NovaIsta
Legenda
- Poruka
- 51.033
..ili retard..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najzad i to neko da kaže.Pulp je žena koja provocira.

Hm... zaboravila si da postoji opcija da on uzme njeno.....![]()
Malo se šalim,jedini razlog zašto sam zadržala svoje prezime je jer sam ceo život bila ta i ta,bilo mi čudno sad bez tog prezimena,ako ne mora.Jedini kompromis koji je on zahtevao je da njegovo prezime stoji prvo ,a moje devojačko drugo ,jer se retko piše to drugo pošto je dugačko sve to..i eto nikakvih problema.Neznam da li si losa, prema meni nisiTo bi trebalo da saznas od svog voljenog da li si losa i to ne direktnim potanjem njega "Da li sam losa?" nego na neki suptilniji nacin.
Pricamo o normalnim ljudima.Ne treba se rugati retardiranim likovima(da uzmu njeno prezime)

Tako je dušo. Ja sam ti prava ženka. Rasna. Do kraja života ću da furam isključivo jedno prezime..... pretpostavljaš koje?![]()
.E a zamislite pulp ozeni zenu koja uzima njegovo prezime i onda pocne da dominira??
Aaaaaaaaaahahaaaaaaaaaa
Malo se šalim,jedini razlog zašto sam zadržala svoje prezime je jer sam ceo život bila ta i ta,bilo mi čudno sad bez tog prezimena,ako ne mora.Jedini kompromis koji je on zahtevao je da njegovo prezime stoji prvo ,a moje devojačko drugo ,jer se retko piše to drugo pošto je dugačko sve to..i eto nikakvih problema.![]()
..ili retard..
Ne volim da dominiram ali ni ona da dominira.Zamislite tek voljenog od POVERLJIVE ja ne mogu, nemam toliko maste.

Znas ko je retard? Onaj koji moze tebi da kaze "volim te"! (pa makar i lazno)

Veću glupost nisam čula. Ako si se udala i zadržala "devojačko", onda treba u svim dokumentima da pišeš oba i to sa crticom između. A nikako jedno ili drugo. I ljudi će uvek da te oslovljavaju poslednjim, ako im se oslovljava, pošto je uobičajeno da pišeš prezime muža posle svog.
A ne razumem, zašto objašnjavaš ovom kompleksašu-sašici zašto imaš oba prezimena?
pricaj nam o svojim traumama iz detinjstva. mi smo tu da ti pomognemo
na zalost, ugradjivanje veceg IQ-a ne radimo, ali zato mozemo da ti ugradimo jedan dobar Q da ti bude malo laksa teska svakodnevica![]()

A sta si onda ti? Jesi uvek treca?![]()

Primećujem kada neko hoće da me "zaj.ebe" da postavlja to pitanje. 

A to je toliko glupo da nemam reči. 

Pa sto ti onda toliko znaci da uzmes njegovo ako je to samo "jebeno prezime"?
Meni se ipak cini da si ti zlostavljana u detinjstvu, mora da si izgubila nevinost sa nekim prljavim alkoholicarem koji je posle i povratio po tebi.
Koliko puta si bila na "burgijanje" zbog likova koje ne poznajes?![]()
kakva lucidnost Dano..... ovo je neko derište..... i to devojčica najverovatnije :?