Red Kokoška Šanel VIP Poruka 72.149 04.01.2025. u 17:36 - Žena vašeg prijatelja #76 Will to Power: Ne razumem pitanje, sta se tu ima definisati. Kliknite za proširenje... Šta se danas smatra prijateljem? Znate se godinama, porasli zajedno, upoznali se prošle godine, komšija sa kojim piješ pivo itd?
Will to Power: Ne razumem pitanje, sta se tu ima definisati. Kliknite za proširenje... Šta se danas smatra prijateljem? Znate se godinama, porasli zajedno, upoznali se prošle godine, komšija sa kojim piješ pivo itd?
W Will to Power Domaćin Poruka 3.661 04.01.2025. u 17:40 - Žena vašeg prijatelja #77 Red: Šta se danas smatra prijateljem? Znate se godinama, porasli zajedno, upoznali se prošle godine, komšija sa kojim piješ pivo itd? Kliknite za proširenje... To prilikom otvaranja teme nije definisano, prijatelja nemas 100 imas par. Takodje, izbegavam odnose sa zenama ljudi koje poznajem, toliko izbora i zena na svetu da mi komplikacije u tom smislu ne trebaju.
Red: Šta se danas smatra prijateljem? Znate se godinama, porasli zajedno, upoznali se prošle godine, komšija sa kojim piješ pivo itd? Kliknite za proširenje... To prilikom otvaranja teme nije definisano, prijatelja nemas 100 imas par. Takodje, izbegavam odnose sa zenama ljudi koje poznajem, toliko izbora i zena na svetu da mi komplikacije u tom smislu ne trebaju.
Red Kokoška Šanel VIP Poruka 72.149 04.01.2025. u 17:41 - Žena vašeg prijatelja #78 Will to Power: To prilikom otvaranja teme nije definisano, prijatelja nemas 100 imas par. Kliknite za proširenje... A vidi, kroz život kad hodaš, gubiš braću, rođake, prijatelje, sestre, partnere, a živi, samo nisu tvoji više. Zato mene zanima šta se ovde mislilo.
Will to Power: To prilikom otvaranja teme nije definisano, prijatelja nemas 100 imas par. Kliknite za proširenje... A vidi, kroz život kad hodaš, gubiš braću, rođake, prijatelje, sestre, partnere, a živi, samo nisu tvoji više. Zato mene zanima šta se ovde mislilo.
W Will to Power Domaćin Poruka 3.661 04.01.2025. u 17:44 - Žena vašeg prijatelja #79 Red: A vidi, kroz život kad hodaš, gubiš braću, rođake, prijatelje, sestre, partnere, a živi, samo nisu tvoji više. Zato mene zanima šta se ovde mislilo. Kliknite za proširenje... Pa ne kapiram te zaista, izgubio sam nekog rodjaka ili smo se odaljili sticajem zivotnih okolnosti i sada cu mu zenu povaliti, to je bezveze.
Red: A vidi, kroz život kad hodaš, gubiš braću, rođake, prijatelje, sestre, partnere, a živi, samo nisu tvoji više. Zato mene zanima šta se ovde mislilo. Kliknite za proširenje... Pa ne kapiram te zaista, izgubio sam nekog rodjaka ili smo se odaljili sticajem zivotnih okolnosti i sada cu mu zenu povaliti, to je bezveze.
Red Kokoška Šanel VIP Poruka 72.149 04.01.2025. u 17:48 - Žena vašeg prijatelja #80 Will to Power: Pa ne kapiram te zaista, izgubio sam nekog rodjaka ili smo se odaljili sticajem zivotnih okolnosti i sada cu mu zenu povaliti, to je bezveze. Kliknite za proširenje... Ma ti samo na seks misliš. Mene zanima šta se ovde misli. Nije ko da ću da jurim žene svojih prijatelja.
Will to Power: Pa ne kapiram te zaista, izgubio sam nekog rodjaka ili smo se odaljili sticajem zivotnih okolnosti i sada cu mu zenu povaliti, to je bezveze. Kliknite za proširenje... Ma ti samo na seks misliš. Mene zanima šta se ovde misli. Nije ko da ću da jurim žene svojih prijatelja.
W Will to Power Domaćin Poruka 3.661 04.01.2025. u 18:23 - Žena vašeg prijatelja #81 Red: Ma ti samo na seks misliš. Mene zanima šta se ovde misli. Nije ko da ću da jurim žene svojih prijatelja. Kliknite za proširenje... Sad te jos manje kapiram, jasno je naznaceno u uvodnom postu sta se podrazumeva.
Red: Ma ti samo na seks misliš. Mene zanima šta se ovde misli. Nije ko da ću da jurim žene svojih prijatelja. Kliknite za proširenje... Sad te jos manje kapiram, jasno je naznaceno u uvodnom postu sta se podrazumeva.