Zena usla u muskarca

• Začetnik teme Začetnik teme sinnke1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E ovde se postavlja pitanje da li se moze ukloniti celulit 100%....naravno da ne moze kao sto ne moze ni salo....moras da ga imas pa makar malo. Ali znas kako, neka devojke izgledaju kao te celulitare sa fahsion tv-a ili instruktorke aerobika i nece se celulit vise pominjati....
zivo me zanima kako ti izgledas posle ove izjave.
za aleksu smo vec konstatovali da je covek prepecen i ruzan,da ga zena maltretira kod kuce pa mu forum dodje ko ventil,ali kakav si ti?zenski san?prince charming?tako neki? :)
ustvari ono sto mene zanima je da li ti imas pokrice da trazis da ti riba bude anoreksicna,pa onda nema veze za celulit? :)

zivo me zanima kako ti izgledas posle ove izjave.
za aleksu smo vec konstatovali da je covek prepecen i ruzan,da ga zena maltretira kod kuce pa mu forum dodje ko ventil,ali kakav si ti?zenski san?prince charming?tako neki? :)
ustvari ono sto mene zanima je da li ti imas pokrice da trazis da ti riba bude anoreksicna,pa onda nema veze za celulit? :)

Ja bih rekao za sebe da nisam ruzan al' nezahvalno je ocenjivati sam sebe. Po svojim bivsim i sadasnoj bih rekao da licim na nesto, posto su devojke bile bez (vidljivog) celulita.

Jbga ne bih postavljao slike na forum, a ne znamo se, tako da ne mogu ni da ti saljem slike (bivsih ni mene).

inace kada citam ovakve komentare zapitam gde je tacno zabagovala sema u komunikaciji izmedju muskaraca i zena.nikome nista ne valja i svi hoce nesto sto ne postoji.
vidim da ljudi ne prihvataju starenje,ljudsko telo,sami sebi nabijaju komplekse i sto je jos gore dozvoljavaju da im drugi kompleksasi nabijaju komplekse.
ono cak i meni dodje trenutak kad mi se smuci ceo muski rod kada citam koliko omalovazavaju zene,majke,sestre i cerke u jednoj jedinoj recenici.ali onda se osvestim,hvala zevsu,i kazem sebi ima nas raznih i zahvalim pankosmickoj sili sto nemam takve izvore negativne energije i poremecenih vrednosti oko sebe,a i ako sam ih imala u kratkom roku sam ih odjbala iz zivota :)

inace kada citam ovakve komentare zapitam gde je tacno zabagovala sema u komunikaciji izmedju muskaraca i zena.nikome nista ne valja i svi hoce nesto sto ne postoji.
vidim da ljudi ne prihvataju starenje,ljudsko telo,sami sebi nabijaju komplekse i sto je jos gore dozvoljavaju da im drugi kompleksasi nabijaju komplekse.
ono cak i meni dodje trenutak kad mi se smuci ceo muski rod kada citam koliko omalovazavaju zene,majke,sestre i cerke u jednoj jedinoj recenici.ali onda se osvestim,hvala zevsu,i kazem sebi ima nas raznih i zahvalim pankosmickoj sili sto nemam takve izvore negativne energije i poremecenih vrednosti oko sebe,a i ako sam ih imala u kratkom roku sam ih odjbala iz zivota :)

Au bre koliko trabunjanja...a sve mozes reci u jednoj recenici...nisi imala kres odavno jel tako?:)

Na zalsot, Srbi u proseku imaju oko 60% anadolskih gena..od toga se ne moze pobeci :(
No koliko se secam tvoje slike, ubedjen sam da je i tvoja prababa morala prvu bracnu noc da provede sa turskim hadzijom sela ;)
pa prababa nije,oni su se naselili u vojvodinu iz delova koje nisu bili pod turskom,ali neki dalji predak sa druge strane moguce.
opet ja imam sarene gene,pa sam na razne povukla.
a ko ti utapko sliku,ili ti je to sad pokusavas da mi se svetis sto kazem da si ruzan pa si kao video moju sliku? :)

pa prababa nije,oni su se naselili u vojvodinu iz delova koje nisu bili pod turskom,ali neki dalji predak sa druge strane moguce.
opet ja imam sarene gene,pa sam na razne povukla.
a ko ti utapko sliku,ili ti je to sad pokusavas da mi se svetis sto kazem da si ruzan pa si kao video moju sliku? :)

Aj ne primaj se kao mlad vepar u prolece ;)
Sa oceve strane su se takodje doselili u Vojvodinu kolonizacijom...
Ali da bi se doselili iz krajeva koji nisu bili pod Turcima morali su ziveti nekih 200km zapadno od Beca..a to nisu
Tvoju sliku nisam video a i da jesam ne bih je zapamtio, yebe mi se zivo kako ko izgleda na forumu
Isto tako znam da dosta dobro izgledam (bez lazne skromnosti) tako da me sigurno ne moze pogoditi misljenje nekoga sa foruma ;)

nebitno odakle se ko doseljavao nije tema a i malo si se zajebo,pogledaj kartu osvajanja tako da i nije ti to bas tacno,nego koji moj smaras toliko kad te ne pogadja tudje misljenje...leba ti,kenjas vise nego ja u mojim najboljim danima...:)

razočarao si me i nadam se da se šališ...
za muškarca je bitno da je duhovit, da me čini nasmejanom
bitno je da je ambiciozan pažljiv i nesebičan...
da je zaštitnik i da me ceni i voli
bitno je da je dobar ljubavnik i da se intelektualno slažemo i dopunjujemo...

a to da ima lovu, jbg nije sve u lovi
mnogo više u svemu ovom što sam nabrojala..

eto npr, tatin sin naslednik
glup ko ona muška stvar zatucan ljakse lenj ali ima pare
i sjebe sve to za dve tri godine i šta onda...

Ambiciozan i duhovit lik trazi ambicioznu i duhovitu zenu, a ne zenu koja samo ambiciozno zna rasiriti noge bogatom mulcu ili decku kako god.

A ta koja trazi kroz lovu, njoj se bas strasno yebe sto je on ljakse, ona uzme lovu i ode u kupovinu a on nek seljaca sam sa sobom a navecer mu rasiri noge a to svejedno niko ne vidi i nju savrseno boli dupe sto je sa seljakom kad niko ni ne zna da su zajedno.

nebitno odakle se ko doseljavao nije tema a i malo si se zajebo,pogledaj kartu osvajanja tako da i nije ti to bas tacno,nego koji moj smaras toliko kad te ne pogadja tudje misljenje...leba ti,kenjas vise nego ja u mojim najboljim danima...:)

Da pogledam kartu osvajanja osmanlijskog cartsva?
Mrzi me na tu temu, ali ako imas juznoslovensko poreklo i ako su ti preci ziveli na podrucjima gde su juzni sloveni bili dominantnan narod nema sanse da tu tuci nisu stigli
Sada, da li je zagda turcin tog sela odbio prvu bracnu noc sa nekom prababom jer je bila ruzna je totalno druga stvar ;)

A jesi se nekad zapitala zasto zene manje pljuju po muskarcima. Zato sto muskarci ne idu sa zenama iz koristi i stoga zene nemaju razlog da pljuju po muskima, vec vise koriste situaciju "zaljubljenog tetreba" odnosno sistem "oguli sto se moze dok je zateleban i slep".

Da pogledam kartu osvajanja osmanlijskog cartsva?
Mrzi me na tu temu, ali ako imas juznoslovensko poreklo i ako su ti preci ziveli na podrucjima gde su juzni sloveni bili dominantnan narod nema sanse da tu tuci nisu stigli
Sada, da li je zagda turcin tog sela odbio prvu bracnu noc sa nekom prababom jer je bila ruzna je totalno druga stvar ;)
dobro
ljubim te pametnog
rekla sam ti da sa jedne strane verovatno imam a da sa druge nemam :)
mesana sam
aj cao :)

Back