Zena usla u muskarca

• Začetnik teme Začetnik teme sinnke1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li bi zene najradje imale kitu i torbale svoje muzeve?

Ovo pitam jer vidim da vecina muskaraca kod nas u nasoj "konzervativnoj" sredini kuva rucak i vuce torbe s pijace kao debela handrava baba, a zene glade pic,ku kuci i odmaraju pa me zanima da im mozda nije i palo na pamet da izyebu ponekad svog muza.

Sinnke,
To sto vidis to nisu muskarci, to su obicne pichkice ;)
A te zenke....ah...zenke ko zenke, nema te koja nece iskoristiti situaciju....ni jedna nece umeti da ceni muskarca koji se normalno prema njoj psotavi vec ce alavo probati da ga maximum iskoristi.

hvala dragom Bogu pa je muskarcu podario da bude fizicki jaci...da su zene fizicki jace mi bi svaki dan batine dobijali....

Sinnke,
To sto vidis to nisu muskarci, to su obicne pichkice ;)
A te zenke....ah...zenke ko zenke, nema te koja nece iskoristiti situaciju....ni jedna nece umeti da ceni muskarca koji se normalno prema njoj psotavi vec ce alavo probati da ga maximum iskoristi.

hvala dragom Bogu pa je muskarcu podario da bude fizicki jaci...da su zene fizicki jace mi bi svaki dan batine dobijali....

Da, moguce. Zato sam i pitao, ako zena zeli biti vodja i preuzeti ulogu muskarca onda mora i kitu nositi, sve se to poremetilo, ali kod mene to ne prolazi.

Zene komanduju verovatno zato sto nemaju pravog muskarca kraj sebe (a zude za tim), i cim naleti na takvog onda pre ili kasnije popusti i vrati se na ulogu zene gde joj i je mesto.

Zena moze i vise zaradjivati i biti obrazovanija od svog muza/decka ali opet musko je taj koji je glavni i tu ne sme biti drugacije, jer onda dolazi do anomalija.

cini mi se da nije stvar u penisu
ali da ima mnogo zena sa testisima dok mnogim muskarcima jos nisu narasli...hm - stoji!

domacinu teme jedno pitanje...
na kome si vezbao strogocu kad se toliko mrstis? na Desanki???
ajd prvo realizuj taj svoj machoizam na nekoj koja je pod kozom krvava pa onda da pricamo o tome ko gladi ko radi ko yebe a ko nosi karirane patofnice!
(baci pogled na svoja stopala...kakve su ti patofnice? - ne moras nam reci znamo :) )

Da, moguce. Zato sam i pitao, ako zena zeli biti vodja i preuzeti ulogu muskarca onda mora i kitu nositi, sve se to poremetilo, ali kod mene to ne prolazi.

Zene komanduju verovatno zato sto nemaju pravog muskarca kraj sebe (a zude za tim), i cim naleti na takvog onda pre ili kasnije popusti i vrati se na ulogu zene gde joj i je mesto.

Zena moze i vise zaradjivati i biti obrazovanija od svog muza/decka ali opet musko je taj koji je glavni i tu ne sme biti drugacije, jer onda dolazi do anomalija.

Totalno je nebitno ko vise zaradjuje, u jednoj kuci mora da bude i jedna kasa i sva primanja moraju biti zajednicka...za dobrobit celokupne porodice.
Takodje ne treba zenu zapsotavljati vec dovesti vezu u totalnu ravnopravnost
Ali ti pokusaji da zene pishaju stojeci jednostavno nisu prirodni
Zena treba da bude ZENA i da pusti muskarca da bude muskarac.

Daleko od toga da nemam pravu zenu..ali OK, to je vec intimna stvar a ovo je forum gde se samo u globalu moze pisati
Ja tvrdim da je mnogo zena koje zele da budu muskarci i to mislim da je veoma lose

žena će se postaviti onako kako joj to dozvoli - omogući njen muškarac...

u rukama muškarca koji je siguran u sebe, koji je snažan i nežan svaka žena može ostvariti svoju žensku stranu koja nam je u biti...

gde god sam postovala o međuljudskim odnosima savetovala sam žene da budu nežne, pune razumevanja, da ne dosađuju, testiraju, zvocaju...

da ne drže korbač u ruci, ne volim feminističke struje, i ne postoji polna jednakost...
ravnopravnost da ali na određeni način...

onaj koji nam dozvoljava da polno ostanemo nejedneki kakvi i jesmo prirodom dani...

Bas tako
Samo nesigurni u sebe, bilo muskarac bilo zena ce upropastiti svoj brak stalnom ljubomorom, zvocanjem, izjednacavanjem, stavljanjem svega i svacega na kantar
Za mene je prava zena-zena koja radi za sebe, samostalna je...a sa druge strane je i porodicna..ima svoj zivot ali ga uspeva uskladiti sa porodicnim obavezama..ne smara muskarca ali ni ne voli da je muskarac sputava
Nikada ne bih mogao da budem sa zenom koja non stop zvoca, ispija kafe po komsiliku i to joj jedina zanimacija, zena koja ne radi...

Bas tako
Samo nesigurni u sebe, bilo muskarac bilo zena ce upropastiti svoj brak stalnom ljubomorom, zvocanjem, izjednacavanjem, stavljanjem svega i svacega na kantar
Za mene je prava zena-zena koja radi za sebe, samostalna je...a sa druge strane je i porodicna..ima svoj zivot ali ga uspeva uskladiti sa porodicnim obavezama..ne smara muskarca ali ni ne voli da je muskarac sputava
Nikada ne bih mogao da budem sa zenom koja non stop zvoca, ispija kafe po komsiliku i to joj jedina zanimacija, zena koja ne radi...

:D ...jer takvoj zeni svaki put kad ide kod svojih, a to je jednom godisnje, moram da dam 20 eura da kupi gomilu poklona ...:D
ovako kad radi, neka radi jedan dan prekovremeno, pa nek kupuje za svojih 20 eur!!! :D

Bas tako

opaaaaaaaaa!!!!!
jel`ti aleksO, odakle si ovo prepisao? :D

Back