- Poruka
- 74.011
Šta se danas smatra prijateljem? Znate se godinama, porasli zajedno, upoznali se prošle godine, komšija sa kojim piješ pivo itd?Ne razumem pitanje, sta se tu ima definisati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta se danas smatra prijateljem? Znate se godinama, porasli zajedno, upoznali se prošle godine, komšija sa kojim piješ pivo itd?Ne razumem pitanje, sta se tu ima definisati.
To prilikom otvaranja teme nije definisano, prijatelja nemas 100 imas par.Šta se danas smatra prijateljem? Znate se godinama, porasli zajedno, upoznali se prošle godine, komšija sa kojim piješ pivo itd?
A vidi, kroz život kad hodaš, gubiš braću, rođake, prijatelje, sestre, partnere, a živi, samo nisu tvoji više. Zato mene zanima šta se ovde mislilo.To prilikom otvaranja teme nije definisano, prijatelja nemas 100 imas par.
Pa ne kapiram te zaista, izgubio sam nekog rodjaka ili smo se odaljili sticajem zivotnih okolnosti i sada cu mu zenu povaliti, to je bezveze.A vidi, kroz život kad hodaš, gubiš braću, rođake, prijatelje, sestre, partnere, a živi, samo nisu tvoji više. Zato mene zanima šta se ovde mislilo.
Ma ti samo na seks misliš. Mene zanima šta se ovde misli. Nije ko da ću da jurim žene svojih prijatelja.Pa ne kapiram te zaista, izgubio sam nekog rodjaka ili smo se odaljili sticajem zivotnih okolnosti i sada cu mu zenu povaliti, to je bezveze.
Sad te jos manje kapiram, jasno je naznaceno u uvodnom postu sta se podrazumeva.Ma ti samo na seks misliš. Mene zanima šta se ovde misli. Nije ko da ću da jurim žene svojih prijatelja.
Zena ne moze nikad biti vrednija od prijateljstva.Da li biste ili jeste li nekad kresnuli ženu svog druga ili najboljeg prijatelja?
da i opet biDa li biste ili jeste li nekad kresnuli ženu svog druga ili najboljeg prijatelja?
Da li biste ili jeste li nekad kresnuli ženu svog druga ili najboljeg prijatelja?
Ne. Ali nekog tamo levog ako mu je zena takva nju bih.Da li biste ili jeste li nekad kresnuli ženu svog druga ili najboljeg prijatelja?
Aaau, brate... Kako li su vasi razgovori izgledali...Međutim u srednjoškolskim danima se dešavalo da više nas iz društva kreše iste bludnice.

Kako se to, tako nesto, namesti?namjestalo se nekoliko puta
i ostvarivalo
...trenutak kratak i vremena malo,Kako se to, tako nesto, namesti?
Opisi dve situacije, bas da cujem i ja...

Ne i ne.Da li biste ili jeste li nekad kresnuli ženu svog druga ili najboljeg prijatelja?
Shogun_e,Ne i ne.
Nikad nisam petljao ni s njihovim bivšim.
Nikad nisam petljao ni s onima za koje znam da su im se sviđale.
Naime, nisam nikakav coon ili jeet bez samokontrole, morala i koji poput životinje ima potrebu da j.ebe šta god vidi.
@Mastrangello...trenutak kratak i vremena malo,
napomeni me
potanko se to mora
a kad se mora onda,
neka se i uziva...bilo je je...o slusati jedan Narodnjak
na tu temu...
Onda jedna prijateljica mi rece...Dobro R.
a zasto bas ti
zato sto je bolje ja nego neko drugi
i tako...to bi svi i svaka ali kad se namjesti
jer kaze Poslovica ,- ne j..e Zene K...c nego ,- Situacija...![]()
trenutnog druga -da. Primetio sam da se na kvarno motao oko moje, a njegova mi se nabacila pa rekoh sebi- bolje ja njegovu nego on mojuDa li biste ili jeste li nekad kresnuli ženu svog druga ili najboljeg prijatelja?