Mystic+
Stara legenda
- Poruka
- 93.148
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, sex sa nekom zenom ne moze biti vredniji od prijateljstva.Da li biste ili jeste li nekad kresnuli ženu svog druga ili najboljeg prijatelja?
Muškarci više lažu ali su iskreniji prema sebi. ZaštoTačno.
Ko se više maskira?
Više lažu?Muškarci više lažu ali su iskreniji prema sebi. Zašto
Da. Više od žena.Više lažu?
Ne mislim na te formalne očiglednosti, pričam o komunikaciji, željama itd.Šminkamo se?
Nosimio štille?
Nećemo silikone?
To što si ti rekla da je tako je dovoljno?
Malo je kontradiktorno?Ne mislim na te formalne očiglednosti, pričam o komunikaciji, željama itd.
Muškarci su iskreniji ali zato lažu više. Dok žene svoju nespremnost da lažu (zbog društveno moralnih očekivanja) maskiraju neiskrenošću.
Npr. želi nešto a neće sebi da prizna jer zna da to nije ok i nije sigurna da li da ostvari, dok muškarac priznaje sebi šta oseća.
Vidiš da ni pitanje nije namenjeno ženi. Jer se podrazumeva da žena ni nema takve namer.
Malo je kontradiktorno?
Iskreniji ali lažu više?
Ne bih to nikad uradio najboljem drugu, a da sam mastao jesam ali glava je jedno, a ko nije u stanju da se na delu odupre takvom iskusenju ne treba vise sebe da smatra za coveka. To su po meni 100 puta gori ljudi od onih sto varaju zene koje su trudne. Vrhunski primer izdaje, Juda pa oniDa li biste ili jeste li nekad kresnuli ženu svog druga ili najboljeg prijatelja?
Slago bi ako ne bi zeleo i nisam pozeleo da udjem u nju kao divljak,,al jbg kodeks prijateljstva koji mi to ne dozvoljava osim ako ne saznam da je jebuu i drugi e onda nista nece joj zafali da i ja upadnem koji put ,,a ni moju ne bi postedeli tako daDa li biste ili jeste li nekad kresnuli ženu svog druga ili najboljeg prijatelja?
Bih. Jesam.Da li biste ili jeste li nekad kresnuli ženu svog druga ili najboljeg prijatelja?
Ja ne mastam ni o kojoj posebno ne zauzetoj,sa svakim brojem mi se manje dopadaTeško vam je da priznate ni da li biste ni da li ste kresnuli, znači ovo može da bude jedna od muških tabu tema?
Ja sam čula iz pouzdanih izvora da često maštate o ženama svojih drugara.
Pa mislim ako ti je prijatelj sam namešta to je stvar dogovora, a iza leđa.. pa onda niste prijatelji.
Nisam se nikad kresnula sa momkom neke drugarice, čak i ako su me malko muvali tipa žale se na nju ti si kao lepša trebalo je tebe prvo da upoznam, ne slažemo se itd, meni je to tek odvratno, prekidam svaki odnos. Nisko. Ne može da me privuče beda . Umesto da raskine pa onda možda proba, a ne hoće iza leđa, baš jadno.
Princip?
MnogoKoliko zena se potajno pali da ga silje na nju njegovi ortaci (ili onaj poseban zanimljivi ortak) ?
To je mnogo zanimljivija tema zar ne?
To je mnogo zanimljivija tema zar ne?
Jer ovo, dovoljno je da nije video chke god dana, super lik moze da bude, ali mnogi bi poklekli kad bi bilo izolovane inicijative s njene strane ppd parolom: nasa tajna.
Aj ono, laf od ortaka kojih ima naravno ne bi. Ali realno, koliko takvih ortaka i imas.
S druge strane... Govorim tiho, lepa sam pa sta i nosim psa sa sobom![]()
Kapiram ali meni ne. Imao sam cudnih situqcija, cak i da ona ostripuje da ima nesto medju nama. A s moje strane ich. Na protiv, znas kad ti je neko toliko neprivlacan seksualno, da si skroz opusten s njom nema tuc muc. I ova aaaa je li? Svidja ti se a? A da mi jeste privlacna, pojavno, zgodna sta vec, stavio bih se u njenu kozu i ne bih se lepo osetio da balavi za nekom pojavom prrko mene. U sustini ako se ljudi ponasaju normalno, niko se ne trudi da izdominira ni sa cim, neces se paliti. Tu si u toj relaciji sa svojom, lepo vam i to je to. Ovako, sklanjaj mi s ociju.Što bi rekli Animatori, "one hoće isto što i mi"
Ne razlikujemo se tu mnogo, i meni bi imponovalo da se neka iebozovna zenina drugarica lozi na mene, kome ne bi?
I to ne zato sto je njena drugarica (mada i to daje neku draz), vec jednostavno sto je dooobra!