alpheratz
Zainteresovan član
- Poruka
- 211
Da mi je samo jedan dan da imam kitu![]()
Bas me interesuje.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Da li bi zene najradje imale kitu i torbale svoje muzeve?
Ovo pitam jer vidim da vecina muskaraca kod nas u nasoj "konzervativnoj" sredini kuva rucak i vuce torbe s pijace kao debela handrava baba, a zene glade pic,ku kuci i odmaraju pa me zanima da im mozda nije i palo na pamet da izyebu ponekad svog muza.
A ha, glade glade. Rade bre. Zene rade.
I sta bi onda
Bas me interesuje.

Da li bi zene najradje imale kitu i torbale svoje muzeve?
Ovo pitam jer vidim da vecina muskaraca kod nas u nasoj "konzervativnoj" sredini kuva rucak i vuce torbe s pijace kao debela handrava baba, a zene glade pic,ku kuci i odmaraju pa me zanima da im mozda nije i palo na pamet da izyebu ponekad svog muza.
Sinnke,
To sto vidis to nisu muskarci, to su obicne pichkice
A te zenke....ah...zenke ko zenke, nema te koja nece iskoristiti situaciju....ni jedna nece umeti da ceni muskarca koji se normalno prema njoj psotavi vec ce alavo probati da ga maximum iskoristi.
hvala dragom Bogu pa je muskarcu podario da bude fizicki jaci...da su zene fizicki jace mi bi svaki dan batine dobijali....
Kakva kriza prijatelju ušla u tebe?Da li bi zene najradje imale kitu i torbale svoje muzeve?
)Da, moguce. Zato sam i pitao, ako zena zeli biti vodja i preuzeti ulogu muskarca onda mora i kitu nositi, sve se to poremetilo, ali kod mene to ne prolazi.
Zene komanduju verovatno zato sto nemaju pravog muskarca kraj sebe (a zude za tim), i cim naleti na takvog onda pre ili kasnije popusti i vrati se na ulogu zene gde joj i je mesto.
Zena moze i vise zaradjivati i biti obrazovanija od svog muza/decka ali opet musko je taj koji je glavni i tu ne sme biti drugacije, jer onda dolazi do anomalija.
Daleko od toga da nemam pravu zenu..ali OK, to je vec intimna stvar a ovo je forum gde se samo u globalu moze pisati
Ja tvrdim da je mnogo zena koje zele da budu muskarci i to mislim da je veoma lose
Daleko od toga da nemam pravu zenu..ali OK, to je vec intimna stvar a ovo je forum gde se samo u globalu moze pisati
Ja tvrdim da je mnogo zena koje zele da budu muskarci i to mislim da je veoma lose
Bas tako
Samo nesigurni u sebe, bilo muskarac bilo zena ce upropastiti svoj brak stalnom ljubomorom, zvocanjem, izjednacavanjem, stavljanjem svega i svacega na kantar
Za mene je prava zena-zena koja radi za sebe, samostalna je...a sa druge strane je i porodicna..ima svoj zivot ali ga uspeva uskladiti sa porodicnim obavezama..ne smara muskarca ali ni ne voli da je muskarac sputava
Nikada ne bih mogao da budem sa zenom koja non stop zvoca, ispija kafe po komsiliku i to joj jedina zanimacija, zena koja ne radi...
Bas tako
Samo nesigurni u sebe, bilo muskarac bilo zena ce upropastiti svoj brak stalnom ljubomorom, zvocanjem, izjednacavanjem, stavljanjem svega i svacega na kantar
Za mene je prava zena-zena koja radi za sebe, samostalna je...a sa druge strane je i porodicna..ima svoj zivot ali ga uspeva uskladiti sa porodicnim obavezama..ne smara muskarca ali ni ne voli da je muskarac sputava
Nikada ne bih mogao da budem sa zenom koja non stop zvoca, ispija kafe po komsiliku i to joj jedina zanimacija, zena koja ne radi...
opaaaaaaaaa!!!!!
jel`ti aleksO, odakle si ovo prepisao?![]()
Ja kad bih imala qukuriku jedan dan ja bih trcala za svim zenama i pokushavala da im ga utrapim.
Verujem
I kada bi videla koliko ima neobrijanih i neodrzavanih vagina, kada bi videla koliko ima riba da spolja izgleda fantasticno a kada je skines da je smrdljiva, veoma brzo bi psotala probirljiva