biti neuredne.

Ma ja se slazem apsolutno , ali pricha je sasvim obrnuta ... a to je da kako su se nagurale sve zene u farmerke i trenerke nonstop , da to jednostavno nije normalno ... doshlo je do dna bre ljudi , pa i kada se sashije ili kupi neshto svecanije to je 99,9 % kompletic sa pantalonama .
Taj ekstrem o kojem pricham nije nishta drugo do nostalgija na neka bolja vremena gde se znalo kako zena izgleda i kako se oblaci ...
Problem je shiri i dublji od samog oblacenja i /ili zapushtanja , pa u ova novija vremena je pod znak upita koliko danasnje zene kuvaju , peglaju , spremaju kucu i imaju odnos prema partneru i porodici .
To o cemu pricam ovde su nashe mame , konkretno moja koja za zivota nije imala pantalone , farmerice i trenirke , koje su imale frizuru , bile su prave gospodje i spolja , ali i iznutra , jer su bile top u svemu , i kao majke i kao domacice i najverovatnije kao partnerice nashim ocevima ...
Po jutru se dan poznaje , pa ova potonja shto se sprdaci da ima brkove obrve i trenirke , je bar meni sve rekla ko je i shta je , i kaki ce joj sutra biti odnos po svim pitanjima u zivotu , kad joj je teshko da se izdepilira ...

Back